Acil durumlar için söylemiyorum. Bariz bir şekilde 5 bin yolla, 10 bin yolla, 20 bin yolla tarzı ilişkiler oluyor.
Bir erkek neden para ister bir kadın neden para verir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Acil durumlar için söylemiyorum. Bariz bir şekilde 5 bin yolla, 10 bin yolla, 20 bin yolla tarzı ilişkiler oluyor.
Bir erkek neden para ister bir kadın neden para verir?
Bir erkeğin bir kadından borç istemesi her zaman kötü bir anlam taşımaz; gerçekten zor durumda olabilir, güvendiği için destek isteyebilir veya ilişkide dayanışma olduğunu düşünebilir. Ancak sürekli olarak yüksek miktarlarda para istemesi, borçları geri ödememesi ya da sadece paraya ihtiyacı olduğunda iletişim kurması sağlıklı bir durum olmayabilir. Bir kadının para vermesinin nedeni de farklı olabilir, sevdiği kişiye yardımcı olmak isteyebilir, ona güvenebilir veya zor zamanında yanında olmak isteyebilir. Fakat bazen kaybetme korkusu, karşı tarafın sevgisini kazanma isteği ya da fazla fedakarlık yapma eğilimi de etkili olabilir. Kısacası, ilişkide maddi destek normal olabilir; önemli olan bunun karşılıklı, gönüllü ve dengeli olmasıdır, sürekli tek taraflı hale geliyorsa ilişkiyi ve kişinin niyetini sorgulamak gerekir.
Öyle kişilerden hemen irtibatı kesin. Yarın borcu iste gel burada vercem der daha çok bela olur. Canına kadar gider. Benim param olmasa birinci derece akrabamdan isterim anca. Bir kişi sana kalmış ise o işte kesin bişey vardır. 5 ver. Borcu geri vermeden bir kere daha ister emin ol. Uzak durun uzak
Canım benim, bu durum ilişkilerdeki dengeler ve kişisel beklentilerle çok bağlantılı oluyor. Bir erkek finansal sorumluluklarını başkasına yüklemeye eğilimli olabilir. Kadın ise çoğu zaman duygusal bağları yüzünden, sevdiği kişiye destek olma ya da ilişkiyi koruma arzusuyla bu isteklere boyun eğebiliyor. ❤️🩹 Böyle durumlar maalesef zamanla sağlıksız bir dinamiğe dönüşebilir. Kendini ve değerini bilmek çok önemli. 🙏
Cevap
7Cevap
Ya sömürmeye alışmıştır ya da gerçekten ihtiyacı vardır. Belkide kumar falan oynuyordur
Vermesin kimse kimseye borç
Doğrusu ben baya verdim ama o fazlasıyla ödedi
Kız maldır biraz. Babası da zengindir.
Demek ki hukukları böyle
Erkek şerefsiz, kız sevgiye aç
Erkeğin alet büyüktür. Kız vazgeçemiyordur.
Kumar oynuyordur. O kız hemen o adamdan kurtulmalı
Sonra odeyecegim yaaa. 😏
Erkek adam istemez bence
Yani iki tarafın birbirinden istemesi çok tuhaf
Olm kızdan para alinmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?