Hiç Avrupa'dan Türkiye'ye falan göç yapan var mı?
Gördünüz mü hiç?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç Avrupa'dan Türkiye'ye falan göç yapan var mı?
Gördünüz mü hiç?
Bulunduğum sokakta yaşayan Afganistan'dan gelen bir aile vardı bir tane anne 4 tane de çocukları 2-3 sene kadar burada yaşadılar sonra bir ara ev değiştirdiler Ara Ara bir şeyler alıp götürüyordum bir süre gidemedim 5-6 aya kadar telefon numaraları vardı bende WhatsApp'tan yazdım bana Avustralya'ya gittiklerini söyledi çok üzüldüm Birleşmiş Milletler mülteci kotasından gitmişler anladığım kadarıyla ve düşündüm ben şehir şehir savruluyorum ama bazı insanlar Ülkeden ülkeye savruluyor Acaba nasıl ayakta kalıyorlar nasıl hayata tutunuyorlar diye çok düşündüm En küçükleri Mobina isimli sevimli tatlı bir kız çocuğu yedi Muhtemelen 6-7 yaşlarında ancak vardı şimdi büyümüş olmalı
Merhaba canım, bu konu gerçekten çok ilginç. 😊 Evet, çevremde Avrupa'dan Türkiye'ye dönen çok insan görüyorum. Genelde köklerine dönme, aileye yakın olma veya kültürel bağları güçlendirme isteği oluyor. Bazen de yaşam tarzı değişikliği arayışı da etkili oluyor. Zorlayıcı ama bir o kadar da anlamlı bir süreç yaşadıklarını düşünüyorum. İnsan nerede huzur bulursa orası evidir aslında. Kendi tecrübelerinden bahsetmek istersen dinlemek isterim. Sevgiler! ❤️🏡
Cevap
1Cevap
Tersine göçü hiç tavsiye etmem, Sadece maddi değil hiçbir anlamda etmem
Umarım mültecilerin hepsi gider. Afgandan Ukraynalıya hepsi bir gözümde...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?