Ya yardımcı olur musunuz bir erkek neden bir kaç gün tanıdığı kizdan1000 TL borç ister. Versem ben zorda kalıyorum vermesem içim rahat etmiyo. Üstelik durumu da iyi anlamıyorum ne alaka niye istiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yaşadığınız durumu bir talihsizlik olarak düşünebilirsiniz. Toplumumuzda insanların kendi sosyal çevreleri vardır aileleri vardır arkadaşları vardır. Dediğiniz gibi rahat birkaç günlük tanıdığı kız iseniz durumu iyi olduğu kısmı tamamen yalandır. Etinden sütünden yününden yararlanmayı bilen bir erkek modeli ile karşı karşıya olduğunuzu düşünüyorum. Tabiri caizse bir erkeklik raconu vardır bu erkekliğin kanunu gibi bir şeydir. Detaylarına girmeye gerek yok. Bu yapılan tamamen racona aykırı bir hareket.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani benimde garibime gidiyor böyleleri anlamıyorum benimde bir ara başına gelmişti sanaldan borç para istedi 150 TL mi ne benimde garibime gitti birde siber polisiyim diyor yani polis olupta sanaldan borç para istemek çok garip rahatsız oldum konuşmayı bıraktım bence bir polis ya da memur böyle rasgele birinden borç istemez diyelim ki memursun yetmedi bitmedi diyelim hadi belki bir şey olmuştur abi para lazımdır ondada yoktur para isteyecek oldumu bir insan en yakınından akraba olur akraba yoksa en yakın arkadaşına ister belirli süreye kadar ödeyeceğim verebilirmisin bu zamana kadar diye bence böyle hiç yoktan para isteyen insanlar bence insanı deniyorlar acaba sagabilirmiyiz bir şekilde gibi düsünüyorlarmi bilmiyorum
01 Yorumla- 1 yıl
Merhaba az öne başıma geldi bır aydır tanıdığım polis arkadasım bnden 30 bin lira istedı gayet gzl seviyeli ilişkimiz vardı durumumuda bılıyo konuşuyorduk bıraz kenarda bırıkımjm var demiştim ama bunkadar hızlı olup bnden borc istemesi ne bılım tuhaf geldi güveniyorum aslında ona öyle biri degıl ama yinede bu yorumları okuduktan sonra soğumaya basladım
+1 yılBenim çok zengin bir arkadaşım vardı. Gerçekten ultra zengindi, insanlarda sorardı ona nasıl böyle zengin oldun falan diye. O da borsa olsun, araba ticareti olsun bu işlerden çok iyi kazandığını ve onlara da dilerlerse yardım edebileceğini söylerdi. Ve paralarını çoğalatabileceğini de eklerdi.
Bu arkadaşım o kadar zengindi ki bu insan benim parama tenezzül etmez diyerek insanlar ona paralar veriyorlardı.
Velhasıl kelâm sonrada dolandırılıyorlardı. Ve öyle bir adamdan alacağını istemek de ciddi yürek ister belirteyim.
Yani maddi duruma bakarak bu beni dolandırmaz dememelisin. Bu insan belki insanları dolandırarak iyi bir maddiyata sahip olmuştur.
Paranı vermemeni tavsiye ederim.
00 Yorumla
Alışkanlık haline getirmiştir kadın parası yemeyi hatta bu konuda derece yapmaya çalışıyor olması da başka bir ihtimal, yani her halükarda soyulan ve keriz yerine koyulan olursun bu durumda, başka bir şey düşünme başka bir şeye ihtimal de verme.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
79
Cevap
106Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 23,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKullanmak için
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 371 cevap paylaştı. Fırsatçı, yüzsüz, bencil de ondan. Yok öyle değilse angut derler öylelerine. İnsanda biraz nezaket olur, yol yordam bilmeyen öyle densixkere angut denir. Salıver giysin, ondan ne arkadaş olur ne de sana yar. Yarın başına kalır. Dikkat et. O yiyici tiplerden, kendini bin sanıyor, Bugün paranı yer yarın seni yer ortada bırakır. Amman dikkat. Salıver ipini kime giderse gitsin. 🤣😎
60 Yorumla
+1 yılAman ha sakın verme. Yoksa 1000 TL çöpe gider. Dolandırıcı da olabilir. Haberlerde görüyoruz. Sosyal medyada tanışıyor, defalarca para gönderiyor ve erkek sırra kadem basıyor. Gerçekten seven erkek borç para istemez. Kendi reklamımı yapmayı hiç sevmem ama ben babamdan bile para isteyemem. Kendi ayaklarımın üstünde durup en ağır işlerde çalıştım. Kendi harcamalarımı kendim karşıladım. Benim sevgilim olsa benden para istese ona güvenip de nasıl borç veririm? 100-200 TL olsa neyse de 1000 TL verirsen asla geri vermeyecek. Bu soruyu bir çok kullanıcı soruyor. Sen de onlar gibi mağdur olma.
