Bunların dışında şehir dışındaki arkadaşıma 3-4 günlüğüne gel bana gezelim diyorum, geliriz diyor kocasını da katıyor. Ne saçma, kız kıza olmak istiyorum ben, her yerde etiket gibi ne işi var eşinin? Bana saçma geliyor
4 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Zaten evliliklerin tükenmesinin en büyük sebeplerinden biri bu. Evlendikleri zaman şunu sanıyorlar 24 saat birlikte olacaklar ya bırakın birazcık eşler arkadaşlarıyla çıksın bir şeyler yapsın takılsın birazcık özleyin birbirinizi
Kesinlikle katılıyorum çok saçma yapışık gibi gezmek. Özellikle kız arkadaşlarımın yanında sürekli kocamın ne işi var. Ne saçma
İşte insanlarda şu var evlendikten sonra birbirlerinin özeline saygı duymuyorum. Mantık şu kendisinden ayrı takıldığı zaman illaki aldatacak diye bir his doğuyor herhalde saçma bir şekilde
Asıl sürekli kızların aradına sokarsa sıkıntı çıkar
İşte bu doğru mantık bu ama sizin gibi düşünen kaç kişi var ki Allah aşkına
Hayır bide eşiyle bende kalmayı düşünenler var. Hadi ben kendimi tanıyorum asla o gözle bakmam kendim rahatsız olurum ama bekar kızın evine kocasıyla gelip uzun süreli kalmak ne kadar doğru
Yani hani bu size de saygısızlık olur sonuç olarak Kendi evinizde rahat etmek istersiniz arkadaşınızı yanınıza çağırıyorsunuz eşiyle gelmesi kadar saçma bir şey yok yani Çok affedersiniz ama bu görgüsüzlüktür
Kesinlikle bide ayıp olacak diye bişeyde diyemedim gel diyorum geliriz diyor. Başka bi arkadaşa gel dedim 2-3 gün. Gelcez zaten senin yanına diyor🤦🏻♀️
Yani insanları Siz daha çağırıp davet etmeden onlar kendi kafalarına göre ayarlamışlar bile 🙂 sanırım sizin misafirperverliğinize karşı görgüsüzlüğü çok fazla görüyorsunuz Bence araya bazen mesafe koymak gerekiyor özellikle bu tip insanlara karşıyım. Mesela benim de arkadaşlarım gelirler yanıma ama ben özellikle belirtirim bana sürpriz yapmayın
Bencede saçma bide arkadaşlarımı çok seviyorum ama sürekli eşleriyle olmak istemiyorum kız kıza takılmak istiyorum ama onlar yapışık gibi
Gerçekten çok büyük bir sıkıntı hani arkadaşlarınızı sevseniz bile bu şekilde olursa Artık görüşmeyi kesmeniz gerekiyor. Bir de en büyük sıkıntı ne biliyor musunuz tatil yerinde evinizin olması. Benim öyle Mesela arkadaşlarım yanına geleceğiz dediklerinde kesinlikle tek başınıza gelin diyorum eşiyle kimseyi kabul etmiyorum özellikle de belirtiyorum ben bunu. Peki bu şekilde ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Bende istanbuldayım. İstanbulu gezmek isteyen gelmek istiyor. Herkes istanbulu merak ediyorum gelcem diyor. Eşiyle gezmek istiyor ben istemiyorum eşinide
Ben ayıp olur diye diyemiyorum maalesef
Ben de mersin'deyim evimde tam denizin kıyısı olunca arkadaşlarım sürekli arıyorlar. Sanırım insanlar bizim iyi niyetimizi bir şekilde kullanmaya çalışıyor da işte. Ben sınır koymaya başlamayı düşünüyorum yavaş yavaş. Siz de bence bu şekilde yapın yoksa bunların ardı arkası kesilmeyecek
Ama şöyle düşünün Siz ayıp olur diye söylemiyorsunuz onların ayıp olur diye yanınıza gelmeyelim gibi bir dertleri yok her şekilde geliyorlar eşleriyle
Büyük ihtimalle müsait olmadığımı söylerim. Evlendiğimde gelsinler. Bekarken olmaz
Aynen öyle doğru mantık bu. Dediğiniz gibi evli olsanız en azından onun eşi sizin eşinizle birlikte takılır Siz de kadın kadına birlikte zaman geçirebilirsiniz
Kesinlikle
Umarım bundan sonra sınırınızı koyabilirsiniz hani arkadaşlarınızı üzmemek adına nezaket çerçevesinde Bence bunu yapabilirsiniz 🙂
ya da umarım hemen evlenebilirim sorun ortadan kalkar😂
😅😅 düşünsenize sırf bu sorun ortadan kalksın diye hemen evleniyormuşsunuz
Valla istiyorum ama evlenemedim ne yapayım. Evlilik her şeyin çözümü aslında 😂
😅😅 maalesef bazen kısmet olmuyor Benim de öyle arada bir geliyor böyle evlenme perileri sonra diyorum aman yalnızım ne güzel kendi evimdeyim mutluyum
Valla nasip ya Allah doğru kişiyi denk getirsin artık karşımıza aminn
Amin doğru söylüyorsunuz umarım doğru kişiye karşımıza çıkar da maalesef insanlar sürekli çıkar ilişkileri peşinde olduğu için pek Güven de yok
Evet maalesef öyle
Mesela birini tanımaya çalışıyorsunuz bir bakıyorsunuz sohbet başka yerlere gidiyor farkla niyetler var bu durumdan dolayı da ister istemez insanlardan uzaklaşıyorsunuz
Ne gibi mesela?
