Ben bodrum katta yaşıyorum üst katımdaki komşuyu da tanımıyorum eşim ve eltim tanıyor. Eşimin neredeyse çocukluğundan beri burada oturuyormuş. Eltimle zamanında iyilermiş şu an pek gidip gelmiyorlar. Neyse ben evlendiğimden beri iletişimimiz olmadı. Ne kadın beni pek görüyor ne de ben onu görüyorum.
neyse asıl konuya dönersem bu kadın kaç defadır kendi camından aşağı su döküyor ( yüksek girişte oturuyor ) ama öyle bir su döküyor ki benim pencerelerim sırılsıklam oluyor. Kendi penceresinin önünde saksıları falan var onları mı suluyor mermeri mi yıkıyor bilmiyorum ama öyle bir su dökme şekli yok yani benim bir de pencere önüm oyuk ama giderim yok. Döktüğü gibi sıçraya sıçraya her yere geliyor. Bu bir oldu iki oldu derken dün de eşim denk gelmiş şangır diye iki kova su dökmüş pencerem de açıktı o sırada hadi sineklik falan var ama bir baktım içeri kadar su gelmiş.
sonra eşim sinirlendi eşine mesaj attı dedim yazma bırak diye denk gelirsem ben söylerim kadına dedim ya bırakk denk gelmezsiniz o sürekli yemek yapmaya gidiyor evlere dedi.
Eşine yazcım uygun bir dille dedi. Neyse adama yazdı adam da şey demiş tamam kardeşim daha az su dökerim.
neyse biraz önce hiç denk gelmediğim kadınla apartmanda denk geldik öyle sinirli baktı ki kapıyı çarptı içeri girdi.
Şimdi sizce komşum haklı mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Komşun tabii ki haklı değil. Evinin önünü düzenlemek istemesi doğal ama bunu yaparken çevresine rahatsızlık vermemesi gerekiyor. Suları senin camına bu şekilde sıçratması hiç hoş değil. Eşin mesaj atarak kibarca durumu anlatmış, ancak komşunun neden rahatsızlık duyduğu belli değil. Belki de iletişim eksikliği var.
Senin yerine olsam bir eltilik meselelerinden veya geçmişten etkilenmeden, sakin bir dille yüz yüze konuşmaya çalışırdım. Durum hem anlatılır hem de tatlıya bağlanır. Her iki taraf da birbirini anlayınca mutlaka çözüm bulunur. Komşuluk ilişkilerini korumak önemli çünkü birbirinize destek olmanız gereken zamanlar olabilir. 🏡❤️