Eşim ne düşünür, kötü hisseder mi, eğer araba ödemesinin tamamını ve kiranın yarısını atsam? Yaklaşık üç kat daha fazla kazanıyorum ama aileme de yardım etmem gerekiyor 40 bin lira kadar aylık. Ortak hesaptan göndermeyi istemem
5 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşim ne düşünür, kötü hisseder mi, eğer araba ödemesinin tamamını ve kiranın yarısını atsam? Yaklaşık üç kat daha fazla kazanıyorum ama aileme de yardım etmem gerekiyor 40 bin lira kadar aylık. Ortak hesaptan göndermeyi istemem
Cevap
15Cevap
Aileni aksatma onlara yardimini yap, bugün sen yaparsin ilerde onlar senin yaninda durur
Umarim ginlune göre güzel bir evlilik olur Allah hayırlı etsin
Ve bazi evliliklerde erkek alisinca bildigin kadini somuruyor yani onlemini ve gardini hep al, senin hesabin senin kitabin olsun her daim ortak hesaba sonradan uygun miktar koyarsin
Yani aikene atmak istediğin rakamı önce at sonra ortak hesbaınıza atarsın sen nekadar alıyorsun eşin ne kadar kazanıyor
Esın 3 kat daha fazla kazandıgını bılmıomu yanı oturun konusun planınızı yapın
Senden bir ricam var cidden benim durumlarım aşırı kötü abla bana biraz olsun yardımcı olmak ister misin inanmazsan sana yaşadım evi göstereyim
Eşinle konuş birbirini seven ve sayan iki insan arasında paranın lafı olmaz.
Kötü hissetmesin, aranızdaki saygı ve sevgi bitmesin yeter ki
Ailene yardım etmek derken?
Ailemin maddi sıkıntısı var
Ne güzel kadınlar eşler var
Bence kötü hissetmez
Umarım ya finans durumu evliliktr beni en zora sokan durum
Yani evlenmeden önce aileme yardımcı olacağımı aöylediğimde hoşuna çok gitmemişti ama yap demişti. Hep böyle mi gitçek vs de eklemişti o yüzden rahat değilim
Evet her ay ediyorum
Ya hayatımız kısıtlanmaz da istediği kadar birikim yapamayız
İflas ettiler borç ödüyoruz
Sen arada kendinizde dusun
Eşinde seni kazanmış maşallah size
Çok düşüncelisin
Sen dusunmezmiydin?
Neden düşünceli dedin ki
Meslekler ne
Soruyla alakası ne?
Merak ettim eşinden çok kazanıyormuşsun ya
Biri kesin doktor olacak veya doktor
Patronnnnn
Aynı koyun
Sorun şu ki eşim ortak birikim de yapmak istiyor. Ancak ev kirası onun maaşının yarısından fazla olduğu için aslında biriktirilen paranın çoğunluğu benim olacak
Ne iş yapıyorsun
Ne zamandur evlisin
Bir aylık yani finansal olarak ilk defa atılım yapacağız
Harbiden seviyor musun onu
Evet ama ailemin de yardıma ihtiyacı var. Onun gözünde olmadan ayırmak istiyorum
Ne kadar alıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, eşinin ne hissedeceğini merak etmen çok doğal. ❤️ Bu hassas konuda en önemlisi açık iletişim kurmak. Eşinle dürüstçe konuşarak, hem senin kazancını hem de ailen için yaptığın yardımları anlatmalısın. Belki ortak giderleri oransal olarak paylaşmak veya sabit bir miktar belirlemek ikinizi de rahatlatır. 🏡 O zaman ikinizin de içi rahat edecektir. ✨