Cilveli, istekli, kıpır kıpır olmasını mı, konuşkan olmasını mı yoksa ağırbaşlı olmasını mı veya ne isterler?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cilveli, istekli, kıpır kıpır olmasını mı, konuşkan olmasını mı yoksa ağırbaşlı olmasını mı veya ne isterler?
Cevap
15Cevap
evlılık istedigi kadından sadakat merhamet ister saygı ister aılesıne tabi tutku cilve onlar erkegın gönlüne giden yol
Evet bunları ister de, kişilik yapısı olarak erkeklerin çoğusu konuşkan, kıpır kıpır enerjisi yüksek kızları mı severler çünkü ben aksine ölü gibi, sessiz sakin biriyim, toplumda ortamda hiç konuşmam
tamam toplumda konusma ama sevgilinleyken nasılsın peki
Ömrümde ilk defa biriyle yazısıyorum 1 ay oldu daha bulusamadik, Belki de o da çok ağırbaşlı pek iletişimi güçlü olmayan biri diye bilmiyorum ama konuşmuyoruz pek. Çok mesafeliyim ister istemez daha güvenemedim çünkü.
yani dedigim gibi eger bi kadın ic hayatında benimle ilgilıyse dısarda cok gül yüzlü neselı olmasuına gerek yok bana olsun yeter derim
Hmmmm o da güzel
yani o yüzden konustugun erkek ne düsünüyo ona bak sen sırf sen baskaları bunu desin diye yasama
şu an konuştuğum biri var 1.5 ay oldu yeni tanışıyoruz, bazen soruyorum nasıl profillerden hoşlanıyorsun vs diye böyle sorulara Sen deyip duruyor hep politik. Bir şey anlamıyorum. Şimdi de sıkılmış gibi mesela çok geç yazıyor falan, başta söylese öyle biri değilim derim yollar ayrılır. Böyle çok yorucu çünkü
hep cok ciddi konusma sanal ilşki bazı insanlarda soyumaya yol acar normal böyle seyler
Ciddi konuşma derken, nasıl yani şakalaşayım mı yoksa cinsel değilse de cilve iltifat falan mı edeyim kendisine?
ciddi derken tabiki kendin ol yanında isvelı cılvelı ol tabi cinsel acıdan evlanceksen ileri gitmemesini söle ama bazı seyler sevgililkte yasanmalı
Cilveli istekli ver kıpır kıpır olanı alayım ben. Diğeri sıkıcı bana
Çoğunuz böyle istiyor bence. Normaldir öyle kızlar hemcinsiyle de kaliteli arkadaşlık kurabiliyor ya da ben aksine ölü gibiyimdir keşke biraz öyle olsam
Evet bence de
Beni olduğum gibi ve samimi bir şekilde sevse yeter ya
Evet en önemli şeylerden birisi
Özel biri mi var ilgi duyduğun yoksa genel mi soruyorsun
Yok biriyle görüşüyorum ama ben ölü gibi biriyimdir, hep modum düşüktür. O bundan rahatsız olursa ben çoktan hoşlanıyor olursam beni bırakırsa çok üzülürüm. Direkt sorunca söylemiyor bana.
Saydıklarının hepsini isteriz, hem cilveli hem kıpır kıpır hem ağır başlı...
Eşimin cilveli istekli olmasını çok isterdim kadın da işve cilve istekli olmak önemli
Peki çok istekli ama aşırı aşırı aşırı utangaç olsa
Işığı kapatacak zamanla gidiyor o utangaçlık problem değil bence de
Ölü gibi yatma
Kafa ütülüyor mu diye bakarım önce
O da güzel
Genel olarak sessiz sakin konuşkan olmayan kizlar hakkında ne düşünürsün peki
Konuşsun ama çok boş konuşmasın. Yeme içmesine dikkat eden eğitimli kültürel bilgi birikimi olan gündemi az çok takip eden birisi olursa yeterlidir. Biraz da bazen gezmek bazen evde vakit geçirmeyi dengeliyorsa ekstrem durumlara ekonomik olarak uyum sağlıyorsa tamamdır
Hmmmmm anladim
Benle cilveli olsun isterim
Yerine göre ikisinide ya
ağırbaşlı bence
Her yerde durgun sende ateşli
En güzeli
Ben cilveli isterim ve evlenmeden önve de bir şeyler yaşamak siz peki ne istiyorsunuz
Ben ömrümde hiç söyle böyle bir erkek isterim diye düşünmedim zaten ilk defa biriyle görüşüyorum şu an ne istediğini sorunca söylemiyor sen diyor hep politik cevaplar
boş ver o zaman onu vakit kaybetme
Hayırlısı olsun
Aminn kaç yaşındasınız
26
Hmm Konya ya yakın mısınız
Hayır neden
Korkak bir erkeği bırakın biz tanışalım flört edelim
Hiç görmediğin biriyle nasıl flört etmeye karar veriyorsun
Görücem işte kabul edersen ve sonra hikayemiz ya başlıycak ya da burada biticek
cilveli olsun
Yerine göre ağırbaşlı yerine göre cilveli
sabıka kaydı
Belalı tipler mi
:)
Sadakat, açık sözlülük
Bir süre sonra da cilve ve istekli olması önemli bence
1. cisi
konuşmasını
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, erkeklerin evlilik için aradığı özellikler kişiden kişiye çok değişir aslında. ✨ Kimisi kıpır kıpır, enerjik birini severken, kimisi daha sakin ve ağırbaşlı bir ruha çekilebilir. Bence en önemlisi, senin kendi doğal halinle parlaman ve samimiyetin. 💖 Karşılıklı anlayış, güven ve kalpten bir bağ kurabildiğin biriyle ömür boyu mutluluk yakalayabilirsin. Gerçek seni bulmaları önemli. Unutma, aşk dengeyi bulmaktır. 🕊️