Hayatında seni en çok etkileyen, en minnettar kaldığın insan veya aile hangisiydi?

Ben bir ailenin binasında 1 sene kaldım (Almanya'da yani Duisburg kentinde) sonra bunlar yani Gönül abla diye binanın sahibinin kızı beni görünce bana aşık oldu kötü anlamda değil ama beni çok şeker buldu tarif etmem gerekirken, saçlarım bonus gibi kıvırcıktı sonra kilom 50 falandı, kıttı saçlarım çok şirin bir görünümüm vardı sonra işte ben Gönül ablaya kadın sığınma evinde kalıyorum dedim şaşırdı ve bana sorun yok ev yine de senin dedi ve evi tuttum. 1 sene o evde neler yaşadım Allah biliyor perde arkasında kafayı yedim, çok düşünmekten çok ağlamaktan kız gibi girdiğim binadan erkek fatma gibi çıktım.. Sonra misal gece 🌙 olunca dışarı çıkardım ve köprünün oraya gidip koşu 🏃‍♀️ yapıyordum her gece 1, 2 saat gece koşuyordum gündüzleri bisiklet sürüyordum derken 48 olmuş, saçlarımı 3 numara kesmiş tarzım değişmişti ve sonra oradan biletimi alıp İstanbul, Ankara İzmir Alanya yaptım 😥 o dönem hayatımın en hasar aldığı zamandı travmalarla birlikte aile evine sonra döndüm onca olay olduktan sonra ve artık herkes bana bu delirmiş gibi bakarken aslında ben çok güçlü 💪 olduğumu artık anlamıştım.. Çok şey 😕 oldu her şey başıma geldi sayılır ama anlamadığım Gönül ablam ailesini geçtim ama o neden bana soğuk yaptı? 1 senenin hatırı bu mu sizce? Onlara minnettarım çünkü bana kucak 🤗 açtılar sülalece..

Hayatında seni en çok etkileyen, en minnettar kaldığın insan veya aile hangisiydi?