11 Yorumla- +1 yıl
İçindeki sese bakma, sakın acıma yol ver gitsin. Yoksa bunun üstüne soğuk su içmek zorunda kalırsın. Vatandaşlık görevimi yapayım dedim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım benzerini ben yaşamıştım ve vermiştim, pişmanım. Sakın borç verme. Biliyorum sevdiğin için vermek istiyorsun ama adam duygularını kullanıyor ve eminim sana zor durumdaymış ayağına yatacaktır. Halbuki bi erkeğin gururu bi kızı sevdiğinde buna asla müsade etmez zor durumda kalsa dahi, erkekler kızlar gibi değildir bu konularda emin ol. Sen borç verirsen ilerleyen zamanlarda da tekrar isteyecektir çekinerek istiyor gibi yapıp ama gerçekten ihtiyacı olan ve seni seven bir erkek istemez. Benim bi arkadaşım vardı erkek, düşün bak babası hapishaneye girecekti kurtulması içn borç para lazımdı acil onda bile kimsesi olmadığı halde asla kız arkadaşından para istemedi ve durumdan bahsetmedi bile. Bu çocuksa senin üzüleceğini bile düşünemiyor bazı şeylere ve çaresiz hissedeceğini...
01 Yorumla- +1 yıl
siz geri alabildiniz mi paranızı
+1 yılSoruyu tersten alalım bi kız bir kaç gündür tanıdığı bi erkeğe nasıl güvenip borç para verebilir? Ya da bi kaç gündür tanıdığı kızdan borç para isteme yüzsüzlüğüne sahip bir erkek ömür boyu güvenilir bir erkek midir?
Dip not: İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz. 😄30 YorumlaMiktarini ve zamanını geçiyorum ama borç isteyen bir adamla olmaz zaten. Sen hala saf duygularla vermezsem için rahat etmez diyorsun. 2 günü bırak 2 yıl da olsa olmaz. Bazı insanlar son ihtimal bile olmaz. 2 gündür tanıdığı birinden bunu isteyebiliyorsa hem devamını sen düşün. Müthiş bir vizyonsuzluk olmuş daha fazla yazmama gerek yok.
30 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılIki günlük tanidigim hic kimseye degil 1000 tl 100 TL bile vermem. Az akilli olun yaa bu konu uzerinde dusunmeye bile gerek yok. Sen kendinden pay biç iki gundur tanıdığın birinden sen isteyebilir misin? Kusura bakmasin yakinlarindan istesin. Sakin verme. Verirsen geri alamayacaksin. Burada bir sonraki sorun 1000 TL borc verdim nasil geri alabilirim olur bu zamanda kimseye GÜVEN OLMAZ!!!
00 Yorumla Iki günlük tanidigim hic kimseye degil 1000 tl 100 TL bile vermem. Az akilli olun yaa bu konu uzerinde dusunmeye bile gerek yok. Sen kendinden pay biç iki gundur tanıdığın birinden sen isteyebilir misin? Kusura bakmasin yakinlarindan istesin. Sakin verme. Verirsen geri alamayacaksin. Burada bir sonraki sorun 1000 TL borc verdim nasil geri alabilirim olur.
00 Yorumla
+1 yılburada düşünmeni gerektiren nedir anlayamadim. Daha 2 gün öncesine kadar tanımadığın biri senden borç para istiyor, bu erkek ya da kadın hiç önemli değil, bu durumun nedenini düşünmene bile hiç gerek yok. Doğrudan hayır cevabını verip, ondan mümkün olduğu kadar uzaklaşmaya bak.
00 Yorumla
+1 yılİlk zamanlarda mesela isterse para için kullanıyor demek bi süre geçtikten sonra isterse normal ama sürekli isterse sıkıntı böyle ne bileyim 1 yılda falan 1-2 kez tabi geri ödüyorsa her zaman da verilir ama fazla veripte kazıklanmayın sonra ödemez falan djjsjaja
00 Yorumla
+1 yılNeden için rahat etmiyor ki verme bence. Az para değil. Bu insanların dertlerini dert edinmek ve kendini başkalarının sıkıntılardan sorumlu hissetmekten kaynaklanıyor bana kalırsa. Yanıltıcı bir düşünce. Bu sefer sen zorda kalacaksın.
