Sen 10 yıl sonra 50 yaşında amca olacaksın, karın 10 yıl sonra 30 yaşında hâlâ taş gibi olacak. Dede torun olmayı mı planlıyorsunuz? 😂😂
22 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
Alan mutlu veren mutlu teyze. Sanane
Ayrica 30 yasinda taş gibi olmuyorsun sadece genç oluyorsun. Biyolojik olarak kadin içinde erkek içinde 30 yaşında yıkım olayları daha fazla oluyor ve uzgunum bu kadinda daha hizli gerçekleşiyor. Erkeklerin genç kadin istemesi tamamen dogal bir istek.
Sen bana abla bile diyemezsin şekerim çoğu Z kuşağı benden 10 yaş büyük gibi duruyor 19 gösteriyorum ben ablası sana dert olmasın 😘😘
23'lük çocuklar da yürüyor bana sana yürüyorlar mı 😂😂 Zaten 23'lük çocuk sana yürüse 40 yaşında amcana kalmazsın
Kesin oyledir kesin inandik puhaahha
Seni üzmek istemiyorum canım ama doğru maalesef 🥺🥺 Z kuşağının ilgisinden bıktım
Puhahahah teyzeee
Söyle abla söyle
30 luk kadınların taş gibi olacağını nereden biliyorsun beya 40 lık adamın dede olduğunu ama seni de anlıyorum etrafındakiler öyle
Ben öyleyim abi aynaya bakınca biliyorum görüyorum 😄
:) herkes aynı değil abisi
Ama bak demek ki her otuz olan taş kalmıyor taş kalanı kıskanacak kadar porsuyor o yüzden herkes hakettiğini yaşasın sorun yok
Bence karşı tarafı daha iyi kontrol edebilmek yönlendirebilmek için …
Öyle erkeklerde de kafa yok öyle erkeklerle takılan kızlarda da kafa yok prim verende suçlu alanda suçlu
yok öyle değil gerçekten 30 dan sonra kadınlar hızlıca çöküşe geçiyor çok nadir kendine iyi bakanlar hariç. eski kız arkadaşımdan yaşça büyüktüm. o şimdi 30 ama benden 10 yaş büyük gözüküyor.
Genlerle ilgili bir şey o abicim
sadece gen değil. stres, alkol, kötü beslenme, hareketsiz yaşam, sigara vs derken 50 tane faktör var. kadınların ama çoğu çöküyor. Geçen ay kadının biri delikanlı vs kaç yaşındasın sen 25 mi dedi kadın benden küçük çıktı ablam teyzem gibi duruyordu. Tek 40 larından sonra bile taş gibi olan yabancı kadınları gördüm onlarda temiz beslenip spor yapıyor stres yok
70 e kadar yolu var kadının 45 yaşında pili biter :)
Haf bilmemezlikten oluyor bu.
Anladım ben anladım hadsizler hashhs
Evlenmek istediklerini sanmıyorum.
O senin düşündüğün gibi değil maalesef 😃
Ayy hayııır uzak durun ahahha
Vurdum gol bebeğim merak etmeyin 😂😂
İğrencler
Kızlar olgun seviyor
Cok gereksiz dimi ya
Sugar dadyy o tatlım
40 yaşında olan insan değil mi?
Evet zevkli adamlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsan ilişkileri ve çekimler çok çeşitli olabiliyor hayatım. Yaş farkının olduğu ilişkilerde toplumun farklı bakış açıları olması çok doğal, bu anlaşılır bir durum. Ama önemli olan kişilerin kendi tercihleri, karşılıklı hissettiği sevgi ve uyum. Herkes kendi mutluluğunu farklı şekillerde bulabiliyor, değil mi? Önemli olan iki tarafın da bu ilişkide gerçekten mutlu olmasıdır. 💕😊