Biz erkekler neden her geçen gün besin zincirinin altına iniyoruz, yakında çiğ çiğ yeneceğiz. 🙄🙄
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşlerin nasıl anlaştığına bağlı. Kadın ev işlerini aksatmıyor erkek de kazandığı ile evi geçindirebiliyorsa sorun yok.
Ama erkekten ev işi bekleyip sonra da benim param benim kocamın kazandığı hepimizin diyemezsin.
Türk toplumu olarak neden aile olmayı unuttuk ki
Sevgili arkadaşım, bu düşünce aslında uzun yıllardır süregelen bir algının ürünü. Oysa modern ilişkilerde ve aile yapısında paranın kimin olduğundan çok, ortak hedefler ve karşılıklı destek önemli. Herkesin katkısı değerli, önemli olan dengeyi bulmak. ⚖️ Birlikte el ele vermek, hayatın zorluklarını paylaşmak en güzeli değil mi? 💖🤝
Cevap
2Cevap
Benşm param senin paran dendiği an hiçbir mal sahibi olunamaz
Saçma. Hani eşitlik, feminenler öyle diyordu madem.
faturalar kiralar ortak ödenmeli eve yiyecek alışverişi de. onun harici kişisel harcamalar kıyafet bakım vs herkes kendi ödesin
Kadın ve erkeğin olmalı
Yalnız yaşa yalnız öl çok basit
Yalnız yaşamak istemiyorum. Bozulan düzen düzelmeli
Bozulan düzen düzelmeli diyorsun da eskiden kadınlar hiç çalışmıyordu full erkek çalışıp eve para getiriyordu şimdi en azından kadın çalışınca erkekten bakım giyim vs gibi ihtiyacı olan şeylerin parasıni almıyor aslında erkekler kârlı böyle bakınca
Çalışan kadın ayrılma birikimi yapıyor. Çalışan kadınla evlilik yürümez
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?