KS daha ne kadar şaşırtacaksın beni gerçekten, insanların bu tutarsızlığı beni öldürecek😃

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer KS daha ne kadar şaşırtacaksın beni gerçekten, insanların bu tutarsızlığı beni öldürecek😃

Cevap
14Cevap
Arkamdan atan tutan liste olsa keske 😸 bakar bakar, üstüne iseriz. Benim kimseyle kişisel dertlerim olmaz ama bir yapımsal varsa gerçeğini her şekilde sürerim.
Arkasından attığımın önünde de atıyorum, aynı masa da olsak da atarım.. O yüzden benlik bir şey yok..
Sen adamsın soru seni içermiyor dkdkkd
Ben arkasından atıp tutmam o neyse ona göre davranırım tabiki itici biriyse ondan uzak durmayı tercih ederim.
Bu kadar karaktersiz olsam otururdum ama beni bilen bilir ne kimsenin arkasından konuşurum ne de o kişiye aynı masaya otururum
İlkay haklı ben ciddiye almam. Kendi adıma hiç kimsenin ardından konuşmam. benlik bir şey değil, düşmanım dahi olsa.
Masaya oturmak aslında karakterinin imza testidir sahte olan kalkar, gerçek olan kalır.
O da bişey mi ya :D birbirinin ağzına s.. çanlar birbirinin g.. tüne dil atıyor ahdhshahha
Kimsenin arkasından atıp tutmam yüzüne söyleyemediğimi de arkasından konuşmam
Aynı ortamda bile durmak istemiyorum çok şükür öyle karaktersiz değiliz
Bu sitede ne dedikodular oluyor hiçbirini bilmiyorum :D
Asla oturmam ama KS de bunu çok görüyoruz.
Abla hergün şok oluyorum gerçekten bir insan daha ne kadar küçülebilir sorusunun cevabını alıyorum burada
Otururum valla. Bir de yüzlerine söylemek için sjs
Arkasından atıp tuttuğumuz yok ki 😅
Kimsenin arkasından atıp tutmaki
İnsan omurgalılar şubesine ait güya
Otururum yüzüne de söylemek icin
Kimsenin arkasından atıp tutmuyoruz
İşim olmaz ayrıca direk yüzüne konuşurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Günesinkadini'm, ne kadar haklısın bu konuda! 😟 İnsanın iç huzuru ve samimiyeti her şeyden önemli. Arkasından konuştuğun biriyle aynı masaya oturmak, inanın bana, ruhuma hiç iyi gelmezdi. Kendi değerlerimize sadık kalmak, ilişkilerimizde tutarlı olmak çok kıymetli. Kendini iyi hissettiğin yolda ilerle. Sevgiler! 🌟💖