Güncellemeler
+1 yıl
Birde böyle nası desem bir mucizenin olmasına ihtiyacım olan bir dönemdeyim.
Çocuklugumu çok özlüyorum. Herşeyden sıkıldıgımı hiisediyorum. Hayat çok zor geliyor bana. Yoruldum artık. Napsam bilmiyorum. Ölünce cehenneme gitmekten çok korkuyorum. Gunahlarımdan korkuyorum. Var olmak çok korkunç. İnsan olmak zor.
beni anlıyormusunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
çocukluğunu özle arada sırada git parkta çocuk ol ama artık büyüdün sorumluluklarının farkında ol ve yola devam et
Hemde çok iyi anlıyorum yalnız değilsin, bu dünyada cehennemi yaşayanlar için sorgusuz sualsiz cennet hediye edilmeli
bunalmissin hepimiz bazen buna benzer hissediyoruz. okuyor musun?
Ne okumak
okul?
Evet
uni?
olunce cehheneme gitme korkusu ve gunahlardan korkma kısmı haric aynılarını dusunuyorum
Cehennemden korkuyonda doğarken sanami sordu allah hz
Bu sitede ki en maymun üyesin, o kadar curse bir düşünce yapısına sahipsin ki, muhtemelen ailen seni döve döve kapatmış sende "oww yeaa ben özgür fikirleri olan ve hiç bir fikre sahip olmadığım halde Allahı sevmeyen çılgın ve realist bir kadınım" düşüncesini benimsemişsin :d Allah özellikle babana sabır versin :d
senin 25 yaşında olman fizik kurallarına aykırı bundan haberin var mı
Tükenmişlik sendromu yaşıyorsun sen böyle olmaz konuşalım mı biraz
Seni anlıyorum yaşıyoruz ama insan kendiyle başbaşa kalınca her şey anlamsız geliyor
Uzul değmez cunki... anlatırsan dinlerim seni
Kanka sen sikintini anlatirken bile trip atiyon:)
Mutsuzluk yoruyor insanı
Doldur o. zaman icini
Bu bir geçiş evresi biliyor musun?
Ne geçişi
İnsanlar genelde doğdukları andan itibaren bir amaç ve hedef doğrultusunda hayatlarıın idame ettirirler. Bu amaç ve hedeflerin başında eğitim gelir. Belli bir yaşa geldikten sonra bu eğitim süreci bittiği için insanlar amaçsız bir şekilde boşluğa ve adaptasyon sürecine geçerler merak etme kaliteli insanlarla kaliteli vakit ufkunu açmana yardımcı olacaktır.
Depresyon ve ergenlikte olur böyle şeyler
Anlıyorum
Menapoza mı girdin?
Tirman