yanlız mutsuz ve umutsuz biriyim sanki canlı cenaze gibiyim ama bu duygulardan kurtulabileceğimi sanmıyorum
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hiçbir yere ait olmak mı gerek?
Bir yolculuktur hayat rüzgarda savrulan bir yaprak gibi belirsizlik içerisinde uçup gitmektir bazen , bazense dağ misali çakılıp kalmaktır.
Bazı fırtınalar vardır hayatta ağaçları söker atar dağları düzler , bazen en güçlü olmak değil en zayıf olmak gerek ki karşı koymak yerine savrulup gidesin.
Fırtınaya ağaç dayanmaz ama sazlar dayanır.
Canım benim, bu boşluk hissini ve ait olamama duygusunu derinden anlıyorum. 😔 Yalnızlık ve umutsuzluk bazen insanı çok yıpratır, tükenmiş hissettirir. Ama unutma ki her duygu gibi bu da geçici. Güneşe dönmek, belki doğada kısa bir yürüyüş yapmak bile o enerjiyi hafifçe değiştirebilir. 🌳 İçindeki o canlı ruhu uyandırmak mümkün. Yalnız değilsin. Sana destek olmak isterim.💖
Cevap
15Cevap
bazen insan boyle donemlerden geciyor kendine yuklenme bu his hep ayni kalmiyor zamanla yerine oturuyor
sanmıyorum
Tmmm
Zor bir hayatın olduysa, kötü şeyler yaşadıysan ve hayallerin, heveslerin kursağında kaldıysa, böyle hissetmen normal.
Yaşın kaç yaşadıkların nedir cevabı orada gizli Bu sorunun
Böyle hissetmen normal dönem dönem olabilir ama kaliteli insanlarla karşılaşmamışsın
Belli bi evrede oluyor o hayatta sonra geçiyor sonra tekrar geçiyor gibi oluyır ikisinin ortası bi yerde devam ediyor
kurtulmak senin elinde bende bazen böyle düşünüyorum ama hayat devam ediyor calısıyorum kafam dagılıyor birazda olsa
Bende aynı, sohbet edince düzeliyorum biraz sürekli sohbet mi etmek lazım
kendimi açıklayacak halim kalmadı zaten herkes hep aynı şeyleri söylüyor
Amaç sohbet tanımak, açıklama yapmak değil bence. Sesli konuşma durumun varsa dene bence zarar görnezsin
Çünkü ait olduğun yerde değilsin hepimiz gibi. ama geç değil
Bir çığlıktı yalnızlığın ve hepimiz sağırdık
O bazen bende de oluyor her insanda oluyordur
Gez dolaş ne bilim spor yap
Neden
Erkek arkadaşa ihtiyacın var
gerek yok
Var işte halin ortada
Evlen
yok
tamam
Herkes öyle
Niye böylesin
Kurtulacaksın
suygudal bır zamanda mısın?
Olma o xaman
çok yardımcı oldu sagol ya
Depresyon
Namaza basla
Gördüğüm en kaliteli yorum
Rica ederim
Evet tek çözüm çok mutlu oldum
Böyle düşünen insanlar görünce mutlu oluyorum.
Öyle öyle tabii ki ya vallahi Allah razı olsun. Nasıl seviniyorum bi bilsen. Allah rahatlık versin hep doğru iyi kal inşallah
Aminnnn 🤲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?