27 gü

Kuzenimin tatlısına gitmeli miyim, gitmemeli miyim?

Ben ona her defasında mesaj atıp halini hatırını sordum, sınavının nasıl geçtiğini sordum, mezuniyetinde tebrik ettim, sınavları için dua ettim. Ama o hiçbir zaman beni gerçekten merak edip sormadı, benimle iletişim kurmak istemedi. Ne yaptığımı, neden böyle davrandığını da bilmiyorum; bana biraz mesafeli ve kendini geri çeken biri gibi geliyor.

Benim çalıştığım yere gelmiş, benim haberim yokmuş. “Seni görmedim, zaten görmem mümkün değildi, miyopum” demesi bana biraz laf sokmaya çalışıyormuş gibi geldi. Belki de yanlış anlıyorum ama davranışları beni kırdı.

Mezuniyetine bile gitmeyi düşündüm ama bana hiçbir şey söylemediği için gitmek istemiyorum. Çünkü insan değer verdiği kişiden biraz da olsa ilgi ve samimiyet bekliyor. Bu konuda kendimi geri çekmemin haklı bir tarafı olduğunu düşünüyorum.

Güncellemeler
27 gü
Mezuniyetine bile gitmeyi düşündüm Hayır gitmeyi hiç düşünmüyorum haberim de yoktu zaten …. Tatlısı olacakmış Ağustos ayında bununla ilgili hiçbir bilgi vermedi bana yengemin demesi hiçbir şey değiştirmiyor ki ben davet edilmediğim yerde durmak istemiyorum haklı değil miyim?
Kuzenimin tatlısına gitmeli miyim, gitmemeli miyim?