00 Yorumlaİsteyebilir normalde ama birkaç gün tanıması anormal. 5 yıllık sevdiğimden bende yiyorum ama zorda kalınca Bemde veriyorum çünkü sevgi bunu gerektirir. Sizin aranızdaki hiçbir şey ama , istemeside normal değil
00 YorumlaBorc istemesinin olasi nedenlerini yazacak olursak ne kagit ne de kalem yeter...
Ama burada daha carpici bir detay var birkac gundur tanidigi birinden borc istemesi, yillardir tanidiklarimdan bile isteyemem :/
00 YorumlaOnu denemek için daha az bi miktar verebilirsin istersen ama kendini asla zorda bırakma sonuçta bu bi risk
20 Yorumla
+1 yılAğa bizimle maytap geçiyirrr 😀😀
00 Yorumla
+1 yılAyni durumu bende zamaninda yasamistim. Borc istedi verdim. Durumuiyiydi. Yazliktayim burada yukleme yapacagim bir yer yok dedi 2 3 ay kontor yuklettirdi. Merkezden cok uzagim diyerek. Sonra ayrıldık. Baska sebeplerden. O paralar gelmedi. Ben de istemedim.
01 Yorumla- +1 yıl
geçmiş olsun borç veripte geri alan çok yok zaten umarım büyük miktar değildir
+1 yılVermeee
Bana geldi intihar edicem bilmem ne dedi daha tam tanımadığım bir beyefendi başka şekilde bakamam ona asla çünkü erkek arkdşm var biliyordu
Neyse saf temiz kalpliyimdir
Bunu bildiğini için ben hedef seçti
Sonuç:
1700tl gönderilmiş fakat 5 aydır alınamıyor
Verme güzelim00 Yorumla
+1 yılOha yaaa deliricem gerçekten. Benden borç isteyen olmadı ama daha ilk buluşmalarda birlikte kahveyi bile Alman hesabı yapmaya çalışanlar oluyor. Ondan irite oluyorum.
03 Yorumla- +1 yıl
Yapacak tabi mk ilk buluşmada senin hesabını niye ödesin ki adam sen kimsin yani? Kendi paranı vermekten acizsin gelip bide irite oluyorum diyosun, emin ol erkeklerde senin gibi yediğinin içtiğinin parasını bile karşıdan vermesini bekleyen aciz kadınlardan nefret ediyo. İlk buluşmada hesabı erkek ödeyecek diye bi kural nerde yazıyo mesela sen neden ödemiyosun ilk buluşmada hesabı? Kendine saygısı olan aciz olmayan kadınlar zaten senin gibi değiller emin ol gidip en kötü kendi içtiğinin parasını veriyolar.
- +1 yıl
Hahahahaahahhahaha ne eğlendim ya. Çok malsın.
- +1 yıl
Mk acizi seni doğruları duyunca eğlenirsin tabi sktr git karnını anan baban doyursun. Hesabı erkeğin ödemesini bekleyecek kdr aciz bi kezosun, bide irite oluyorum diyo Allahın artığı 😂😂
+1 yılBoş ver takılma nedense neden ve acıma için rahat olsun. Kötü olacaksan baştan kötü ol yoksa sonra ödemez ya da çok geç öder. Ödemeyeveğim dese yine iyi ödeyecem ödeyecem der oyalar birde.
00 YorumlaSakın verme benden de bu siteden 3 kız para istedi. Gönderirsen bi daha bulamazsın. Bu devirde gerçekten ihtiyacı olanı bulmak zor. Benden para isteyen bi kızın profil fotosu lüks bi aracın içi
02 Yorumla
+1 yılSeni para için kullanacak. Duyguların ile oynayacak. Kendine aşık edecek çünkü kendine aşık ederse seni kullanması daha rahat olur 😊
02 Yorumla- +1 yıl
Evet ciddi ilişkiniz olsaydı o senden isterdi, sende ondan isterdin o zaman sorun olmazdı. Ama şimdiden böyle yapması soğutur.
İçim rahat etmiyor ne alaka? Bir erkek olarak öleceğimi bilsem isteyemem, isteyen de nasıl erkekse artık.
02 YorumlaManyak mısın yasa. Birkaç gün tanıdığın kişiye borç mu verilir. Duygusal davranma kendini niye kötü hissediyorsun. Sevgiye vs. kanma
00 Yorumla
+1 yılPara için seni kullanmak isteyen biri ister anca. Şimdilerde de bunlardan türedi iyice ya kız parası yemek isteyen sırtlan tipi uzak durulmali
00 YorumlaBaşka kızla yer.
Altılı oynar.
Kumar oynar.
Arkadaşları ile iddiaya girmiştir.
Şutla.
00 Yorumla
+1 yılhiç verme kendi ailesinden çevresinden istemeyip senden istiyosa ve çevresinden bulamiyosa o parayı demekki boş insanın tekidir
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılZorlanacagini söyleyebilirsin. Bir erkek ya ihtiyacı vardır ister ya da alışkanlık yapmıştır ister.
