Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Gizli Üye(36-45)2 güCanım benim çok üzgünüm kaç senedir evlisiniz ve hep mi böyleydi? Baştan anlayamadinmi? Bende yeni evliyim üç senelik farkettim erkekler Belkide bu yaşa geldiği için alışkın değiller parasını paylaşmaya … ev alışverişi yapar ama özel ihtiyaçlarını kendim karşılıyorum. Kıyafet vs pek bana harcamayı sevmez anlıyorum …. 40 dan sonr sevlneid benimki ama sizin çocuklarınız da varmış. Yazık onunda ihtiyaçları var, hani karisina acımıyor çocukları da mı düşünmüyor … ailen arkandaysa hiç düşünme derim. Bizim için söylememesi kolay belki ama onunla ömür geçmez:/ Allah yardımcın olsun …
su alta biri eşitiz mecbur değiliz demiş. Ama dinimizde de var erkek bakmak zorunda. Dini boyutunu düşünmese bile madem esitiz ozaman evislerinde de eskitmiş olsun öyle degilmi? Madem bizimde galsimamaizi beklyiorlsr hem evde çocuk bakip kendileride bunu yapsın bizahmet. Ama o işlere geldimi mutfak kadın işiymiş diyorlar 😏
57 Yorumla- 2 gü
15 senelik evliyim sabahın 4 ünde kalkar kahvaltı hazırlar sobasını yakar her hizmetini görürdüm bu son 4 senedir falan bi kıskançlık bi özentilik yemeyelim israf etmeyelim ev araba arsa alalım çocuklar büyür evlenir yatırım yapalım yap ta neyle boğazımızdan kısarak ben çok titizim benim evimi pis bırakma diyor süpürge almıyor bulaşık ilacı çamaşır ilacı almak zoruna gidiyor sadece çay şeker bulgur domates salatalık falan bunlar varsa başka bi şeye gerek yok israf diyor tavuk al çocuklara dedim param yok diyor kasanlarda binlerce var onların yeri var. Çocuğu döve döve çalıştırıyor harçlık bile vermiyor gerekçeside ortakmış dükkan onunmuş yip içebilirmiş. Bu yaşına gelene kadar yip içmiş gezmiş tozmuş evlenince akıllanmış. Kendinin pijamasını tişörtünü giyiyorum almıyor çünkü cimrilikte level atladı. Ailem karışmıyor bi sefer çocuklarını bırak gel dedi ben onlar için kaç kat kesildim ne acılar çektim. İşin en iğrencide bunu yaparken ben Müslümanım deyip 5 vakit namaz kılması
Cevap sahibi2 güOff okurken bile çok üzüldüm. Ailen neden çocukları istemiyor? Hani sende çalışırdın aileinin yanında onlar çocuklara bakardı? Zor 😞.. insan tutumlu olur ama bukadar da abartmaz bunun ki cimrilik resmen … çocuklar çok küçük değilse sen bir iş bulsan? Hem kendin için hem çocukların için. Belk böyle ilerde bir eve çıkar ayrilisirin bundan …
Bisey demek istemiyorum benim kayınpederde camiden çıkmaz beş kuruş harcamayı sevmez 😏 ama evde hizmet yemek bekler dediğin gibi …- 2 gü
Babam kız kısmı evinde oturur çocuklarına bakar diye okutmadıda çalıştırmadıda kocamda birini bulurum konuşurum bizim kitabımızda kadın erkekle gülüşüp konuşamaz diyerek kapı dışarı çıkarmıyor bakkala bile çocuklar olmadan göndermiyor. Verirsen yersin vermezsem aç durursun diyor. Babamda eşime gıcık olduğu için ben onun çocuklarına bakmam diyor
- 2 gü
ağzına sağlık
- 2 gü
baban yanlış düşüncesini devam ettirme açık öğretime kaydol eğitimin taamla
Cevap sahibi1 güGerçekten durumun çok zormuş. Rabbim yardımcın olsun.. senin de imtihanın bu. Ama kadına sığınma evini düşünürmüşsün? Buda bir psikolojik siddet uyguladigi.. çocuklarını da alırsın hem yanına güzel olmazmi?
