Yani onun sadakatsiz olması ya da yeterince sevmemesi senin için sorun değil ev, araba ve altın varsa başka kadınla yatıp kalkar ama den sadık kalmaya devam eder misin?
Herkes'de ararsan en az 50 tane beğenmeyeceğin sebep bulursun. Bence buradaki esas beğenmediğin kendinle alakalı bir durum, bunu aşarsan yolun açılır. Tabi genede istediğin gibi standart dışı taleplerle başarısızlığının suçunu, karşı tarafın yetersizliklerine atıp zamanın akıp gitmesini bekleyebilirsin.
Aşamana gerek yok bardağın dolu taraflarına odaklan. Mutlu olmayı sende hak ediyorsun seçtiklerin seni mutlu edemezse kapıyı göster. Unutma başarının en büyük sırrı deneme sayısında yatar...
Kafan'da üç tane daire çiz birbiri içine geçmiş. Bu dairelerin içerisine ilgin olan insanların özelliklerini ve dez avantajlarını koy. Kimin pozitif tarafı ağır basıyorsa dairenin orta kısmına getir. Onlara şans vererek diğer gereksiz olasılıkları elemine etmiş olursun. 40 kadar mı bilmem neden 25'de başlamadın sorusunu sorarım. Yaşıda kafaya çok takma floor jansen 38'de evlendi 2 kızı oldu kocasıda 10 yaş küçük...
Kadının her istediğini yapıp maymunu olayan erkeklere prenses diyorsunuz ama ben yaptığım fedakarlıklara karşılık kadının fedakar olmasını bekliyorum bendem ev, araba isterse alırım ama onunda elini taşın altına sokması lazım bir şeyler başaraması alması lazım evcil hayvan gibi her şeyi benden bekleyen kadınla olmaz
Aynen ya onlar bı dısarı çıkacak eve döncek iş bukadar. Bizim çamaşır bulasık yemek çocuk hele bir de dışarda çalışıyorsan o daha zor sonra bır de kendimize de bakmak zorundayız kı gözleri dışarda olmasın ondada biz suçlu oluruz sonra
Ben çocuk istemiyorum yemek yapmayı da biliyorum bir dönem aşcılık yaptım. Cimri olan sizsiniz erkek parası yiyelim çalışmayalım keyfimize bakalım tek derdiniz kendi rahatınız ve çıkarlarınız
Sen tek yaşa evlilik sana göre değil başkalarına dil uzatma isteyen adam istediğini alır her erkeğe diz çöktüren bi kadın var ama odunlara değil burası önemli🤣
Sen maymunluğu seviyorsan senin düşüncen biz köle değil adam seviyoruz manipüle yapma hayatında sevilmediysen bencilliğinin sorunu birbirne aşık nice kadın adam var
Trt belgesel fakir edebiyatı yapma arkadasım niye en iyi şekilde yaşamak varken drama bağlıyorsun kadın arabayla ulaşım sağlayacak sen yaya git çok dert ettiysen
Zeki kızım madem araba ihtiyacın niye almıyorsun da erkek den dinleniyorsun ikimiz de aynı yaştayız ben çalıştım aldım araba sen niye almadın işe yaramaz hissetmiyor musun hiç kendini bir şey alamadığın için evcil hayvan gibi hazır yemeye alışmış hissetmiyor musun
Kimsenin bişey dilendiği yok sen ruh hastası olmussun evleneceğim kişi diye bahsediyor sevgilisi değil tekrar ediyorum seven adam herşeyi yapar zaten aralarında sorun olmaz senin sıkıntı hasetliğe kaçmış zoruna gidince de saçmalıyorsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Sen ne veriyorsun ona göre değişir senden yaşlı bir adamla evleniyorsan iste tabi ya da sende zenginsen iste
Evı var arabası var işi var
Senin neyin var onu merak ettim karşılık olarak ve veriyorsun
Guzellık sadakat sevgı ıyı bir eş iyi bir aile meslek
Yani onun sadakatsiz olması ya da yeterince sevmemesi senin için sorun değil ev, araba ve altın varsa başka kadınla yatıp kalkar ama den sadık kalmaya devam eder misin?
