Sizce Ben Mi Haklıyım Annem Mi?

24 yaşındayım ve KPSS'ye hazırlanıyorum. Yaşıtlarım gezip eğlenirken, benim arada bir arkadaşımla kahve içmeye çıkmam bile evde lüks gibi görülüyor ve sürekli laf söz ediliyor. Bu baskı beni çileden çıkardı, annemle bugün kavga ettim artık çok bunaldım. Dün arkadaşımla dışarı çıktım, kahve içtik, doğum gününde çıkarsın demişti, ben de kutlama istemedim para verin bana demiştim. Bugün de "Yarın yemek yapmayacağım, misafir gelecek" dedi. Yarın doğum günüm, ben de "Dışarı çıkacağım arkadaşımla" dedim. Annem "Yemek yapmayacağım" dediği için, "Hani doğum gününü kutlamayacaktın" demesi beni çileden çıkardı. Sabahtan beri tartışıyorum, hâlâ anlamıyor. Kahve içmek, oturmak bir kutlama değil dedim, anlamadı. Tartışmamızın ardından annem evdeki pasta ve çiçek hazırlayıp çiçeği evdeki sahte çiçeklerle kartona sarmış ama kendisine bunu yapsam trip atar, her şeyini en güzelini istiyor çünkü. Biraz da para vermesi, beni gerçekten düşündüğü için değil, sadece suçluluk hissettiği için yaptığı yapmacık bir hareket gibi geliyor. Bu da sırf "Düşündüm bak seni" demek için, lafın altında kalmamak için. Gene o kadar sinir bozucu ki ya. Babam da kızdı bana, "Bağırma artık" diye.
Güncellemeler
3 gü
Sebebinş de yazıp söyleyin amaç nedenini öğrenmek zaten
Sizce Ben Mi Haklıyım Annem Mi?