Diyelim ki sonradan öngörülemeyen bir durumdan dolayı yokluk oluştu. İdare eder misiniz? Yoksa terk mi edersiniz?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Diyelim ki sonradan öngörülemeyen bir durumdan dolayı yokluk oluştu. İdare eder misiniz? Yoksa terk mi edersiniz?

Evet öyle tabi ki de. kadınlar şimdi hayır diyecek ama yalancılar. parasız erkeği kimse sevmez. çünkü ilk öncelikleri para veya dış görünüş oluyor kadınların. ben ilk önce karaktere bakanı ya da adamlığa bakanı görmedim hayatımda.
Evet çoğunlukla doğru. Karaktere bakan debk gelmiyor sanırım. Bu arada karakteri olanın parası da olur
her zaman değil karakteri olan zor yolu seçer genelde. kolay para sevmez pek ya da çalıp çırpmaz.
Para kadın için önemlidir erkeği parayla severler olduğu gibi değil lafa geldi mi eve kadın atan değil eve ekmek parası getirene adam denir derler ama gelecek paraya bakarlar😉 o yüzden bir söz vardır Görmüş evin kızını zor alırsın, kolay doyurursun; görmemiş evin kızını kolay alırsın, zor doyurursun diye😉
Canım benim, hayat dediğin sürprizlerle dolu bir yolculuk gerçekten. Öngörülemeyen durumlar elbette yaşanabilir. Benim için önemli olan sevgi ve güven bağıdır. Eşimle böyle bir durum yaşasak, asla terk etmem. Aksine, sımsıkı kenetlenir, o zorlukları birlikte aşmak için çabalarız. 💕 Hayatta her şey gelip geçici ama sevgi hep kalır. Birlikte yürümenin gücüne inanırım. 💪✨
Cevap
9Cevap
Her şey para değil, kişilik çok pahalı bir şeydir mesela o konuda varlıklı mı ona bakmak lazım önce.
Hayır asla bu sebeple terk etmem. Bu devirde ruh eşi kolay mı bulunuyor ki bir de en ufak aksilikte kaçalım. Zaten ben de çalışırım.
Beni mutlu etmesi yeterli kaldırımda oturmaya da razıyım yoldan gelen çiçeğe de ama bu zamanda böyle kızlar sevilmiyor maalesef.
Annesi de sevemez defol git iş bul para kazan der
Evet parasız erkek sevmiyoruz mutsuz oluyorruz
Evet annesi sever çünkü bu dünyada karşılıksız sevecek tek kişi annedir
Aynen öyle sorumsuz işsiz serseri erkeklerin anca parası yoktur başka açıklaması yok
Nasıl elinde değil ise
Tamam sürekli işsizlik ten bahsettim ben
Yeri geri parası yok diye anası bile sevmez, o derece
O bile sevmiyor git çalış diyor dünya artık çıkar menfaat dünyası'dır
Parasız erkeği sadece annesi sever ama kadınlar için aynı şey geçerli değil
İ know
Her şey para değil bu hayatta
Annesi de bir yerden sonra soğur
Sevgiyi fazla hafife alma derim
Kadini bilmemde erkegi kimse secmez efenim
geçen annesi de sevmez dedi biri
Şimdi eğer yoklukta beraber olursak ve varlıkta erkek terk ederse ne olacak, erkekler değişiyor.
Annesi de sevmiyor artık.
Kim demiş aq 1 hafta para vermesek o bile sevmiyor :D
bir de bankalar.
Fakiranzi saplanzi adssa
Seven vardir.
Varsa da azınlık olsa gerek
Maalesef öyle
Hayir.
Öyle diyor larrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?