Ya şöyle söyleyeyim genelde bu kadınların dikkat ettiği şeylerden biridir Mesela ben erkek halimle biriyle tanışıyorsunuz konu bir gün sonra cinselliğe geliyor. Hani Benim de istediğim bu değil bakın cinselliğe karşı bir insan değilim ama her şeyim Biz zamanı vardır önce bir insanı tanırsın ondan sonra bu konular konuşulur değil mi
Buradan mı tanoşıyorsun? Kadınların bu konuya girmesi ilginç
Yok buradan değil normal mesela yüz yüze görüşüklerim oluyor arkadaşlarımla tanıştırdıkları oluyor. Hani yine diyorum bazı şeyler zamanla olur birden olmaz o yüzden hoşuma gitmiyor bu durum. Sosyal medyadan genelde insanlara çok fazla güven olmuyor kendini bilen kişi sayısı çok az
Şaşırdım
Hani şöyle söyleyeyim size inanın öyle bir zamandayız ki kadını erkeği yok insanlar çok farklı davranabiliyorlar. Bana göre Her insanın bir duruşu olmalı ama maalesef ilginç işte insanların çoğunda bu yok
Haklısınız o yüzden erteliyoruz mecburen öyle insanlar olacağına hiç olmaması daha iyi
Evet maalesef hani gerçekten insan böyle hayatımda biri olsun istiyor sevsin sevsin değer görsün istiyor ama işte maalesef böyle kişileri gördükçe de bir anda soğuyor. Hani mesela insanlarla konuşuyorum evli olanlarla bakış açıları çok farklı yani aslında evlilik zor bir şey değil karşıdaki insanı anladığın zaman konuşabildiğin zaman sevgini verdin değeri gösterdiğin zaman Bence hiçbir şekilde sorun olmaz
Benim karşıma genelde bu tarz sebepler çıkmadı. Bu sitede hep o tarz insanlar var ama gerçek hayatta tanıştıklarım hep evliliğe olumlu bakıyordu. Ama başka sebeplerden olmadı maalesef
Tabii ki doğru insanlarda çıkıyor karşımıza ama bana göre aradaki enerji çok önemli. Mesela şöyle söyleyeyim size bir insanla ilk defa yüz yüze geldiğim zaman tanıştığım zaman arada bir çekim olmazsa ondan sonra olmuyor bende hani ilk izlenim gerçekten çok önemli. Mesela güzellik ya da yakışıklılık algısı olduğunu düşünmüyorum ben enerji olduğunu düşünüyorum ilker'in sana karşılıklı birbirine çekim duyması
Kesinlikle katılıyorum buna çekim olunca hayır diyemiyor insan çekim yoksada mükemmel olsada evet diyemiyor
Erkekleri güzellikte çekiyor o ayrı
Ya şöyle söyleyeyim ben kendi adıma konuşayım bir gördüğüm zaman inanın benim için çekim çok önemli yoksa şöyle düşünün sizin de karşınızda Çok yakışıklılar çıkmıştır Benim de karşıma Çok güzeller çıktı ama arada bir elektriklenme olmadığı zaman gerçekten olmuyor karşıdaki insan ne kadar mükemmel olursa olsun. Burada sanırım insanların istekleri ön plana çıkıyor.
