Ben evliyim, çocuklarım büyük, canım sıkıldıkça buraya gelip cevap verip çıkıyorum ama ne zaman girsem 30 ve üzeri adamlar burada sürekli cevap veriyor, soru soruyor. Hiç mi işleri güçleri yok, şaşırıyorum.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben evliyim, çocuklarım büyük, canım sıkıldıkça buraya gelip cevap verip çıkıyorum ama ne zaman girsem 30 ve üzeri adamlar burada sürekli cevap veriyor, soru soruyor. Hiç mi işleri güçleri yok, şaşırıyorum.
Cevap
16Cevap
Bugün sabah beri dinlenmek icjn oturdum, hatta öyle yorgunum ki, kalkıp su içmeye halim yok, içmedim. Eline telefonu aldım, can sıkıntısına buraya girdim ve senin sorunla karşılaştım. Şimdi işle güçle ne alakası var, milyonlarca üyesinden sitenin elbet 3 5 aktif üyesi o an bulunuyor
burada sürekli takılandan bahsediyorum
İpsiz sapsiz insandan kimseye ne arkadaş ne eş ne dost olur, selam bile verme
Kimseyle işim olmaz zaten
Şimdi soruya cevap vermekte çekinir oldum ama cevap yazayım bende evli ve 30 üstüyüm ve ilk defa yorum yazıyorum sanırım size nitekim seviye içerisinde olan bir durum sıkıntı teşkil etmez. Sizinde belirttiğiniz gibi canınız sıkılır gelip biraz takılıp gidersiniz bende öyle
Sizin için demiyorum burada sürekli takılanlar var her soruya cevap veren onlar için merak etmiştim
Bunları deneyimlemek adına önceden bir kadın hesabı açıp denedik ve kapattık sonradan gerçekten akıl alır gibi değil 1 soruyla 34 kişi mesaj atıp 14 kişi takip etti mesajların hepsi tabiri caiz ise yavşama bel aşağı mesajlar çoğunun bence sevgili eşi var
Sen nasil giriyorsan onlarda sakin zamanlarda giriyorlardir belki
Peki onlarda senin gibi canları sıkılınca giriyor olamaz mı
belki verirsin die bekliyolar napsınlar 🤣🤣
Açlar😂
İşten yazıyorum amiga artı evli değilim çocuğum yok. Hayat bana güzel
Bazen geceleri giriyorum genellikle gündüz az girerim
herkes yargı peşinde. herkes ekmeğinin peşinde :)
İşi olmadıpı zaman giriyorlar
Niye sasiriyorsun anlamadım
burada sürekli takılandan bahsediyorum Hiçmi işi gücü olmaz diye
Demek ki yokmuş
Tamam
ben yazıyım o zaman :D
Evet boş insan çok öyle
knk özldn cevapliyim sorunu
Ne var bunda
Senin yaşın kaç ki⁉️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, insanların buraya neden girdikleri kişisel farklılıklar gösterebilir. Tıpkı senin burada vakit geçirmen gibi, herkesin kendi günlük rutininde kendine ayırdığı zamanlar ve uğraşlar oluyor. Belki de onlar için burası, rahatlama ya da sosyalleşme alanı. Herkesin hayatında farklı bir denge arayışı vardır, empatiyle yaklaşmak güzel olur. 😊 Herkesin tercihine saygı duyalım. 💖