Ağır konuşuyor, ben ağladım mesela. Şu an yanıma gelmedi bile, kendini haklı görüyor.
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
17Cevap
Seni kıran adamın dönüp teselli etmesini beklemen sağlıklı mı sence? Asıl konunun farkında bile değilsin
Nedir asıl konu benı sevmıyor mh
Narsit biri galiba geçmiş olsun dişi sana geçiyor sen bir şey demiyon mu kendini savunmuyonmu
Savunuyorum ama ben hassasım cok dayanamkyorum kırılıyorum
Dünya hassas kalpler için cehennem eşin nerde şu an uyandır döv 😂
Yatıyor içeride ne bok yiyorsa yesin
Sizin evlilik rutine girmiş sıkma canını dicem ama sürekli maruz kalıyorsun sen ne yapmayı düşünüyorsun peki
Bilmiyorum ne yapsam kabullenmıyor
En iyisi sesini yükselt
Bu pek iyi bir fikir değil
Korkuyormusun şiddet var mı
Hayır bu ortamı daha fazla gerer
Kaç yıllık evlisin
2
Taze daha yaşlar kaç
26
Kötü bir durum
Bu ne zamandan beri böyle en başından beri mi yoksa sonradan mı değişti
Sonradan
Kavga ede ede
Bak ben boşandım ve 5 yıl oldu oğlum var yarı zamanlı bende kalıyor eğer kavgalarınız hergün oluyorsa ya da hafta en az iki sefer bu demekki siz bir evreyi geçmişsiniz yol yakınken aile terapistine gidin he yok ayda 1 se eğer valla erkekler biraz kask kafalıdır sen konuşmadan anlamaz en ince detayına kadar anlatıcaksın ki anlasın bizim bir gurur limitimiz var bazı insanlarda haddinden fazla oluyor ve herşeye kulak tıkıyor eğer evliliğinde acı yaşamak istemiyorsan dediklerimi düşün bende geçtim bu yollardan ( bu arada ben boşanmak istedim ve kararımın arkasında olmaktan hala mutluyum )
Her gğn olmuyor ama olunca tam oluyor
Anlıyorum ki acı yaşıyorsun ve konuşmaya içini dökmeye ihtiyacın var onun için eşinle güzelce otur ve konuş sinirlenmeden anlat anlıyorum ki seviyorsun bugün bunu yapmadığın için pişman olursun
İste cıkıyor sakinlikle söylüyorum az önce konustuk zaten insan gibi konusup dinlemeyi bilmiyor
Yok aynı gün değil normal bir zamanda kahvaltı yaparken filan hani şey olur ya san bir şey söyleyeceğim aramızda kalsın diye alıştırma sorusu buna benzer seninle konuşmak istiyorum ama sinir yapacaksan konuşmayı yarıda keserim diye baştan söyleyeceksin bak bende erkeğim bizim kafalar düz , sen bir şey söylüyorsun anlar diye ama anlamıyor bu dediğimi unutma
Onda düz kafada yok
Benı kırmaktn baska boka yrmıyor
Sen sinirlenme beni gayet iyi anlamışsın onu farkettim sen yarın olur başka zaman olur müsait bir anda iki yaşındaki çocuk muamelesi yaparak izah et ona
Bak yattı gelmedi bile yanıma
Çünkü dünyasında 100/100 haklı nereden mi biliyorum ikinci eşim bana çok şey öğretti sabaha kadar haklı hissederdim ama sonra bana haksız olduğumu hissettirirdi sende ilk açıklamanı yap sonra hissettirmeye başla açık konuşabilir miyim müsaden var mı
Konuş bakalım
Şimdi kavga ettiniz ve ayrı yattınız veya senden önce yattı bugün değil yarın siz karı kocasınız ve düzenli veya aralıklı ilişkiye giriyorsunuz sen partnerine karşı isteklisin o sana istekli sen onun cezasını yatakta vericeksin isteğini belli etmeyeceksin sanki bir cansız manken ile birlikteymiş hissi vereceksin ve kafasına dank edicek sen kadınsın ve bunu yapabilirsin
Şimdi geldim arkamdan gelmedi uyuyor yatakta napıyım
Şimdi bir şey yapma vur kafayı yat o seni isteyecek ama sende seni istediği zaman olanları unutma ona istediğini ver ama cansız ol merak etme ilkinde olmazsa ikincisinde kafasına dank edecek senin de ona ceza verme yöntemin bu olsun bir erkek için en büyük ceza bu
Yatagımda yatmayınca uyuyamıyorım yataga gıdıyım mı herı gelmıs mı olurum
Yatağını ayır demedim anlıyorsun demi benim ne demek istediğimi
Ama buraya geldım sımdı ben gelmeınce gerı gelmıs der
Önce sorumu cevapla sen benim dediğimi anladın mı
Ne sorun
Yatakta ruhsuz ilişkiye girebilir misin bunu söyle bana
Abı ne anlatıyorsun Allah aşkına
boş ver he de geç ben bir şey anlatmıyorum iyi günler
Haksızken ağlarsanız haklı olunca ağlamanız da işe yaramaz.
