Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Yanında rahat mıyım yoksa değil miyim ona bakarım esprili olması şart yoksa eğlenemiyorum özgüvenine bakarım girişken mi yoksa çekingen mi diye gözlerim bu şekilde
Gözlemlerim*
Daha çok detay gerekiyor diye düşünüyprum sonuçta evleniceksin evlenceğin insanda sadece yanında rahat olmakmı var
Hayır tabi ki de armudun sapı üzümün çöpü dersem çok fazla kriter belirlersem insan bulamam en başında sevgi aşk gelir sonra zaten sürekli görmek duymak sarılmak istiyorsun benim zaten sevgilim var evlenmek istiyorum ama tek sorun fazla sigara içmesi dur sustan anlamıyor
Sigara işi zor umarım çözersiniz
Çözemiyorum biraz başına buyruk özgüvenli diye ilgimi çekti ama fazla bencil davranıyor genelde kavga çıkaran ben oluyorum o susuyor
Bencil insanda çekilmez
Evlenmekte acele etme iyi düşün bence
Acele etmiyorum benden 7 yaş büyük kpss ye girdi atanamadı işi olmadığı sürece beni ona vermezler bilmiyorum sonu ne olacak
Senin yaşın kaç
21 yaşındayım sen
21
Adamın yaşı gelmiş umarım işini halleder
Erkekler biraz geç olgunlaşıyor
Ama kpss zor puanla atanamaz
Hayır istisnalar var çevre çok önemli
O da istiyor ama işi olmadığı için evlenemez ne benimle ne de başkasıyla o yüzden iki ucu b.. klu değnek
El bebek büyümedim
Evlilik istiyorum ama evden kaçmak için çok baskı yapıyorlar istediğim gibi bir hayat yaşamak istiyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Amin sen bir kızdan ne bekliyorsun?
Önce dine bağlı olmasını
Ciddi ilişki düşünüyo olması lazım
Öyle çıkar ilişkisi olmamalı
Dine bağlı olsun sevsin sadık olsun yeterli zaten dine bağlı. Olanın herşeyi güzel olur
Ya öyle kızlar var da çoğu sünepe bence eğlenceli olması da şart bir de sana sonsuz sadık sonsuz bağlı olması lazım yoksa kaçar gider ya da boşar seni iyice sevdir kendini aşık et
Evlilik aşkla olacak şey diğerleri menfaate giriyor
Pek yapabilceğim biriey değil
Öyle taktikmiş kendine aşık etmek falan
Benim elime daha kız eli değmedi daha 2 ay önce ilm defa bi kızla buluştum
O zaman işin yaş bu ülkede erkekler için her şey zor en sevilen en mükemmel en arzulanan olmalısın
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Sağol
Yapcak bir şey yok nasipte varsa birşekilde evlenirim nasipte yoksa kuş tutsanda kimse sevmez