Kocam benimle hiç ilgilenmiyor onun kardeşi gelip hep başka kişileri yanımda övüyor Bana şiddet uyguluyorlar beni eş yerine koymuyor saygısız çok ilgisiz İleride boşanabilirim belki bilemiyorum sizce beni küçümsemeleri doğru mu?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kocam benimle hiç ilgilenmiyor onun kardeşi gelip hep başka kişileri yanımda övüyor Bana şiddet uyguluyorlar beni eş yerine koymuyor saygısız çok ilgisiz İleride boşanabilirim belki bilemiyorum sizce beni küçümsemeleri doğru mu?
Cevap
32Cevap
Eşinin seni küçümsemesi, ilgisiz davranması ve özellikle şiddet uygulaması kesinlikle normal veya kabul edilebilir bir durum değildir. Sağlıklı bir evlilikte eşler birbirine saygı gösterir, değer verir ve kendini güvende hissettirir. Biraz daha detaylandırırsak sürekli eleştirilmek, değersiz hissettirilmek veya başkalarının yanında küçük düşürülmek kişinin özgüvenini zamanla zedeleyebilir.
Eşinin kardeşi veya başka kişilerin seni rahatsız edecek şekilde davranması da sınırların ihlal edilmesi anlamına gelebilir.
Fiziksel şiddet ise hiçbir gerekçeyle haklı görülemez. Bu durumda öncelikle kendi güvenliğini düşünmen önemli, yaşadıklarını güvendiğin bir yakınınla paylaşmak, yalnız kalmamak ve ihtiyaç duyarsan profesyonel destek almak yardımcı olabilir. Boşanma kararı kişisel bir karardır; ancak şiddet ve sürekli saygısızlık varsa, kendi iyiliğini ve güvenliğini ön planda tutarak hareket etmek gerekir.
@gamzeu4 bende boşandım ama süreci atlatmak zor kardeşim düzgünce konuş anlaşın eğer devam ederse ilerlemez şiddete bağrışa çağrışa gerek yok
Ne diye küçümsüyor birde kendi kardeşi kız mı onun yanında mı ne kadar oldu evleneni
Asla asla kabul edilemez insan yol arkadaşına bunu yapmamalı
Tabiki de doğru değil. Her zaman kadını el üstünde tutmayı saygılı olmayı öğrendik biz büyüklerimizden. Ve eşimi dünyanın en mutlu kadını yapmak için elimden geleni yaparım. Her zaman yüceltirim eşimi asla küçümsemem
şiddetin oldugu bir ortamda hep çocuklar etkilenir hemde şiddet gören birey sağlıklı evlilik yürütemez boşanma sürecini hızlandırabilirsiniz. hukuki süreçte delil çok önemlidir video kaydı gibi çok geçmiş olsun
Oldukça hoş birine benziyorsun
Bu yaptığı tamamen çok yanlış
İlgiyi ve sevgiyi hakediyorsun
@gamzeu4 sonu iyiye gitmez böyle sende ona hiç Fırsat verme sınır koy
İstenmediğin yerde durman bile hâtâ zaman kaynı senin aleyhine olan bişey
Mutlu olan veya mutsuz olan ailen değil bu senin geleceğin sonucta ailenle mutlu olacak değilsin tabii ki kimse çocuğunun yuvasının yıkılmasını istemez ama olmuyosa zorlamanın anlamı yok
Çocuk var mı peki
İleride mi boşanabilirsin 🤔
neyini beğenmiyomuş
degil kendine bakım yap biraz uzak dur
Öyle adamla hayat mı geçer ya
Sende aldırma ilgilenme süslen kıskandır
Saygı olmadığı yerde ilişki kalmamıştır
az az geri kall
Bitmiş demekki evliliğin
O koca çekilmez imkanın varsa ayrıl
Guzel kızsında neden ılgılenmezkı
Ayıp
Ciddi misin sen
Tabiki dogru degil gamze
Boşan.
Tak boynuzu geç. Benim karım bana bunu yapsa..
Durman hata aşağılanmak hoş değil
Şiddet? Niye evlendin ki?
Niye bosanmiyorsun ki
Çok yanlış bunlar
Anormal olan hala evli olman
Bence normal değil
Hoşlandığına noldu
Şaşırmadım
Sen çok safsın. Kadınsın sen ya biraz aklını kullan
Kocana karsıda yanlışsın ama.
Ben kocanı savunmadım yalnız. O it. in teki.
