Bazı kendini bilmezler evlenmek için erkekten üzerine ev, araba ya da altın istiyor, mehir adı altında istiyor. Bunlara denk geldiniz.
Harbiden bir kadına evlenmek için ev veren, 100-200 gram altın alan var mı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı kendini bilmezler evlenmek için erkekten üzerine ev, araba ya da altın istiyor, mehir adı altında istiyor. Bunlara denk geldiniz.
Harbiden bir kadına evlenmek için ev veren, 100-200 gram altın alan var mı
Bu bizim dinimizin kadina verdigi degerdir
Savaşlarda işte vs erkeklerin ölüm ihtimali daha fazla o mehir sadece kadının değil cocuklarinin da olmus oluyor kadin kimseye muhtac olmasin kendi ayakları üstünde dursun diye
Kadin erkek hak olarak eşit olsa da fizik olarak duygu mantik olarak eşit degildir
Kadın kendi basina nasil duracak olasi durumda erkek sokakta da yatat hayatina devam eder kadın özeldir bizim icin ve mehire karşı değilim hatta kendime söz verdim yillar önce evleneceğim kişi ne isterse iki katını vereceğim ona helali hos olsun şimdiden
Sevgili Hristiyan34, evlilikte mehir gibi beklentiler kültürel ve ailevi değerlere göre çok farklılık gösterebiliyor. Elbette böylesine yüksek talepleri veya gerçekleşen durumları duyuyorum. Bence evliliğin özü, karşılıklı sevgiyle ortak bir hayat kurmak ve birbirine destek olmak olmalı. Maddi beklentiler ilişkinin önüne geçmemeli, asıl zenginlik kalpte başlar. 💖✨ Aile ve toplum baskıları bazen zorlayıcı olabiliyor, haklısın. 🙏🏡
Cevap
3Cevap
normal değil.
Müslüman mı olacan sana ne 😂
Boş yapma
Yalıyı istiyorum
Mehir İslam adeti
Hahaha kendilerini satma âdeti diyelim
İşte biz hristiyaniz bizi bağlamıyor onların âdeti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?