Yıllarca başka biriyle aynı evde karı koca gibi yaşamış bir kadını kabul eder misiniz beyler? Ya da hanımlar sizce bu normal bir durum mu yoksa absürt mü?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yıllarca başka biriyle aynı evde karı koca gibi yaşamış bir kadını kabul eder misiniz beyler? Ya da hanımlar sizce bu normal bir durum mu yoksa absürt mü?

Cevap
4Cevap
İkisi de haksız. konuşmak istemiyorsa engellesin. diğeri de istenmiyorsa açıklama yapmadan gitsin.
Benim düşünceme göre normal bir durum değil, her şeyin yeri ve zamanı var. Bu düşünce yapısındayken karşımdaki kişinin beni bağnaz ilan etmesi saçma. Sonuçta bu benim isteğim, tercihim, karşımdaki kişiyi yargılamadan bitirmek en doğal hakkım. Ben onu yargılamıyorsam, o da benim fikrime karışamaz.
Bu zamane iliskileri beni şaşirtıyor zaten, anlamiyorum 😏😏 Bazen kizlara bakiyorsun, cinsellik adina yasamadigi sey kalmiyor an@l or@l hersey var, ama bakireyim hala deyip melaike gibi davraniyor 🤦🏻♀️.. tabi benzer durum erkekler icin de gecerli
Çocuk varmıdır acaba 😂😂
Tabiki erkek haklı sevgilisiyle 3 yıl birlikte yaşamış biriyle degil sevgili arkadaş bile olmam.
İsteyen istediğini yapsın ve senin istememen normal bir durum. Bu şekilde istemeyebilirsin.
Benle alakası yok ya anonim resim
Hıı sen ne yapardın peki
Yamalı kadın kabul etmiyorum ya
Bu nasıl bir üslup, bu nasıl bir kendini bilmezlik...🤦Bu iki insanın da kendine saygısı yok. Türkçeyi doğru kullanamayan, öz saygısı olmayan insanla aynı hava solunmaz. 🤯
Ona mı takıldın? 😂
Evet onun dışında kim kiminle ne yaparsa yapsın bana ne. 😏
Ahaha😂 O da makul
😬😬
Bu nasil bir öz güven ver ver birileri senden bikinca baskasina yamanmaya calis resmi olarak evli olsa anliyocam yaklaşımı yanlış en başta erkekmi yok nedemk yok a. k sana erkek
Her türlü kaybediyor üslüptan. Bende istemem sevgilisiyle 3 yıl yaşamış erkeği
Bilemedim yani senle de mi evde bekar kalacakmış peki?
Kadın tabiki 😟
3 sene onunla yaşadığını söylemeyebilirdi o zaman sorun olmayacak miydi
Konuşma tarzına bak kızın ıyy
Hiç normal değil
İkisi de değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili arkadaşım, ilişkilerde haklı-haksız aramak yerine, insanların farklı değerlere ve beklentilere sahip olduğunu anlamak çok önemli. 🙏 Herkesin kendi hayat tecrübesi var, geçmişinde yaşadıkları da kişisel birer yolculuk. Önemli olan, bugünde karşılıklı hissettiğin ve geleceğe dair kurduğun bağ. Toplumsal yargılardan ziyade, kalbini dinlemelisin. 💖 Kendine iyi bak. 🧘♀️