O da sadakatli
Değil eğer senin ailenin maddi durumu ya da senin maddi durumun iyi ise kendine denk biri ile evlenip istersin
lafa gelince de kadın erkek eşit , aynen :D
Evlenınce surundurceksnız zaten esıtlencez işte
Hahahahaaa
Kız ne tatlısın sen öylee sabahtan beri cevaplarına gülüyorum🙈😂
@sema9999999 Ya çok teşekkür ederim 🤣
zengin erkek peşinde olan kızlar mal neden mi misal zengin olduğumda para avcısı bir kıza neden aşık olayım kullanır atardım
İsteyebilirsin ama verebilecek durumu yoksa ve aldırtmak için diretiyorsan bu şımarıklıktır
Ayrılırım ben de aman ya
Yani senin bileceğin şey
yaşı gelmiş 30 bilmem kaç sanki kendisi lüks içinde yaşamış gibi her şey isteyen klasik tc kızı 40 yaşına gelince oyuncak araba alan biriyle evlen :D
Zâten beğenmedim kimseyi yaş oldu 30🤣
bu kafayla 40 a gidersin zaten
Cıdden mı neden
bu devirde istedikleri verecek erkek yok artık. kimseyi begendiğiniz yok
Ben buldum evı arabası işi var
iyi hayırlı olsun onlar bizdede var ki lazım olan şeyler
E o zaman neden laf ediyosun babacım
Siz herşeyden önce maddiyat istiyorsunuz
Istemeyelımmı
anlamadığın şu sizin ilk ve öncelik hedefiniz maddiyat. zengin koca bulunca nasıl oldugunu önemsemiyorsunuz nasılsa kocadan para geliyor
İlk önce karakter ama para da olursa çok ıyı olur
He he once karakter 🤣 tipini cüzdanını sevmediğiniz adamın karakteri mükemmel olsa bile yüzüne bakmayan TC kızları 🤣
Cidden karakter
Tamam inandım 🤣
Taliscanın bile fenerden beklentleri bu kadar çok değil aw
Jdjdjdjd zenginse iste
Ama zengin değilse yalandan zorlama
Ev araba var zaten altın da ıstıyımmı
Dedim ya para varsa iste
Verebilenden istemek kolay
Ama veremicek olanı zorlamak saçma
Altın isteme bari.
Neden kı
Neden kıııı
Ekonomi kötü ya hani.
Ama altınsız gelin olmaz kı
Bu sebepten mi yaş 30-35 geldi?
Kimseyi beğenmiyorum herkese bir şey buluyorum
Herkes'de ararsan en az 50 tane beğenmeyeceğin sebep bulursun. Bence buradaki esas beğenmediğin kendinle alakalı bir durum, bunu aşarsan yolun açılır. Tabi genede istediğin gibi standart dışı taleplerle başarısızlığının suçunu, karşı tarafın yetersizliklerine atıp zamanın akıp gitmesini bekleyebilirsin.
Evet sorun ben de takıntılıyım nasil ascam bunu
Aşamana gerek yok bardağın dolu taraflarına odaklan. Mutlu olmayı sende hak ediyorsun seçtiklerin seni mutlu edemezse kapıyı göster. Unutma başarının en büyük sırrı deneme sayısında yatar...
Napayım kırka kadar herkesı eleyip deneyeyimmi
Kafan'da üç tane daire çiz birbiri içine geçmiş. Bu dairelerin içerisine ilgin olan insanların özelliklerini ve dez avantajlarını koy. Kimin pozitif tarafı ağır basıyorsa dairenin orta kısmına getir. Onlara şans vererek diğer gereksiz olasılıkları elemine etmiş olursun. 40 kadar mı bilmem neden 25'de başlamadın sorusunu sorarım. Yaşıda kafaya çok takma floor jansen 38'de evlendi 2 kızı oldu kocasıda 10 yaş küçük...
Hayatımın merkezi'nde karıyer vardı ondan baslamadım 25de ama o olmadı🤣Ne iş ne love hiçbirı olmadı🤣
O zaman umarım 2025 sana ikisinide getirir.