Bazı erkekler fazla cimri olur ya / benim şahsen babam dışında bi erkeğin parasına ihtiyacım yok ve eşim/sewim olursa da ölürüm ama para istemem kendi paranı kullan tavsiyem
15 Yorumla- 2 gü
Çalıştırmıyor ben size bakıyorum diyor devletin verdiğinide zorla elimden alıyor. Bi sefer gezmeye götürdü bir sürü para harcamış fırına götürdü tepsi tepsi poğça yaptırdı en azından satılsında yediklerinizin parasını çıkartayım dedi ama onu başkasına yaptırdığı zaman emek verdi diyerek para veriyor
- 2 gü
Namus hırsıyla boşanmıyor başka biriyle evlenirim kızlarıma üvey baba gelir diye
- 2 gü
15 yıllık evliyim her eziyeti eden o ama ayrılmayan başka bir adamla evlenirim kızlarıma üvey baba getirirsin diyerek boşanmayanda o
- Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı.
2 güUmursamaz egoist biriyle evlenmişsin, keşke ayakların üzerinde durup çalışabilsen, onada böyle muhtaç olmazdın.
16 Yorumla- 2 gü
Boyu kadar kızı var diye ayrılmıyor eski kafalı az bişey eşarbım kaymış boynum görünmüş kendisi gördü daha doğrusu kapat oranı buranı ana avrat dövdü ne itliğimi koydu ne çakallığımı sen adam değilsin sen kimsin sen kaç kuruşluk adamsın ki sinirleniyorsun hiçbirşeye hakkım yok benim tüm bu şerefsizlikleri yaparkende kız kuran kursuna meyvesuyu dağıtacakmış hayır için benim çaldığın 100 liramı getir diyen adam
- 2 gü
Seviyordur eşin seni, sen kendine yarım günde olsa, iş bulamaz mısın? Böylece ekonomik özgürlüğün olur, istediğini alırsın, kocanada yalvarmaktan kurtulursun.
- 2 gü
Sözde seviyor kıskanıyor sen evine çocuklarıma bak ben para verrim sana diyor
- 2 gü
Ama parayı çok istiyorsun diyor, çekilmez ki buda her zaman kavga etmek, neyse canım sana mantıklı kararlar dileğiyle hoşçakal 👋😊🌸💞
- 2 gü
Desteğiniz için teşekkür ederim
- 2 gü
Rica ederim 🙏
2 güNe demek para vermiyor, sende ozman başka şeyler verme ona kadın parasız bırakılırmı ben partnerlerime bile veriyorum ihtiyaçlarını görüyorum
011 Yorumla- 2 gü
Daha az önce benden çaldığın paramı getirdinmi dedi kız kuran kursuna meyvesuyu dağıtacakmış hayır için bende sinirlendim az bişeyde eşarbım kaymış boynum görünmüş kendisi gördü daha doğrusu kapat oranı buranı ana avrat dövdü ne itliğimi koydu ne çakallığımı sen adam değilsin sen kimsin ki sen kaç kuruşluk adamsın sinir olacak it gibi beni dalayacağına ayağını denk al dedi
- 2 gü
Onun içinde tehdit ediyor eve şu alınacak veya beni bi yere götürmesi gerekiyor reddedersem Allah bana lanet edermiş onu üzdüğüm için
- 2 gü
Kadına şiddet büyük acizlik, özgüvensiz dışarda kedi olan cinstendir bu, sen ne yapmayı düşünüyosun
- 2 gü
Sana vurunca ya da piskoljik şiddet uygulayınca allah ona lanet etmiyo
- 2 gü
Böyle adamla sevişmekten bile zevk almazsınki erkekliğimden utandım
- 2 gü
Beni sözde seviyor kıskanıyor aklını başına al benimle iyi geçin diyor konu komşu akraba sosyal medya hiçbişey yok dört duvar arasında çocuklarınla vakit geçir diyor bende bilmiyorum
- 2 gü
Değişik ama bu adamla bu şekilde olmaz sana olacağı söyliyim eninde sonunda, ya düzelteceksin, ya ayrılacaksın ya da aldatacaksın başka seçenek yok
- 2 gü
O erkekmiş herşeyi yapabilirmiş o isterse 10 15 gün konuşmuyor yüzüme bakmıyor muhatap olmuyor eziyor böyle hor görüyor ben trip bile atamıyorum hemen sövüp dövüyor
- 2 gü
Bir insan bukadar kötü olamaz sebepsiz yere sanki anlatmadığın bişeyler var canavardan bahsediyosun
- 2 gü
İstemediği bi davranışım olduğunda böyle aksi halde başka bi durum yok
- 2 gü
Bende parasını aldım bana küfür ettiği için kızdım sesimi yükseltmeye kalktım sadece
- Aile & Toplum konusunda 753 cevap paylaştı.
