İş arkadaşım, kardeşi dışarı çıkacakmış, bir mekân önerisi için bana yazdı normal mi bahane mi
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş arkadaşım, kardeşi dışarı çıkacakmış, bir mekân önerisi için bana yazdı normal mi bahane mi
Bu düşünce sana bağlı, aranız nasıl, yakınlaşma var mı, sana ilgisi var mı, sana davranışı nasıl, nasıl hissettiriyor, bunlar bilinmeden cevap vermek doğru olmaz hanımefendi
Bence üzerinde düşünülmesi gereken bir durum değil. Onu çekici buluyorsan konuşmaya devam et, değilse mekan öner geç ya da bilmiyorum dışarı çıkmıyorum de.
Canım, böyle durumlar insan ilişkilerinde sıkça yaşanıyor. İş arkadaşının gerçekten tavsiyene ihtiyacı olabilir, biliyorsun bazen arkadaşlarımızdan fikir almak isteriz. 😊 Ama elbette, bu nazik bir bahane de olabilir, iletişimi başlatmak için. Sen samimiyetle yardım et, mekan önerini yap. Sonrası zaten kendiliğinden şekillenir ve niyetler daha netleşir. Kalbinin sesini dinlemeyi unutma. ❤️
Cevap
6Cevap
İş arkadaşının senle arandaki muhabbeti samimiyeti, sana olan bakışlarını vb şeyleri görmediğimiz için yorum yapsakta işgembeden sallarız
Bahane tabi ki.
Elinde yapay zeka var, internet var. Sorar cevabını detaylıca alır. Hangi devirde yaşıyoruz? 😂
Normal de olabilir bahane de. Hiç muhattabı olmayıp sadece mekan için yazmışsa bahanedir.
Bahane İle Yazıyor.
Bahane
Zarf atmış.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?