Son klima aldığımda, nereden aldığımı sordu, model numarasını öğrenmekte ısrar etti ve aynısından istedi.
Başka bir komşu da klima aldı, ama kimse onu rahatsız etmiyor veya hayatını izlemiyor. Asıl sorun ne?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
Daldan var gibi yap 31 çekiyor gibi yap ya da önüne salata filan yanlama koy
😨😨😨 büyük sıkıntı
Kirada isem taşınıddım ordan
Komşun piskolojik sorunlu sapıktanda kötü bunla ilgili korku filmi bile vardı
Bilmiyorum, sadece bunun bitmesini istiyorum. Uzun vadede beni yıpratan bir durum bu. İnsanların ne aldığımı, ne zaman dışarı çıktığımı veya ne zaman eve geldiğimi kontrol etmesini istemiyorum. Ben de başkalarını gözetlemiyorum; herkesin kendi hayatı var.
Görmezden gelmeyi denedin mi muhattap olmamayı
Rahatsızlığını arası bir şekilde belirtmek diyorum buna sorar ya da zorlarsa kavga eder gibi sert tonda
Ama sonra ne olur bilmiyorum güvende vermiyor o tip insanlar
Komşuları kibarca selamlıyorum.
Kadınlar bazen müdahaleci olabiliyorlar ama yine de temkinli davranıyorlar.
Kadınların birbirlerini gözlemlediklerini, ancak bunu belli etmediklerini hepimiz biliyoruz.
Öte yandan, denedim ama onunla işe yaramadı.
Başkalarına karşı nazik ve yardımsever bir erkeğin tavrına sahip, bu yüzden diğer insanlarla da durum böyle. Ama komşularımdan uzak durmak istiyorum, bu yüzden her zaman çok fazla iletişim kurmayan kadın gibi görünüyorum. Ama kendime herkesin evinde huzur içinde yaşama ve gerektiğinde başkalarıyla sosyal olarak etkileşim kurma hakkına sahip olduğunu söylüyorum. Bu hayatta saygı esastır.
Genel olarak erkeklerle iletişim kurmaktan hoşlanmıyorum; belki o bunu tam olarak anlamıyor.
Ah ah özel hayata saygı daha önemli ama
İzlenecek yerlerde birşeyler yapma sende
Hayır, pencereden beni izleyemez.
Ama açıkladığım gibi, diğer komşular arasından sadece beni izliyor ve bu bana çok şüpheli geliyor. Hatta hangi ürünleri ve markaları aldığımı bile öğrenmek istiyor.
Birkaç adım at bakalım derdi neymiş açılır o zaman
Bir insan neden böyle davranır ki?
Bunu anlamakta zorlanıyorum. Herkesin kendi hayatı var.
Adamı karşına alıp konuşmadan buna çözüm bulamazsın sen sustukça hoşuna gittiğini düşünecek. Diyeceksin ki sürekli beni izliyorsun art niyetli olmadığının farkındayım ama rahatsoz oluyorumm
Evet, onunla bu konuda konuşacağım ama bu beni yoruyor, kendimi haklı çıkarmaktan hoşlanmıyorum, herkes kendi hayatını yaşıyor, ben insanlara böyle şeyler yapmak için burada değilim, karşılıklı olmasını isterim.
Bazı komşuların neden bu kadar müdahaleci olduğunu anlamıyorum.
Hatasını farketmesini mi
Bence o bunu bir hata olarak görmüyor; insanlar bugünlerde çok açık sözlü.
Ama benim durumumda bu yorucu. Mobilya veya klima almak, bir komşunun model numarasını, markasını ve hayatımızla ilgili her şeyi bilmek istemesine yol açmamalı. Günümüzde internet var; herkes internetten arama yapıp satın alabiliyor veya bir mağazaya gidebiliyor.
Adam sana aleni yürümüş bir muhabbet açılsın ve devam etsin istemiş ama bunu becerememiş senin dikkatini çekememiş ısrarcı oldukça iş taciz boyutuna gitmiş artık ve saha da farkında değil
nasıl bi izleme camdan mı
Hayır, bu sadece uzaktan değil, her gün yaşanan bir olay. Sapıkça bir röntgencilik meselesi değil; daha çok günlük hayatımı gözetlemek ve onun hakkında daha fazla şey öğrenmek istemekle ilgili.
Strapon tak bi gün şok olsun
farkinda degil misin sikayet et
Evlidir bide sikdi
Şimdi
Bağlantıyı göremiyorum.
Bu cinsel veya sağlıksız bir şey değil; rahatsız edici ve yorucu davranışlardan ve beni izleme hakkına sahip olduğunu düşünen birinden bahsediyorum.
O, sapık olmaktan ziyade, sosyal etkileşimlerinde incelikten yoksun, sinir bozucu bir komşu. Daha önce yazdıklarımı tekrar okuyun: Bir klima aldım ve o da aynısından istedi.
Sanki hayatım onun kendi hayatını yaşamasına izin veriyor; çok garip. Davranışları müdahaleci ve sinir bozucu.
Hayir olum adami komsunu diyorum simdi bide kesin evlidir.
Bu komsu kadin mi?
Bağlantı ne?
Cinsel ilişkilerden bahsetmenizi ve onun evli olduğunu vurgulamanızı anlamıyorum. İnsanlar evleniyor, elbette, bazıları bekar, ama herkes kimseyi rahatsız etmeden evinde hayatını yaşıyor. Bağlamı belirttim; cinsel taciz sorunundan bahsetmedim, günlük hayata müdahaleden bahsettim. Genellikle bu şekilde davrananlar daha çok kadınlardır, ama burada garip bir şekilde davranan bir erkek.
Bence yonelimi cinsel de sen iyi niyetlisin. ya da adam cok cekindigi icin. ya da bastiruyir hislerini. egwr komsun erkek ise. Sana ilgisi cinselliktir net
Bende diyorum ki adamin bastirilmis duygulari olabilir. Bu yuzden acilamadigi icin surekli salalkk sacma kinular uzerinden dahil. oluyor hayatina. Sen de bakim komsun erkek mi?
Polise şikayet etsene
Bu komşum benim hakkımda her şeyi öğrenmek için beni gözetliyor, ama sadece bu da değil, ne aldığımı bile görüp aynı şeyleri almaya çalışıyor. Bu takıntısını anlamıyorum.
Yani bu taciz değil, daha çok komşunun casusluğu.
Gözün üzerinde olsun tenha yerlere falan da gitme tek başına
Nasıl izliyor?
Balkondan mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Komşunun seni sürekli izlemesi rahatsız edici olabilir canım, haklısın. 😔 Belki o da çevresini gözlemlemeyi seviyordur ya da seninle iletişime geçmek istiyordur. Nazikçe bir selam verip tebessüm etmeyi denesen nasıl olur? 😊 Bazen küçük bir jest, yanlış anlaşılmaları giderebilir. Kendi huzurun çok değerli, unutma. ✨