2 güAsla normal bir durum değil evli bir erkek karısımı muhtaç duruma asla düşürmemelidir
04 Yorumla- 2 gü
Bundan keyif alıyor bana dokunmayan yılan bin yaşasın hesabı. Eve malzeme geldiği zaman öğretmenin kesesine bereket diyeceği yerde aç gittin gene dilendinmi diyor. Kabul ediyorsan böyle etmezsen babanın evine diyor onlarda az çok durumun farkında çocukları bırak gel diyor. O kadar namussuzluğu yaparken daha benim namusum dan şüphe ediyor
- 2 gü
Çocuğa bez istiyorum almam diyor bakkala gittim ben aldım geldim gizlice o arada aramış çocuk açmış telefonu annem bakkala gitti demiş. Çocukları yanımda olmadan bi yere salmıyor evli olduğumu bileceklermiş okul saati yakın beslenmelerine simit de aldım hemen gittim geldim soluğum çıkmaz oldu eve geldi beni dövecek evden gizlice gittiğine göre orsblk ettin bakkalla kırıştırıyorsun kesin çocuğa sen almıyorsun diye ben aldım bez gizlediğim şey bu dedim bana göre öyledir dedi ben almıyorsam sende almayacaksın dedi o zaman haklı olduğum halde özür diledim bi dahada öyle bişey yapmadım
- 2 gü
Bu sadece işkence hayat böyle geçmez bu evlilik evlilikten çok zindanda bir hayattor
- 2 gü
Her zaman kendi istediği olsun ister yapmazsam cezalandırır 10 15 gün keyfi isteyene kadar konuşmaz çocuklarla muhattap olur bu karı koca hayatındada böyle bana yok diyemezsin Allah sana lanet eder beni üzdüğün için diyor bunuda böyle yaparak mecbur bırakıyor beni el mahkum ya dediğimi yaparsın ya da eve hiçbir şey almam herşeyde bir tehdit. Konu komşu akraba hiç kimseyle görüştürmüyor
2 güZorunda değil ki
Eşitiz birey siniz her dalda sınız07 Yorumla- 2 gü
Bu adamla 15 yıllık evliyim ben eve alışveriş yapmak istemez her aldığını başımıza kalkar psikolojik ekonomik her türlü şiddet var beni çalıştırsa kendi kazancım olsa senin paranamı kaldım derim bizim boğazımızdan kısıp al sat yapıp makine aldı sattı söz sana bi yüzük alacam dedi gitmiş makine almış buzdolabı almış fırınına benim buzdolabım bozuk elektrikli süpürge yok istediğim zaman bozmasaydın malına sahip çıksaydın. Öğretmen taksiciye para vermiş erkek olduğu için beni aşağı indirmedi almış cebine atmış sizi ben besliyorum diye
- 2 gü
Eşitiz artık zorunda değiliz
- 2 gü
Önceden olsa haklısın derdim
Ama eşit isek eşit gibi davranın artık - 2 gü
Bu konuda nasıl eşit olmam gerek ne yapmam gerek anlayamadım bize ait olan bişeyi çalıp çırpıp zorbalıkla alıyor ama sizi geçindiren aile bireyi benim diyerek elini cebine atmak istemiyor
- 2 gü
Çalışın
- 2 gü
Çalıştırmıyor kapı dışarı bile çıkarmıyor bakkala bile yanlız göndermiyor çalışma ortamında sohbet olurmuş biri bana aşık olurmuş abes abes hayalleri var
- 2 gü
Haklı aslında ama seni maddi olarak taşımalı bu durumda
- Aile & Toplum konusunda 868 cevap paylaştı.