Evet doğru
Hani insanlar genelde dış görünüşü önem verdikleri için bu konuda zaten size ben hak veriyorum. Ondan sonra da bir şekilde evlilikler tıkanıyor ve boşanmalara sebep oluyor.. iyi bir eş aynı zamanda iyi bir arkadaş iyi bir dost iyi bir sırdaştır. Bunları başarı bilen çiftler ömür boyu mutlu olabilirler
Sizin olmayan kişiler neden olmadı genelde merak ettim
Davranış olarak kişilik olarak olmadığı beklentiler farklı oldu. Şimdi ben her zaman anlayıştan yanayımdır ilişkilerde bir örnek vereyim karşı taraf istediğini yapar ama bana kısıtlamalar koymaya çalışırsa bu ilişki zaten başından yanlış olur
Burcunuz nedir?
Asla insanlara ön yargılı yaklaşma tanımaya çalışırım bir şans vermeyi çalışırım ama hani hepimizin bir kriterleri vardır olmazsa olmazi sizin de öyledir eminim
Evet özellikle belli bir yaştan sonra kriterler artıyor
Burcum boğa
Katılıyorum belli bir yaştan sonra aslında kriterlerin artmasının sebebi şu sevgi ve aşkın yanında insan huzur da istiyor. Hani gerçekten bir insanın yanında kendini huzurlu hissettiği zaman o ilişki her şekilde görür
Sondaki yürür olacak kusura bakmayın lütfen otomatik düzeltme bazen yanlış yazabiliyor
Estağfurullah önemli değil evet sadece aşk yeterli olsa herkes evlenir ama bile bile mutsuz olacağın kişiye aşık olmamaya çalışıyorsun bi nevi
Çok mantıklı hani dediğim gibi belirli bir yaştan sonra zaten genelde mantığımız da hareket ederiz fakat dediğim gibi ilk görüşüldüğü zaman karşı taraftan alınan enerji çok önemli. İlişkilerin Çok karmaşık ve Zorlu olduğunu düşünmüyorum ben bunu bu hale insanlar getiriyor
Evet doğru söylüyorsunuz. Aslında birkaç vardı baya güzel enerji aldığım ama bazı özel sebeplerden devam etmeme kararı almıştım. Şimdi hiç kimse yok. Bazende enerji tutsada mantığıma uymayınca devam edemiyorum maalesef sanırım çok garanticiyim. Ama sevgi olduğunda mantık iptal oluyor o da ayrı mesele
Şöyle söyleyeyim size mantıklı düşünmek tabii ki doğru olan Ama bazen de mantığı bir kenara bırakmak lazım zaten karşıdaki insana karşı içinizde bir şeyler olsaydı dediğiniz gibi sevgi mantık bir şekilde arka plana girecekti. Sevgi mutlaka olmalı uyum mutlaka olmalı mantık zaten bunun sonrasında gelir. Ben kafa yapılarının da çok uyuması gerektiği taraftarıyım
Aslında haklısınız ben biraz pişmanım tanımadığıma ama işte geri gelmiyor zaman
Maalesef öyle Evet zaman yeri gelmiyor ama geçmişte yaptığımız şeylerin pişmanlığını gelecekte duymamalıyız ki önümüze bakabilelim. Unutmamak lazim günler geçti bugünler hep var yarınlar oldukça umutlar hiçbir zaman tükenmeyecek 🙂
Evet ders almak gerek ama artık pek kimse çıkmıyor
Maalesef öyle o konuda katılıyorum size. Aslında pek kimse çıkmıyor değil de sanki aradığımız gibi bir insan karşımıza çıkmış. Sizin de ben gibi beklentilerinizin çok yüksek olduğunu düşünmüyorum. Enerjimiz tutsun gerçekten değer versin arada sadakat olsun zaten gerisi Bir şekilde gelir
Yok ya benim maalesef birkaç isteğim daha var ama o isteklerin zıttı kişiler buluyor beni hep
Çünkü isteklerimiz aslında doğru düzgün olan istekler de karşı tarafta bunu yapacak kapasite yok. Özel değilse merak ettim diğer istekleriniz ne sizin Özel değilse tabii
burada anlatamam maalesef
Eğer hakkımda yanlış düşünmeyeceksiniz hesabımı açayım isterseniz o şekilde konuşalım merak ettim. Tabii olmaz derseniz de sonuna kadar saygı duyarım
şu an müsait değilim misafirimiz var belki sonra
Tabii ki kusura bakmayın lütfen 🙏
Estağfurullah kusurluk bir şey yok. Yazmışsınızdır diye arada bakıyorum ama şu an misafirler var odaklanamam diye söyledim
Yok yok anladım zaten ben sizi Teşekkür ederim incelik gösterdiğiniz açıklama yapma gereği duydunuz Bu çok hoş bir davranış. Ara ara bakıp da cevap vermeniz de gerçekten çok nazikçe.