Amın
İste tabii bedava verme
Asla
Heee
O kac yasinda4
30
Niye
Olmaz canım burada sor
Olmaz hayatim.
Bende de olmaz canım
Canini yerim senin
Haram zehir zıkkım olsun açgözlü
Nıye be
Ben yanlış anlamışım araba ve evi evlenirken direk sana alacak sandım o zaman normal senin istek
Sen bu kafayla evde değil odada kalırsın.
Sen nesin acaba :)
ee tabii canım ne var bunlarda
Öyle birini bulursan iste
birde uçak iste birde villa
Sana ev araba altın yok
Çok değil ben ev araba vericem evlencgm kişiye
senin ki de altından mı
Senınkı
Degil bence yazlik falan da iste ciddiyim bu arada
Almazsa
Ask karin doyurmuyo
Peki bu yaşa kadar sen çalışıp ne yaptın
Ben de 90 60 90 istiyorum çok mu
Değil
Var mı?
Ben
Alayım hemen seni:)
Hakkın
Neye göre
Evliliğe göre
Kadın ne verecek bence önemli olan bu kendin den 15-20 yaş büyük bir adamla evleniyorsa isteyebilir ya da kadının da iyi bir geliri varsa olabilir
Kadın ev araba istiyor beğenmiyorsa anasıyla oturmayı kabul eden birini bulsun adam
Biz ev araba alırız sorun değil siz ne vereceksiniz ne vaat ediyorsunuz
@met96 mesleğim var ama çalışmıyorum ben 30 o 32 yaşında
Sevgi.
Sen evliliğe pazarlık olarak bakıyorsun kimin kime ne aldığı seni bağlamaz ev istemesi aile olacağından hakkı zoruna mı gitti.
Sadece sevgi yetiyorsa siz niye ev, araba, altın istiyorsunuz?
Tabi ki de ev isteyebilir ama kendisi de bir zahmet en azından araba falan alsın
Çünkü erkek kadına altın alır yüzük alır prense gbi yaşatır erkek diyorum bak ama sen kıskanma prenses sana da alan çıkar 🤣🤣
@met96 Alamam
🤣
Kadının her istediğini yapıp maymunu olayan erkeklere prenses diyorsunuz ama ben yaptığım fedakarlıklara karşılık kadının fedakar olmasını bekliyorum bendem ev, araba isterse alırım ama onunda elini taşın altına sokması lazım bir şeyler başaraması alması lazım evcil hayvan gibi her şeyi benden bekleyen kadınla olmaz
Konu sen değilsin ki kadın kendinden bahsetti
İlişki karşılıklıdır ama adam araba aldı diye kadından da yat beklemezsin
Adam ev alsın araba alsın altın taksın kadın da sadece sevgisini versin ne güzel dünya o öyle 😂😂. En azından bir araba falan alın sizde
Arkadaş sanane sen evlenme hiçbişeyde alma bencillerin işi değil aile kurmak 🤣
Düğün takılarını da kadın alıyor çatla 🤣🤣🤌🏻
Erkek ev alacak araba alacak altın takacak ama ben bir şey almam diyen sensin bencil olan benim 😂😂😂. Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün
Valla sen cimrisin ve aşık olmamıssın hak eden kadınlara neler yapılır..