2 güNormal değil. Sonuçta seninde ihtiyaçların var
08 Yorumla- 2 gü
İlk kez üye oldum mesaj yazıyorum başlığı yapay zeka yazmış
- 2 gü
Soru ne peki
- 2 gü
Bizim rızgımızla fırınn açtı işçi parası veriyorum malzeme alıyorum dedi güya fırın bizim kardeşlerine 20 bin 40 bin para gönderiyormuş hesaptan ihtiyaçlarını görsünler diyemiş. Öyle süslü makyajlı biri değilim gratismiş bilmem neymiş yolunu bile bilmem deterjan sabun sarı bez bunlar israf olur mu suyla gene temiz olur benim paramı çöpe atıyorsun diyor. Çocuğun dudakları yanmış yara olmuş ağlıyor ilaç almam gerek ta hastaneye yürüyerek gideceğim sıcakta çocuklar acıktım susadım dese ne yaparım. Getir benim paramı diyor ona muhtaç değilki çekmeceye koyup satış yapacak çocuklarıda çalıştırıyor bide onlaramı para vereceğim diyor ama işçim elemanım dediği lanet bir Türkmen göçmeni kıza acıyorda acıyor bi gün unutsa ertesi gün çift yevmiye veriyor
- 2 gü
Ne kadar oldu evleneli
- 2 gü
15 yıl. Önceden böyle değildi ben erkeğim bana hesap soramazsın bana akıl veremezsin diye bağ bahçe araba miras ne kaldıysa sattı savurdu araba alım satım yaptı letgodan al sat yaptı çar çur etti parayı senin aç gözünü doyuramadım sen bitirdin benim paramı dedi eve gelirken şu şu ihtiyaçları al dediğim için beni götürmüyor çünkü markete sen gereksiz şeyler alırsın diyor. Kardeşleri kendi iş yerimizi açalım ele minnet etmeyelim biz zengin olalım biz kazanalım diye bunu hep kumpasa getirdiler buda gaza geldi açtı ama kardeşlerini ortak etmediği için araları açıldı tek başına çalışmaya çalışıyor. Kendi giderlerine 10 bin 10 bin mesele evin ihtiyacı oldumu şu borcumu bitirenr kadar sabredin bekleyin 1 sene olacak kapı dışarı çıkarmadı öyle kafe park hiçbiyere gitmez kuruş harcamaz ne zengin edecem onları der
- 2 gü
Bu zenginlik kavramı bitmez ki. Severek mi evlendiniz?
- 2 gü
Görücü usulü evlendik zamanında böyle değildi sonradan kudurdu paraya tapar oldu
- 2 gü
Bence şuanda pik noktasında zamanla azalacaktır bu hareketleri
2 güSen kocandan harçlık almak için evlendin onunla?
04 Yorumla- 2 gü
Biz görücü usulü evlendik şu son 5 seneye kadar böyle değildi sonradan çok değişti yediğimiz içtiğimiz herşeyimiz gözüne batar oldu. Kendi işyerini açtı kazancı iyi bu eve alınması gereken çay şekerden başka ihtiyaçlarda var hepsini geçtim plazada gezmeye değil çocuğu doktora götüreceğim ilaç alacağım yürüyerek gideceğim sıcakta çocuklar acıktım susadım dese ne yaparım neye yetirrim 200 TL aldım sadece kendisi 20 bin 40 bin para gönderiyormuş kardeşlerine hesaptan ihtiyaçlarını görsünler diyemiş banada günlük 100 TL hakkın var ama bu bile sana fazla gel bunu 50 TL ye indirelim diyor. Şimdi herşeyi eksiksiz alsa 4 4 lük ilgilense o 100 TL bana yeter derim ama ben sana veriyorum o parayla al ne alacaksan diyor yemeden içmeden biriktireceğim o zaman 3 bin edecek de bi ihtiyacımı alacağım. ilk kez soru sorduğum için başlığa ne yazmam gerek bilemedim
- 2 gü
Hmm anlıyorum sizi köle etmiş
- 2 gü
Kapalı bayanım eşarbım kaymış az bişey boynum görünmüş kendisi gördü daha doğrusu kapat oranı buranı ana avrat küfür etti ne itliğimi koydu ne çakallığımı sen adam değilsin sen kimsin ki diyerek bunu böyle yapan adamda hayır olsun diye kız kuran kursuna meyvesuyu dağıtacakmış benim çaldığın 100 liramı getir diyen adam kendi g
- 2 gü
Kendi gönlüyle hayır yapıyor bana çakal şerefsiz diyerek kör şeytan diyor kulağına pamuk ağzına bant yapıştır diyor
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Normal değil evin kasası kadındır
04 Yorumla- 2 gü
Kadın kısmının parayla ne işi olurmuş babaları öyle dermiş buda onların izinden gidiyor çocuklara ne et alıyor ne tavuk çocukların öğretmenleri evimi geçindiriyor
- 2 gü