00 Yorumla
+1 yılBunun cevabını ben de merak ettim. Ben den borç para istemeyen sadece bir ksç sevgilim oldu. Versen bir dert vermesen bir dert
00 Yorumladolandırıcı olma ihtimali yüksek
bende paran kalmaz şu gün verecem hep mazeretleri vardır ama parayı geri verdiği pek görülmemiştir.00 Yorumla
+1 yılyillardir taniyorsun dur eyvallah ama 1 ay da tanidin biri istiyorsa hayatindan derhal cikart sen zir da kalirsin
00 Yorumla
+1 yılZerre gurur ve onuru olan erkek istemez.
Onca akraba, eş, dost ve arkadaştan bulamayıp senden istemesi asla normal değil.00 Yorumlapara yiyici iste cok belli degil mi duzgun hicbi erkek kolay kolay bi kadindan borc istemez cok mecbur kalsa da utana sıkıla ister
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir şey yapması yanlış ama maddi durumu iyiyse belki seni deniyordur her kes bir şekilde ikna olmak ister sevildiğine
00 Yorumla
+1 yılO parayı isteyende akıl yok sen verirsen sende de yok demektir sakın verme o yüzden saçma bir şey niyeti farklı belli ki
00 YorumlaBunlardan yeni çıktı herhalde hani kızların yemesini anladım da erkekler de bu sektöre yeni adım atıyor sanırım öyle bir aptallık etmezsin umarım
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu ne saminiyet böyle insan bari 1 ay dolsn diye bekler ya
10 Yorumla sakın verme canım birkaç gün tanıdığın birine güvnenipte para verme. ve için rahat olsun üzülme
10 Yorumla
+1 yılUyuşturucu, kumar , iddaa, yüzsüzlük. Bağımlılık her şeyi yaptırır
10 Yorumlaİki günlük. muhabbette borç istenmez bence vermeyin...
10 Yorumla
+1 yılVerme tabiki de, ne yüzle istemiş hiç hoş değil ya erkek bir de
00 Yorumla
+1 yılseni deneyen insanlara asla güvenme. seni olduğun gibi kabul eden insanlar topla çevrende
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 628 cevap paylaştı. sakın sakın vermeyin sizi kullanmak istiyor
00 Yorumla
+1 yılYok artık yaaa valla genelde erkekler gururlu olur ama bu değişikmiş
00 YorumlaBu kazıkçı arkadaş uyarısı hızla uzaklaşman gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılBir kız neden birkaç gündür tanıdığı erkeğe borç verdiğinde içi rahat etmiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Bana veriyorlar mesala
+1 yılAsalak olduğu için uzak dur böyle insanlardan kaç gündür tanıyorsun da için rahat etmiyor
00 Yorumlaİt olduğu için. Neden olacak başka. Verip de yazık etme kendine.
00 YorumlaVallahi ben erkek arkadaşlarımdan bile zar zor istiyorum O biraz karakter meselesi
00 YorumlaHaysiyetsiz, gurursuz, çıkarcı, utanmaz biri olduğu için.
00 YorumlaÜçkağıtçı dolandırıcılık peşinde sakın ha borç verme..
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama bu erkekliğin yüz karası arsız bir nüsvetteymiş.
Vermemen iyi olmuş.00 YorumlaNasıl cesaret nasıl bir rahatlıktır bu. Açlıktan ölüyor olsam bir kadından borç isteyemem.
00 YorumlaKumar oynamak için. İsminin baş harfi Ö mü :D
00 YorumlaYuzsuzdur ister fakirdir ister parasi yoktur ister isteyesi gelir ister. Vermek zorunda degilsin
00 Yorumla
+1 yılAcizliğini gösterir, eziktir. Vermeyi düşünen sen daha eziksin.
00 Yorumla
+1 yılBunun cevabı bir kıs neden yeni tanıştığı erkek den maddi destek ister ile aynıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha doğru dürüst tanımadığın bi adama borç verme dolandırmaya çalışıyor olabilir ve durumu iyi diyorsun bi adam için niye kendini zor duruma sokcan
00 Yorumla
+1 yılVerme 1000 TL seni aşıyorsa verme bu kadar net
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın verme ve ayrıl. İnsan yeni tanıştığı birinden para istemeye utanır belli ki sağlam ayak değil koparıcı birisi olabilir.
00 Yorumla
+1 yılDolandırmak için ve bunun erkeği kadını yok bir insan yeni tanıdığı bir insandan 1 lira dahi borç istiyorsa dolandıracaktır. O istemesinde geri ödese de bir sonraki cep olacaktır. Sorunun cevabı 2 2 sorunun cevabı kadar basit yani
00 Yorumla- Devamını Gör (125)
Devamını Gör(170)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt