Lojistik sektöründe bir depoda 4 hafta önce işe başladım. Çalıştığım yerde bir öğrenci vardı ve dün onun son günüydü. Zaten sosyal, herkesle rahat konuşan biriydi; pek bir samimiyetimiz yoktu.
Son gününde ikimiz de aynı işi yapıyorduk ama aramızda mesafe vardı. Bir an eliyle bana "gel" işareti yaptı. Ben de uzaktan "ne oldu?" der gibi elimi kaldırdım, o yine "gel" dedi. Yanına gidip "Niye çağırdın?" diye sorduğumda, "Bugün son günüm, veda etmek istedim" dedi.
Aklımdan direkt şu geçti: Bir insan vedalaşmak isterse kendisi gelir, başkasını ayağına çağırmaz. Bu durum çok zoruma gitti ve kendimi kötü hissettim.
Bir süre sonra hissettiğim bu rahatsızlıkla ben de onu ayağıma çağırmak istedim; bakayım gelecek mi diye merak ettim. Uzaktan aynısını yapıp onu çağırdım, ama o bana yine "sen gel" işareti yaptı. Gitmedim tabii, tekrar çağırdım. Gelmeyip yine "gel" yapınca ben de elimle "bye bye" yapıp işime döndüm, o da "bye bye" yaptı.
Gerçekten çok sinir bozucuydu. Bu nasıl bir insan tipi? Bir kızı ayağına çağırdığı için egosu mu tatmin oldu, yoksa sadece düşüncesiz/patavatsız biri mi? Sizce amacı neydi?
Son gününde ikimiz de aynı işi yapıyorduk ama aramızda mesafe vardı. Bir an eliyle bana "gel" işareti yaptı. Ben de uzaktan "ne oldu?" der gibi elimi kaldırdım, o yine "gel" dedi. Yanına gidip "Niye çağırdın?" diye sorduğumda, "Bugün son günüm, veda etmek istedim" dedi.
Aklımdan direkt şu geçti: Bir insan vedalaşmak isterse kendisi gelir, başkasını ayağına çağırmaz. Bu durum çok zoruma gitti ve kendimi kötü hissettim.
Bir süre sonra hissettiğim bu rahatsızlıkla ben de onu ayağıma çağırmak istedim; bakayım gelecek mi diye merak ettim. Uzaktan aynısını yapıp onu çağırdım, ama o bana yine "sen gel" işareti yaptı. Gitmedim tabii, tekrar çağırdım. Gelmeyip yine "gel" yapınca ben de elimle "bye bye" yapıp işime döndüm, o da "bye bye" yaptı.
Gerçekten çok sinir bozucuydu. Bu nasıl bir insan tipi? Bir kızı ayağına çağırdığı için egosu mu tatmin oldu, yoksa sadece düşüncesiz/patavatsız biri mi? Sizce amacı neydi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durumu hissetmen çok doğal. Bazen insanlar farkında olmadan veya düşünmeden böyle hareketler sergileyebiliyorlar. Belki de vedalaşmanın heyecanıyla aklına gelmemiştir mesafeyi kimin kat etmesi gerektiği. Kendini kötü hissetme sakın, o kişinin bu davranışının seninle bir alakası yok. Unut gitsin tatlım, geçmiş olsun! 👋😊🌸