Bunlar cahiliye döneminin son yaratıkları seçilmişte bana denk gelmiş
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
2 güneden vermez ya ihtiyaçlar nasıl olcak
06 Yorumla- 2 gü
Kendisi karar verirmiş buna benim hiçbir şeye ihtiyacım yokmuş bi patates soyacak bi bıçak bile alamıyorum almıyor gerek yok olanla idare et diyor
- 2 gü
idare etmek bunlar değil ki özel istekler olur tamam da senin kii temel ihtiyaçlar
- 2 gü
Bi sefer bi kafe açılmıştı teras gibi yüksek oraya gidip bişeyler yip içmek istedim açgözlü gözünü toprak doyursun evimizde mis gibi oturmak varken para harcatacak yer arıyorsun dedi
- 2 gü
o insan mı besliyorsun evde :) ne laflar onlar adama bak ya
- 2 gü
Çok küfürbaz daha bunlar ne ki yazamam utanırım sesimi yükselttim tepki gösterdim diye ne itliğimi koydu ne çakallığımı
- 2 gü
ihtimal varsa boşan derdim
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Normal değil buna eş denmez
02 Yorumla- 2 gü
Sözde ben eşi çocuklarının annesiyim gözüm yükseklerde değil bi keki gofreti başıma kalkar israfçı diyerek. Kimim kimsem zaten yok ta çocuğumu doktora götürüp ilaç almam gerek ala ala 200 TL aldım sadece benim paramı çalma dedi geri istedi günlük hakkın 100 TL 101 gene vermem diyor öylede gavur. İlaç aldırdım 5 gün sana para vermeyeceğim ilacını aldım diyor herşeyin hesabını yapıyor 5 gün ben ne yip ne içerim onu düşünmüyor
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 güİhtiyaçlarıni görmüyor mu
01 Yorumla- 2 gü
Ne maddi ne manevi hiçbişey yapmak istemiyor tepsi tepsi poğça senin içinmi yaptım yemede para kazanayım diyor. Günlük kazanıyor kimi gün 5 kimi gün 3 bin. Psikolojik fiziksel maddi çok şiddet uyguluyor kendi istediği olmazsa kavga çıkartıyor
Eşitsiniz öyle bir zorunluluk yok
01 Yorumla- 2 gü
Eşit olabilmemiz için bana olanak sunması lazım kendi işyerini açtı kazancı iyi herşeyde kıs kıs ama kendi ihtiyaçlarına gelince binler tomarla akıyor. Yol param yok çocuğa ilaç almam gerek ala ala 200 TL aldım günlük 100 TL bi anneye verilebilecek bi paramı a dan Z ye herşeyi alsa bu para bana yeterde artar derim sana para veriyorum biriktirirsen 3 bin lira eder diye hesap kitap yapıyor bi sefer gezmeye götürdü 10 gün sana para vermeyeceğim fazlasıyla harcadın dedi doktora gittim ilaçlarımı aldırdım 5 gün sana para vermeyeceğim ilacını aldım dedi bu ilaçtan sonra benim evimde aniden tuz bitti şehriye bitti veya çocuğıma meyvesuyu alacam 5 gün onun keyfini beklemek zorunda kalmak çok adil bi davranışmı
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 güDeğil tabi evliliğin nasıl
01 Yorumla- 2 gü
Sen beni reddedemezsin ben ne dersem yapmak zorundasın döver söver susarsam benden iyisi yok gidip kendime koli koli fincan takımı almayacaktım çocuğun ağzı yara olmuş ağlıyor ilaç almam gerek hastaneye kadar yürüyecem sadece 200 TL aldım benim paramı çalma diyor. Ne buzdolabını yaptırıyor ne elektrikli süpürge istiyorum alsam bile süpürmezsin sen gerek yok diyor geçememde geçtim diyelim dışarı karşı çok merhametli ama eve gelince adamın gözünde biz israf kaynağıyız ona muhtaç olma diye devlet para verirdi bana vereceksin hepsini yoksa 1 ay boyunca iğne dahi almam faturalar falan herşeyi o parayla ödersin diye tehdit eder esir gibiyim canının istediğini yaptırır döver söver sen benim malımsın diyerek tepe tepe kullanır ama sakın ağzından boşanmak kelimesi çıkmasın gerçek olur der korkar ama bi kırık düzelmez
Gizli Üye(25-29)2 güSenin ihtiyaçlarını karşılıyor mu
021 Yorumla- 2 gü
