Alt katımıza yeni birileri taşındı, bir erkek çocukları var, sürekli akşama kadar bahçede bağırıyor yetmiyor evde 12'ye 1'e kadar bağırıyor, annesi babası akşam on bir buçukta tüm evi inletecek kadar daire kapısı ve bina kapısını çarpıyor, bu bir kez değil en az, bak en az 4 5 kez oluyor abartısız, çocuk zaten hiç susmuyor, hadi çocuk sesine tamam da, kendileri o kadar hayvanlar ki, yeniler alışıyorlar diye daha bir şey demedik, ama bu gidişle kavga edeceğiz, bir de mutfağın üst tarafında benim odam var, kadının mutfakta dolap çarpma seslerini ya da en ufak tezgahta bir şeyle yapsa ben duyuyorum, evde ses yalıtımı yok galiba, ışık açma kapama prizlerini açıp kapattığında bile ses geliyor, bizden de onlara gidiyormuş, bizde küçük çocuk yok mutfakta da fazla ses yapmayız, kapıları da çarpıp durmayız, ben geceleri tuvalete falan kalkıyorum, ışığı açtığımda o sese uyanıyorlarmış, ben ne zaman ışığı açsam kadın da kalkıyor ya mutfak balkonunun kapısını bir hışımla çarpıyor, ya da banyo kapısını, biz gündüzden gece 12'ye kadar yaptıkları hayvanlıklarına bir şey demedik ama onlar bu sese uyanacak kadar narin, eğer kadın bir daha aynısını yaparsa, hiç abartısız, beş dakika boyunca ışığı aç kapa yapacağım gece üçte.
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar