Dürüst yorumlarınıza ihtiyacım var özellikle hanımlar. Sizce kabul etmemeli miyim veya tavrım nasıl olmalı, haksızlık mı ediyorum?

Nişanlimin ailesiyle kulturlerimiz farkli. Onlar İç Anadolulu biz Doguluyuz. Nişanım evde oldu. İstemeyle bir yaptık. Organizasyonu falan ben ödedim. İkramlik, fotoğrafçı, kuaför vesayire. Onlar da kıyafetimi ödediler ve bir bilezik taktılar 9 gram. Şimdi evlilik kararımız var. Kına da bizim evde olsun istiyorlar. Ama nişanım evde oldu diye davet edemediğik sevdiklerim oldu. Ben onca insanı kınada da mı eve sığdırmaya çalısacağım. Düğün de olmayacak. Sadece nikah. Maddi durumları kötü degil. Diger gelinlerin düğünleri yapıldı. Düğün için de bir bilezik yine 9 gram dediler. Herkes şen şakrak neşeyle evleniyor ben sadece bir şey törenli olsun istedim. Müzikli çalgılı ama bu şartlarla nasıl yapabilirim bilmiyorum. Onlara haksızlık mı ediyorum onu da bilmiyorum. Sizce?

Dürüst yorumlarınıza ihtiyacım var özellikle hanımlar. Sizce kabul etmemeli miyim veya tavrım nasıl olmalı, haksızlık mı ediyorum?