@met96 kadın sana ömrünü verecek sana çocuk verecek senı baba yapacak sen bır evin lafını ediyorsun bır arabanın altının ayıp be
Paragöz ve tripli oldu erkekler
Prenses onlar🤣Oldu olacak evi de ben alayım
Hadi evi aldık yemek yapabilecek misiniz çocuk bile bakmazlar anca dır dır ediyorlar🤣😏
Aynen ya onlar bı dısarı çıkacak eve döncek iş bukadar. Bizim çamaşır bulasık yemek çocuk hele bir de dışarda çalışıyorsan o daha zor sonra bır de kendimize de bakmak zorundayız kı gözleri dışarda olmasın ondada biz suçlu oluruz sonra
Evıde ben alcaksam sen ne ise yarıyosun be adam
Erkek tarafıyla uğraşmayacak bile ne bilsin evden işe 🤣🤣
Kadın en büyük hediye zaten kadının olmadığı boş soğuk evinizde yaşayın o zaman 🤣
Ben çocuk istemiyorum yemek yapmayı da biliyorum bir dönem aşcılık yaptım. Cimri olan sizsiniz erkek parası yiyelim çalışmayalım keyfimize bakalım tek derdiniz kendi rahatınız ve çıkarlarınız
Sen tek yaşa evlilik sana göre değil başkalarına dil uzatma isteyen adam istediğini alır her erkeğe diz çöktüren bi kadın var ama odunlara değil burası önemli🤣
Sen yalnız yaşamak istiyosan aile kurmak isteyeni eleştiremezsin sana her şey saçma gelir çok değerli paranla manikür yaptır 🤣
Size diz çökecek maymun olacak erkek lazım zaten ve yolunacak kaz çıkarcı benciller
Sizin derdiniz aile kurmak mı niye evi arabası olmayan biriyle evlenmiyorsunuz o halde
Sen maymunluğu seviyorsan senin düşüncen biz köle değil adam seviyoruz manipüle yapma hayatında sevilmediysen bencilliğinin sorunu birbirne aşık nice kadın adam var
Trt belgesel fakir edebiyatı yapma arkadasım niye en iyi şekilde yaşamak varken drama bağlıyorsun kadın arabayla ulaşım sağlayacak sen yaya git çok dert ettiysen
Zeki kızım madem araba ihtiyacın niye almıyorsun da erkek den dinleniyorsun ikimiz de aynı yaştayız ben çalıştım aldım araba sen niye almadın işe yaramaz hissetmiyor musun hiç kendini bir şey alamadığın için evcil hayvan gibi hazır yemeye alışmış hissetmiyor musun
Kimsenin bişey dilendiği yok sen ruh hastası olmussun evleneceğim kişi diye bahsediyor sevgilisi değil tekrar ediyorum seven adam herşeyi yapar zaten aralarında sorun olmaz senin sıkıntı hasetliğe kaçmış zoruna gidince de saçmalıyorsun.
Araba alınca işe yarar mı oldun? Yetersiz olan sensin ki bukadar içerledin herkesin kendine göre geliri var sen kendi işine bak
Kendin bir şey beceremiyorsun evleneceğin adam da ev, araba, para bekliyorsun senin vasfın yok bu seni üzmüyor mu
Benim vasfım yerinde sen olmayan karakterini ara
@met96 Allah sana akıl versın ıyı dururken neden duraklarda sürü neyim
O senden ne istiyor sen ne vereceksin?
Yok az yalı filan da iste adalar
Dalga gecme
İsteyenim bir yüzü kara iste
Yok hakkin yani istemelisin
Sen ne alıyorsun bunları beklerken
Ne ozelligin var ki
Sen bulduğuna dua et
Hahaha niye 🤣
Bende bunlari yapicak güç var yaparimda ama istenezse yaparim zamanla hakedee yani bastan bunlari istese aninda bırakırım
Nıye
Param için geldiğini düsünürüm buda hiç hosuma gitmez
E para için gelcem tabi çocuğum aç Mı kalsın
Ev araba altini kocanin var zaten cocugunuda bakar merak etme cocuk için istemediğini ikimizde biliyoruz
Ne için ıstıyormusum
Kendin için ayrilirsan garantiye almak için bide vericeklerinin karsiliği olarak aklinca
E akıllı kadının hali başka
Kendini akilli zanneden kadinda baska
Degılım yanı😁
Acik sözlü birazda catlaksin ama doğalsin kalbinde değil dilinde var
Evet öyleyım
tekne de iste bence
Aaaa mantıklı
isteyenin bir yüzü kara
Dur dicem inşallah bırakmaz beni 🤣
saçmalama titanik istemedin üç beş milyonluk tekne de anlamıyorsa ne bileyim 🤔
Ayrılırız n'apalım 🤣
yavaş yavaş söyle 🤣🤣🤣