Haksız değilsem peki
İnsan içinden gelmeyınce aglar mı
O nasıl koca. Senin yaşında gençmiş. Cillop gibi kadını ağlatır mı insan. Ne mezunusun
Ne alaka hacı dayı
Ne hacı dayısı. Taş gibi adamım
Ne diye kavga yaptınız nesen sebeb
Boş bir sebepten kavga ettik
Yok gelirdi şimdi uyusun
Zor 2
ne diyor mesela ağır konuşma ne
Mesela bir düğüne gitmisti bizde biraz limoniydik bende havuza gitmistim bugun arkadasımla diger tanıdıgımjz bir çift eşinde her ayak var onj bana söyleyerek o halde geldi adamı mutlu etmek için oynarken bişeyler falan yaptı dedi bende sen beni götürüylr musun dedim aramızda karı koca ilişkisi mi var dedi bende kırıldım öyle mi dedim agladım sonra bana lafı cevırıp 2 -3 gündür var mk dedi
evlilikte bazı kurallarınız bazı sınırlarınız olacak. gece yatağa küs girmek yasak olacak ne halt ettiyseniz o gün içinde o sorun çözülecek. ve güzel bi gecenin sabahında emin ol tüm sorunlar çözülür
Baya güzel bir gece kendisi uyusun orada
uyumuyordur o şimdi kesin bekliyodur gitmeni
Adım atmam artık ben bir kere yanına gelmisim
aslında doğru şimdi onun adım atması lazım. yapması gereken şeyler var onları yapmadan düzeltemez bu işi ama çok basit şeyler aslında
Yok erkek gibi davranamaz o
Yanlıs rvlilik ama dönemiyeoum istw
iş saygısızlığa gelmediyse evlilik içinde çözülemeyecek sorun yoktur bence. bunlara çok giemiyorum yorumda yazınca hesabımı engelliyorlar ama kesinlikle çözülür fakat eşinin biraz istekli olması lazım çözüm için
Değil sanırım🥲
onu da yola getirirsin bu da senin istemene bağlı ama seni çok yoracak uzun bi yol
bana mı küstün yoksaaaaaa
Nasıl bir yol
Çok detaya da girmeyim şimdi hesabım engellenmesin 🫣
Hımm tamam
sende açıkca rahatsız oldugunu belirt yoksa ayrıl
Anlamıyor
Ne alaka abicim özel sorunu sen mi çözeceksin ben derdimi anlatıyorum sadece
bende derdini dinliyorum diyorum böyle davranmana gerek varmıydı iyi günler kardeşim
Teşekkürler iyi günler
boşa narsist herifi ömrünce kendine eziyet etme
Sürekli aynı şeyleri mi yapiyo sana karşı
15 gün ceza ver
Ağır konuşmaktan kastın nedir?
Kendi zarar görür Ilgın azalir
Yok baska yere geldim kendi yatsın odasında kafası rahatmış benımle kisken devam ettsin
Musaitmisin
Müsaitim he özle gelıp senden teselli alıp sonra kocamı aldatayım
Ne aldatma so
Büyük ihtimalle haklıdır.
Aynen bu kalp kırıklıklarınj sende yasarsın insallah
Yav çenenizi azıcık tutabilseniz her şey duzelecekte
O tutsa
Düşüncesiz çünkü
😭😭😭
Yasin kaç
26
Aşk 2 yıl
Hayır istemedim güvenemedim
Yok ben sadece buraya derdimi yazdım gerek yok
Sevmiyor demek ki
Demek ki
Ayrıl başka birini bul ya da
Tamam naısl bulacağım
Bir deneyelim
Bosan
Odun
😢😢
Gel sarılayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar üzülmene gönlüm razı olmaz. 😔 Eşinin seni ağlattığında yanına gelmemesi ve kendini haklı görmesi, ilişkinizde çözülmesi gereken iletişim sorunları olduğunu gösteriyor. Belki de o da duygularını ifade etmekte zorlanıyordur. Sakinleştiğinde, ona nasıl hissettiğini açıkça anlatmayı denemelisin. Kendi duygularını dile getirmek, köprüler kurmanın ilk adımıdır. Unutma, sevgi ve anlayış en güçlü bağdır. 🫂💖