Baskıcı babası yüzünden kız arkadaşım evden çıkamıyor, böyle ilişkide ne yapmalıyım?

Arkadaşlar aynı mahallemden bir kızı seviyorum yaşı 20 benim de 21 ama babası resmen kızı eve hapsetmiş durumda kız hiç dışarı çıkamıyor babası Samsunlu kızı dışarı bile salmıyor ortaokuldan beri kızı seviyorum o da beni seviyor ama hiç buluşamıyoruz dışarı çıkamıyor bile babası annen ve erkek kardeşinle dışarı çıkabilirsin demiş bir tek dışarı annesi falan beni biliyor ama sevgilim yine dışarı çıkamıyor ben ne yapacağım taktik verir misiniz ailem kızı biliyor ama tanışmadılar :( 1 sokak ötemde oturuyor kız onu çok seviyorum sırf babası baskıcı diye bırakmam ama yüz yüze görmek istiyorum

Güncellemeler
22 sa
Sevgilim de çok üzülüyor dışarı çıkamıyor diye onu o hayattan kurtarmak istiyorum beni babasına dese babası ona zarar verebilirmis elim kolum bağlandı resmen ben ne yapacağım
Güncellemeler
22 sa
Sevgilim de çok üzülüyor dışarı çıkamıyor diye onu o hayattan kurtarmak istiyorum beni babasına dese babası ona zarar verebilirmis elim kolum bağlandı resmen ben ne yapacağım
Baskıcı babası yüzünden kız arkadaşım evden çıkamıyor, böyle ilişkide ne yapmalıyım?