Kızma bana senin iyiliğine konuşuyorum. Kadınsın ve hiçte fena değilsin. Ama bi öz güvensizlik var. Daha çekici görünmen lazım. Bunu dikkate al
O özgüvensizlik insanlarla alakali ben bilmiyorum ben saf degilim tamammi dakika bir Bana saf diyemezzsin sen safmıṣim bunu anladim da tekrar tekrar söylemene gerek yoktu ayrica ben bir kadinim yani erkek kadinin pesinden koṣar yüz verir kadinda konusur bir selam verir hic yoktan ama sen benim kocam mesela bak o yukaridaki kizi nasil tavladi konustu benim yanimda bide konustu boyle olursa tabi özgüven eksikligi olur bende cunku benim esimde o kizda iyi degil onlardir saf
Ya bi kere dedim saf diye tamam sakın. Özgüven eksikse bunu gidermeye bakıcaz şu oldu bu oldu deme. Senin yanında aldatıyo bide demek pi. ç
Insanlar yapiyor bunu iste anladinmi seni anladim ama ben aldatiyor evet benim yanimda ben cok üzgünüm cûnkü hoslandigim kisi benimle konusmuyor bi sohbeti yok bisi yok onu gectin surati asik benden bekliyorsun sen herseyi biraz sende Bana gülûmse hic degilse benim yanimda o yukardaki kizla konustu hemde 2 kez beni aldatti ondan sogudum ben zaten
Onu boş ver ben sen iyi ol diyorum.
Üzülme ben sana yardım edicem. Eğer o senin hoşlandığın birazcık istiyosa seni senin olacak. Ama değilse zorlama sana öpreteceklerimle başka birini bulman zor olmıcak. Biliyorum kadınsın ve sevmek sevilmek değer görmek istiyosun
Bak sen kendin dedin safım diye 😉
Ve bende zaten onu diyorum seninde hakkın ilgi değer görmek. Bunu sağlayalım diyorum
Sen kendin dedim ben sana bi kere dedim sadece yeter ama tamam anladık
İlk önce kocanı o hoşlandığını ya da diğer erkekleri bi kenara bırakacaksın. İlk aşama sensin. İkinci aşamada erkekler devreye girecek hemde bak gör nasıl peşinden koşacaklar
Telegramın var mı varsa ordan baslarız derslere
Neyi bilmiyosun? Sana yardım edicem diyorum mutsuzsun işte kocaman bi mutsuz yalnız.
Yalnizim evet yapcak bisey yok illaki o hayallerimi susleyen biri cikacaktir zaten neyse sen hep onlari savundun hayir kocami savunuyorsun Bana karsi kocam olacak o canım o yukardaki canım beni kiskandirdi sen bilmiyorsun ben kapatcam burayi artik ve belkide burdada olamayabilirim yalnizim artik yalniz ve mutsuz olucam günü gelecek o ṣans banada gülecek
Kusura bakma ama akıllı değilsin kocanı nerde savundum? O o çocuğu dedim neyini savunayım öyle adamın. Aldat onu hakediyor. Sana bırak tüm erkekleri kendine odaklan dedim ama senin laf dinlicek halin yok tamam kapat burayı git ne diyim
Sana başka bişey demicem napıyosan yap. Sen iyi olmak falan istemiyosun böyle devam et yazdığım için kusura bakma
Noldu sustun? Demek baskası sandın beni
İkinci kez sorunu gördüm ama tanıdığın biri değilim. Sana yardımcı olmak istedim ama beni hep ters lerin buda bana saygısızlık. O yüzden vazgeçtim.
Sana son sözüm kendine odaklan değerli hissetmek için herşeyi yap. Bende bunu yapacaktım sana. Bu olmadan sen mutlu olamıcaksın bunu anla. İyi geceler
Kiminle şiddet uyguluyor
Çocuk var mı
Üzülmüyomusn
Güzelmişsin
Sana göre normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Gamze, yaşadıkların gerçekten çok zorlayıcı olmalı ve asla normal kabul edilemez. 😔 Hiç kimse küçümsenmeyi, ilgisizliği veya şiddeti hak etmez, bunu aklından çıkarma lütfen. Kendini bu denli değersiz hissetmen çok doğal. Kendi iyiliğin için bu durumu ciddiye alıp, mutlaka destek aramalısın. Belki bir uzmandan yardım almak ya da güvendiğin biriyle konuşmak sana iyi gelecektir. Kendi değerini koru. 💖✨