🙏🏻😇🌸
🙂🙏 Ben de bu arada kendime bir kahve yapayım bari. Siz de ister misiniz?
Başta belirt ya da gelmemek için öyle bir bahane ediyor olabilir
Parası yok gelmeyenlerin. Diğerleride bekarsan kıskandırmaya çalışıyor
Anlamadım?
Sen evli olmadığın için anlamıyorsundur bence. Tamam aynı şehirde kocasını bırakıp gelip oturur da, farklı şehire 3-4 gün kalmaya niye gelsin? Kocası da rahatsız olur.
Tamam farklı şehire gelmesin. 1 gün oturmaya neden gelemiyor kocası evde diye? Ayrıca bana eşiyle beraber kalmaya gelmek istiyorlar. Bekar bi kızın evine kocasını getirip kalmaları doğru mu?
O doğru kocası evde tek başına kalamıyor mu. Her gün olmasa da arada gelebilir. Tabii yanlış ama düşünmeden çağıran sensin.
Her gün değil ya evimize davet ediyoruz kek pasta börek vs. Nerde bunda düşüncesizlik?
Ha eklememişim yanlış anladn ondan. 3-4 gün farklı şehirdekini kalmaya çağırmışsın ya ona dedim.
Ya 3-4 gün demedim kıza. Gelmek istiyorum demişti sanırım bende gel gezelim dedim geliriz diyor. Kocasıyla gezmek istemiyorum yanında rahat hissetmiyorum
Bahane uydur gelmesin. Kek börek kısırı da hazırla dışarıda bana verirsin 😂
Öyle yapacağım muhtemelen hayır ben olsam eşimi sürekli kız arkadaşlarımla olab ortamlara sokmam. Hem kızlar rahatsız olur hemde kız erkek belli olmaz yani
Çok doğru düşünüyorsun ama şu kek börek kısır konusunu mu konuşsak biraz?😅
Sana mı yapayım dkdk
Evet. Evinize gelmem ama dışarıda verirsiniz😅
Pastanelerde var oraya bi uğra sen😂😂
Pastane mi var vay bee ilk kez sizden duyuyorum. Ben direkt sizin ellerinizden yemek istiyorum 😅
Embesl gibi dimi haklisin
Bana saçma geliyor valla
Valla bende de bazen öyle oluyor
Çok saçma
Evlenince öyle oluyor
Sende git yanında aa
Esim kafasina gore gidemez kiz kiza maalesef
Ne saçma
Sacma degil ayni seyi ben desem bana da ayni
Hayır eşinden izin almak ayrı bişey. Bi gün oturmaya gidememek saçma değil mi
O olur tabi ama 3 4 gunlugune gidemez
Çok saçma her gezmemizde kocasıda mı gelecek yanımıza
Sen evleneceksin cift gezeceksiniz. Bekar arkadasiyla takilmasi icin gondermez
Evlenemiyorum ne yapabilirim
Neden evlenemeyesin
Meslek ne
Doğru kişi denk gelmedi
Meslek ne.
Memurum
E daha ne olsun vergi dairesi mi
Ne alaka? Neden bahsediyorsun
Memur dedin ya
Tamamda evlilikle bunun ilgisi ne? Ben doğru insan bulamadığım için evlenemediğimi söylüyorum memuriyetle ilgisi nedir
Sorumlulugu var çünkü
Gider diye korkuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, evlilikler içinde bazen eşle vakit geçirmek o kadar doğal bir alışkanlığa dönüşür ki, ayrılmak zor gelebilir. 💑 Bazı kadınlar eşlerinin yanında kendilerini daha güvende veya mutlu hissederler. Kimileri için ise birlikte yapılan her şeyin tadı farklıdır, rutinleri öyledir. Her evliliğin dinamikleri çok farklı. Senin kız kıza vakit geçirme isteğin de son derece doğal. Bence bu isteğini arkadaşlarınla açıkça konuşmalısın. 💬👯♀️ Belki de seni anlayacaklardır. ✨