Bildiğin adamla neden tatile çıkıyorsun diye sormayın. Zaten fazla görüşmüyorduk önceden. Yılbaşından sonra gidip gelmeye görüşmeye başladık. Herneyse annemlerle tatile gitseydim daha hayırlıydı. Gereksiz yere sorun çıkartıyor ve sürekli devam ediyor. Baktım susmuyor cevap vermedim en son. Hem egolu hemde kompleksli. Siz ne önerirsiniz?
Sırf sorun yaşamamak için her seferinde susuyorum. Bu sefer susmadım. Delirdi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kimseyi çekmek zorunda değilsin ya direk ya da kırmadan araya mesafe koy. Kan bağı var diye özellikle birisine katlanmak çok saçma.
Bende aynı şeyi düşünüyorum
Çoğu şey bizim iyiliğimizden kaynaklanıyor sonra bu zaten susuyor diye bizi rencide edebileceğini zannediyor. Aşağılıyor.
Ya bak insan ömrü ortalama 70 yıl bu tarz ilişkiler bu kısacık zamandan senin hayatınından verimli geçirebileceğin bir zamanı çalıyor yani hayatından çalıyor. Özne sensin herkese karşı aynı davran bence son nefesi verdiğinde kişisel kıyametin gerçekleşmiş olacak ve yanliz gireceksin toprağın altına yasaya bildiğin kadar mutlu ce verimli yaşamaya bak. Toplumun normlarını, feodal aile bağlarını, din, ya da mahalle baskısını unut elalem ne deri unut hayatını yaşa. Off ne yazdım fnnfnfnffnnffj
Ben mutlu olmaya çalışıyorum ama karşımdaki benim mutlu olmamı istemiyor.
O zaman gidene yol yakışır diyip üç evetle uğurla yeni ortamlar ve ilişkiler kur. Kurarkende boş insanları musallat etme kendine en azından biraz kültürlü sana birsey katacak empati kuracak donanımlı insanlarla iletişim kur.
İnşallah yaa valla böyle bir ortam istiyorum artık
Umarım bu yönde adımlar atmalısın
İletişimi açık tutmaya çalışabilirsin. Onunla konuşarak sorunları çözmeye çalışabilirsin. Ama baktın ki sürekli sorun çıkartıyor ve tatilini mahvediyor başka bir seçenek düşünebilirsin
Birbirimizi kırmayalım diye mesaj atiyorum sürekli devam ediyor ben daha napabilirim? Konuşmak istemiyorum çünkü anlama kapasitesi olacağını düşünmüyorum
Konuşmak işe yaramıyorsa tatil planını iptal etmek veya başka bir yol düşünmek daha iyi olabilir. Kendi huzurunu ve mutluluğunu önemseyerek hareket etmelisin. Belki de başka bir arkadaşınla tatil yapmak daha keyifli olabilir. Senin için en iyisini düşünerek hareket etmelisin.
Düşünüyorum fakat tatil iptal edemiyoruz maalesef her şey ödendi. Mecburen katlamak zorundayım. Kötü olan şey ise ikisi dayımın kızları. Biri haksız olsa bile bana değil kardeşine hak verir.
Benim arkadaş çevrem evli veya cimri maalesef. O yüzden başka gidebileceğim arkadaşım olsaydı giderdim.
Anladımm zor karmaşık bir durum. Kardesler arasında bağlar bazen böyle durumlarda daha güçlü olabiliyor. Tatilde kendini daha iyi hissetmek için başka aktivitelere odaklanabilirsin
Allah bana sabır versin ne diyim. Iki gündür moralimi bozdu.
boş ver tek git
Milano ya mi
Nereyeyse artık
Yani gidebilsem giderdim de yalniz başına zor 😂