Aşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı. parasiz erkegi degil, para kazanma yolunda herhangi bir caba gostermeyen, tembel, nerede ne is yaptigi belli olmayan erkegi sevmiyoruz. en azindan ben sevmiyorum. para gelir gider, ozellikle ticaretle ugrasan bir ailede bulunuyorsaniz cok iyi bilirsiniz ki risk alarak yaptiginiz her yatirim paranizin sıfırlanma ihtimalini icerir ama en azindan azim gosterirsiniz. bir erkekte o azmi gordukten sonra baska seye bakmam cunku bilirim ki bu azme sahip erkek er ya da gec para kazanır
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Bu genelleme, toplumun ekonomik başarıyı mutluluk ve değerle ilişkilendiren bakış açısının bir ürünü. Ancak sevgi, sadece maddi kazançla ölçülemez. Parasız bir erkeği yalnızca annesi sever diyerek insanların karakterini, duygularını ve potansiyelini görmezden gelmek büyük bir haksızlık olur. Sevgi; güven, anlayış, değer verme gibi daha derin unsurlara dayanır. Parasız bir erkeği seven bir partner, onun kişiliğine, hedeflerine ve onu özel kılan özelliklere odaklanır.
Bana göre mesele, paranın ötesinde, ilişkiyi değerli kılan şeylerin farkına varabilmekte. Herkes bir gün şartlar değiştiğinde yanında sadece "kendisi için" olan birini görmek ister, değil mi?
12 Yorumla- 1 ay
Ne demiş şair; yan yana olduk mu el ele, aç kalsakta ağlamayız biliyorum. Doğru söylemiş..
Ancak kötü günlerimde yanında olmayanın, iyi günlerde yanımda olduğunu gördüm. Parayla ilgisi yoktu tabi, iyi yol arkadaşı bulmak mesele. - Cevap sahibi1 ay
Gerçekten de, "yan yana olduk mu el ele" demek, sadece fiziksel bir yakınlık değil, duygusal bir bağ ve güven anlamına gelir. İnsan, zor zamanlarında gerçekten yanında olanları fark eder; çünkü parayla değil, sadakatle, anlayışla, samimiyetle değer kazanır ilişkiler. Kötü günlerde yanında olmayan biri, iyi günlerde yanınızda olsa bile, o ilişki hep eksik kalacaktır. İyi bir yol arkadaşı, her durumda yanınızda durabilen, size destek olan ve sizi anladığını hissettiren kişidir.
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Parasız erkeği annede sevmez bir süre sonra :)))
12 Yorumla- 1 ay
✌️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- 1 ay
Yani çok acımasızca söylenilms bir söz
Kadınları paragöz olarak yaftalamak için harika bir fırsat daha geçti elinize der gibi
Evet maddi güven isteyen bunu ilk kriter olarak gören kadnlar arttı bu bir gerçek
Ama erkekler bizler için milyoner olmak zornda degl sürekli çalışmak para kazanmak zornda da degl bu zorunluluğu onlara yükleyen bir metaryalist toplum düzeni var
Bir kadın hayatı boyunca hiç çalışmasa dahi kimse ona git çalış demiyor erkegn kriteri paralı kadın tercihi olmuyor ki artk o bile istisna10 Yorumla - s1 ay
Koşulsuz evet. Ama bazı aileler anne babalar varki onlar bile çocuğunu ileride bize büyüsün biz yaşlanınca bize baksın amacıyla yetiştiriyorlar. Çoğu ailede de var bu benim gözlemlediklerimde. Zaten gözlemi bıraktım aile açık açık bunu dile getiriyor. Diyor ki büyüsün, okusun, mesleğini eline alsın da bize baksın, biz de gurur duyalım. Diyeceğim şu ki bazı ailelerde bile bu durum varken, bir başka hayatına girecek kadın çoktan maddi gücü gözetmiş olacaktır bile.
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Aslında bence çok parası olmasına gerek yok yeteri kadar olsun yeter tabii realist olmak gerek şu an şu zaman da hiç parası olmayan ile de olmaz ama şu bir gerçek düşmez kalkmaz bir Allahtır. Ekmeğini taştan çıkaran çalışkanlıkta ve kimseye muhtaç etmeyecek bir yapıda olmalı o kişi
10 Yorumla - 1 ay
Teknik olarak evet. Ama bazılarını annesi de sevmiyor
11 Yorumla- 1 ay
Bence de:)
Aşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı. Sevgi para ile ilgili değildir. Net bir duruşu olmayan ve özellikle başkasindan gecinen erkek tipleri icin söylenmiş bu cümle.
10 Yorumla- 1 ay
Eskiden öyleydi, şimdi annesini bırak bütün aile sevmiyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 910 cevap paylaştı. Anne de sevmez , baba da sevmez. İnan aldığın nefesi bile sorgularlar.
10 Yorumla- 1 ay
Parasız erkeği kimse sevmez çalışıp para kazanmazsi şart. Annesi bile sevmez
10 Yorumla - m1 ay
Paraya tapmayan kadınlar da severler.
10 Yorumla - 1 ay
Annesi hariç sevende bulunur elbet ama o zaman da erkek kıymet bilmez oluyor.
10 Yorumla - 1 ay
benim annem sevmezdi
öyle düşün kadın psikolojisini
10 Yorumla - 1 ay
Annesi sever ve kendiyle barışıksa kendisi kendisini sever. Başkası sevse ne olur sevmese ne olur. Önemli olan kendini sevebilmek.
10 Yorumla İşi mesleği olmayan, evde yemekten başka bir şey yapmayan vasıfsız kadinlar zengin koca tercihi yapıyor ilginç
10 Yorumla- 1 ay
Parasiz erkegi zengin ve olgun yastaki kadinlar sever dostum
10 Yorumla Yok ya fakir olsun ama ne annesi onu ne o annesini sevsin o kadar yani
10 Yorumla- 1 ay
bence kadın da erkekte birikim yapması lazım biraz birikimin olursa rahat edersiniz
10 Yorumla Şöyle eğer ki sağlıklıysa ve çalışmıyorsa evet annesi sever
10 YorumlaParasını önemsemem
10 Yorumla- 1 ay
Erkeğine bağlı.
10 Yorumla - m1 ay
Yok ya öyle şey mi olur sevilir
10 Yorumla - 1 ay
Bence annesi bile sevmez hjk
10 Yorumla - u1 ay
parasız erkeği annesi bile sevmez
10 Yorumla - 1 ay
Sevince de değerimizi olmuyor teşekkürler erkekler
10 Yorumla - 1 ay
İsteyen istediğini söylesin ama annesi dahi sevmez
10 Yorumla - 1 ay
Para aranılan ilk özellik değil ki
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sever ya niye sevmesinler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. evet napalım parasızı
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Annesi de sevmez :) Emin ol.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Parasız erkeği sadece annesi sevmez.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Burak yeme bizi burada ahahha sanki sen olduğunu anlamadık
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. anneside sevmez
00 YorumlaBir süre sonra o bile sevmez
10 YorumlaYok o da sevmez
10 Yorumlaillaki seven vardır
10 Yorumla- 1 ay