Kesinlikle hayır. Beni israfçı olarak görüyor ne bi saç tarağı ne bi diş fırçası ne ayağıma bi terlik çorap bi bisküvi almaya kalksam başıma kalkıyor doymaz görgüsüz açgözlü babanın evinde ne gördünki diye darlıyor. Bana devlet 3 bin TL market kartı veriyor aylık onada göz dikiyor karta para yatarsa 1 ay benden bişey isteme diyor. Çocuklara et tavuk birşeyler al dedim param yok diyor. Önceden eve getiriyordu kazandığını misal 7 bin bende ertesi gün markete gidip eksiklerimi alıp fişinide alıp kalanını geri yerine koyuyordum gene benim paramımı yedin diye aldı götürdü evden kendine kasa yaptı fırında saklıyor gelirken cebine biraz alıyor bozuk olarak sana 100 lira bile fazla gel şunu 50 TL ye indirelim diyor
Cevap sahibi2 güŞaka yapıyorsun
Cevap sahibi2 güKaç yıldır böyle
- 2 gü
Bu kolumda bilekliği sattı bi markete ortak oldu zararı bunun üstüne kaldı kapattı kardeşi kuyumcu atölyesi açalım siz yeterki bana altın Alın dedi her ay her hafta tüm paralarını hatta nişan yüzüğümü bile ona verdi korona zamanı yasak geldi dükkan kapandı makineleri kartla eşim aldı makineler satıldı parasını kardeşleri yedi borcu eşim ödedi 24 milyar o zaman parasıyla aylarca ne getirdiyse onu yedik içtik ses etmedim bu aynısını gene yaptı kardeşiyle ortak fırın açtı kardeşi demişki bunlar senin iyi olduğun istemez sen paranı bana ver günlük olarak ben sana altın alayım 5 TL bile vermezdi o zaman cimriliğe baş kalkınçlığına o zaman başladı devlet o zaman sosyal yardım parası veriyordu tehditle alıyordu bana vereceksin o parayı yoksa bir ay boyunca o parayla geçirirsin faturanı ödemem eve bişey almam diye borcu harcı yok keyfi para biriktirmek için
Cevap sahibi2 güAllah yardımcın olsun
Cevap sahibi2 güİşsin zor
- 2 gü
Amin çok yıprandım gerçekten
Cevap sahibi2 güBu durumu anlatın eşinize
- 2 gü
Ben herşeyin farkındayım herşeyin zamanı var az sabredin diyor şu an borcunolduğu için bekletiyorum günü yaklaşıyor kira vermeyeceğim kapatacağım şehir dışına gidip rahat rahat yaşayacağım sizde burada ne haliniz varsa görün diyor
Cevap sahibi2 güSizi de götürecek demi
- 2 gü
Hayır maalesef. Ben sürekli problem çıkarıyormuşum başını ağrıtıyormuşum problemde çekmecenin kulbu kırıldı çöpleri geç attım çocuklarla istediği gibi ilgilenmedim sürekli para istemişim bi günde biriktirelim boş yere harcamayalım dememişim ne ummuş ne çıkmışım
- 2 gü
Önceden gitmiş bu geneleve falan gece hayatı karı kıza düşkünlük her şey var
Cevap sahibi2 güAnladım
Cevap sahibi2 güİşin zor allah yardımcın olsun
Cevap sahibi2 güKaç çocuk var
- 2 gü
4 çocuğum var 13 10 5 2.5 yaşlarda 2 kız 2 erkek
Cevap sahibi2 güMaşallah
Cevap sahibi2 güAileniz bu durum ne diyor peki
Cevap sahibi2 güGeri takip eder misin
- 2 gü
Ailemin umrunda değilim çocukları bırakıp onların evine gelmediğim için eşimden hiç hazlanmıyor fırını açarken altın istedi onlarda akıl verdi açma dediler açtı o yüzden konuşmuyorlar
Cevap sahibi2 güAnladım ortada kaldın yani
2 güNe için istiyorsunda vermiyor
010 Yorumla- 2 gü
Öyle süslü makyajlı biri değilim sadece çocuğu doktora götürdüm ilaç alacaktım yürüyüp gideceğim için çocuklar acıkır meyvesuyu simit alırım dedim 200 TL aldım sadece sana paramı çalma demedimmi 100 TL yeter sana dedi durumu izah ettim ver paramı dedi sana 50 TL bile fazla dedi kadın kısmı ne yapacakmış parayı. Çamaşırdan tut çoraba mandaldan tut çay kaşığı buzdolabına ihtiyacım var bozuk yaptırmıyor öyle kullan diyor elektrikli süpürge istiyorum alsam bile süpürmezsin sen gerek yok diyor bozmasaydın sahip çıksaydın diyor
- 2 gü
Zormuş. Alışacaksın.
- 2 gü
Kaç yıllık evlisin
- 2 gü
15 yıllık
- 2 gü
Uzun süre geçmiş yeni mi öğrendin
- 2 gü
Önceden böyle değildi sonradan kudurdu paraya tapar oldu
- 2 gü
Patron oldu para eline akar oldu kendini adam zannetti
- 2 gü
Hmm. Genel ekonomik krizle alakalı olabilir⁉️
- 2 gü
Bu durum sahada ilginç. Ya deveyi güdeceksin ya da gideceksin
- 2 gü
Hangi şehirdesin
Başına kak dur, ne demek para vermiyor.
03 Yorumla- 2 gü
Öyle bir süslüman gavur ki
- 2 gü
Ağza alınmayacak küfürler etti Bana az bişey eşarbım kaymış boynum görünmüş kendisi gördü daha doğrusu kapat oranı buranı ana avrat sövdü saydı ne itliğimi koydu ne çakallığımı sen adam değilsin sen kimsin ki sen kaç kuruşluk adamsın sinir olacak ayağını denk al eşşek kadar adam ne halden anlıyor ne sözden
hiç mi para vermiyor
03 Yorumla- 2 gü
Canı isterse 100 TL veriyor misal ilacımı aldı veya eve alışveriş yaptı tutara göre 5 gün sana para vermeyeceğim ilacını aldım 20 gün sana para vermeyeceğim alışveriş yaptım gibi gün hesabı yapıyor
- 2 gü
Çalıştırmıyor kapı dışarı çıkarmıyor çöp bile atamıyorum
- Aile & Toplum konusunda 553 cevap paylaştı.
2 güçalış sende
06 Yorumla- 2 gü
Namus hırsım el vermiyorki bırakım çalış diyeyim diyor
- 2 gü
namusun nedne engel olsun namusuyla çalışan yokmu
- 2 gü
Yanında çalıştırdığı kızlarla nasıl fingirdeştiğini kendi bildiği için bende öyle olurum zannediyor
- 2 gü
Yanında çalıştırdığı kızlarla nasıl vakit geçirdiğini kendi bildiği için bende öyle olurum zannediyor
- 1 gü
ayıp ediyor herkes öyle değil
- 1 gü
böyle ona mecbur oluyorsun
- Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı.
m 2 güBoşanma sebebi
01 Yorumla- 2 gü
Keşke boşansa ama yok başka adamla evlenir kızlarıma üvey baba getirirsin diyerek boşanmıyor
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben vereyim
01 Yorumla- 2 gü
Sağol Allah'ım razı olsun
2 güBu yanlış bir davranış
02 Yorumla- 2 gü
Ona göre az bile yapıyormuş
- 2 gü
Bende evliyim bu tür konulardan dersler çıkartıyorum kendime
2 güBu yanlış bir davranış
01 Yorumla- 2 gü
Daha az önce benim çaldığın 100 liramı getir diyen adam kız kuran kursuna meyvesuyu dağıtacakmış hayır için bende sinirlendim az bişeyde eşarbım kaymış boynum görünmüş kendisi gördü daha doğrusu kapat oranı buranı ana avrat sövdü saydı ne itliğimi koydu ne çakallığımı sen adam değilsin sen kimsin ki sen kaç kuruşluk adamsın sinir olacak ayağını denk al daha yazmaya üşendim 5 dk nın içinde söve söve haşladı beni sen itsin sen şöylesin sesimi yükseltmeye karşılık vermeye kalkarsam oda
2 güVermek zorunda cok bahtsızsın
08 Yorumla- 2 gü
Daha az önce eşarbım az bişey kaymış omzum görünmüş kapat oranı buranı ana avrat sövdü saydı ne itliğimi koydu ne çakallığımı sen adam değilsin sen kimsin ki sen kaç kuruşluk adamsın sinir olacak ayağını denk al seni bunun için iyi döverim sesini yükseltme bana karşılık verme benim istediğim gibi biri ol. Böyle eziyet eden benim çaldığın 100 liramı getir diyen adam kız kuran kursuna meyvesuyu dağıtacakmış hayır için bende sinirlendim ona
- 2 gü
Manyakmı bu ilk önce kadına saygı sonra yardım hiç bosuna vermesin kabul olmaz
- 2 gü
Kendi kendince kültürlü çok zeki nerde ne konuşması gerektiğini bilirmiş
- 2 gü
Belli once karısıyla nasıl konuşucagını ogrensin
- 2 gü
Bunuda çocukların yanında yapıyor yerin dibine giriyorum ne ağlayabiliyorum ne karşılık verebiliyorum
- 2 gü
Onlarında pisikolojisini bozacak
- 2 gü
5 yaşındaki oğlum al anne bu 5tl senin olsun al su iç sen dinlen üstüme titriyor
- 2 gü
Kinleniyor cocuk bu yasta
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normal değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 güHicmi vermiyor
11 Yorumla- 2 gü
Bana 300 TL lazım alırsam 6 gün para vermiyor günlük 50 TL işine gelirse diyor
Gizli Üye(25-29)2 güDegıl hıc mı vermiyo yeni mı evlısın
016 Yorumla
Cevap sahibi2 güHey nasılsın
- 2 gü
Bugün doktora götürecektim çocuğu ilaç alacam yolda çocuklar acıkır susar meyvesuyu simit alırım dedim 200 TL aldım sadece sana paramı çalma demedimmi 100 TL yi geri ver bak yoksa 3 gün para vermem sana dedi vermedim
- 2 gü
Parası gani her ay 200 bin borç ödüyor kendine fırın açtı pide lahmacun
Cevap sahibi2 gü100un lafını mı ediyo cidden
- 2 gü
15 yıllık evliyim
Cevap sahibi2 güDerdlselm
- 2 gü
Evet 100 fazla 50 versem diyor
Cevap sahibi2 güEkldm sende ekl benı
Cevap sahibi2 güNerdesn
Cevap sahibi2 gü@bahtsizarzu hey
- 2 gü
İlk defa kullanıyorum mesajları Yeni görüyorum çözemedim daha
Cevap sahibi2 güBeni takıb et
Cevap sahibi2 gü@bahtsizarzu tâkîb et beni
- 2 gü
Tamam 1 dk
Cevap sahibi2 güHadi ekl
- 2 gü
İstek attım
Gizli Üye(25-29)2 güParaya ihtiyacın varsa verebilirim
03 Yorumla
Cevap sahibi2 güTabi istersen😉
Cevap sahibi2 gü?
- 2 gü
Sağol Allah'ım razı olsun yük olurum
2 güNormal değil
04 Yorumla- 2 gü
Bu durum onu hiç vicdanen rahatsız etmiyor
- 2 gü
Nasıl yani aciklarmisn
- 2 gü
Ben böyle bir adamım kabul edersen böyle etmezsen babanın evine diyor benim karakterimi değiştiremezsin akıl veremezsin hesap soramazsın karışamazsın sesini yükseltemezsin karşılık veremezsin der
- 2 gü
Doğru diyorsun
2 gühiç değil
01 Yorumla- 2 gü
Elinde stres topuyum istediği gibi dövüp sövüp kullanıyor beni
sadece para mı
04 Yorumla- 2 gü
Sadece paramı derken değersizlik de var beni binlikleri olduğu halde 50 TL ye layık görmesi her yere yardım yapması ama bana gelen yardıma göz dikmesi konu çok uzun bugün sadece aldığım 200 TL idi o para sana çok 100 TL mi geri ver yoksa sana 3 gün para vermem dedi vermedim bende
- 2 gü
Başka bir adamla evlenirim kızlarıma üvey baba getirirsin diyerek boşanmıyor ve tüm baskıları bu yönde benden iyi adam yok benim kıymetimi bil diyor
2 güBoşan
04 Yorumla- 2 gü
Boyu kadar kızı var diye boşanmıyor başka biriyle evlenirim kızlarıma üvey baba getirirsin diyerek
- 2 gü
Bahane
- 2 gü
Eltim çalıştığı için kaynım boşandı başka adamla evlendi kızlarını dövüyormuş vicdan yaptı keşke kızların velayetini ben alsaydım dedi onu örnek aldı bunlarda her adiliği yapıyorlar ama boşanmak yasak
- 2 gü
Herkes kötü değil
Almasını bilmiyosun
07 Yorumla- 2 gü
Eşim cingözün teki benim evim yandı 2 aylık bebeğimle ortada kaldım diye acıdılar para verdiler daha doğrusu vermişler ev tadilat olurken o vardı ona vermişler 90 bin lira birikmiş kendine has altın almış sonrada onunla gitti fırın açtı kendine makineler aldı alışveriş yaptı bana günlük 100 TL hakkın var 101 gene vermem diyor çoğu zaman aldım cebinden saydı hep çocuğu doktora götüreceğim ne ilaç ne simit parası 200 TL almışım geri vereceksin diyor durumu anlatmama rağmen 2 gün sana para vermeyeceğim dedi.
- 2 gü
4 çocuğum var 2 erkek 2 kız 2 di büyük 2 si küçük büyük oğlan askere gidip gelecek çalışıp eve ekmek getirecek ondan sonra benden ayrılıp hayatını yaşayacakmış
- 2 gü
34
- 2 gü
18 yaşında evlendik görücü usulü o 26 yaşındaydı
Gizli Üye(36-45)2 güParasımı yok
010 Yorumla- 2 gü
Lahmacun fırını açtı binliklerle oyun oynuyor çevresine çok geniş ama aileye gelince onlar nede olsa mahkum eline umursamıyor
Cevap sahibi2 güKimse uyamıyor mu
Cevap sahibi2 güİstersen dertleşelim
- 2 gü
Ben Allah'tan başka kimseden korkmam kimseye hesap vermem eser gürler anana babanada söverim kimseyi takmam der
Cevap sahibi2 güEspsiz miş kim bu kaç sene oldı
- 2 gü
3 yaşayacak bebeğim evde tek başına yetişemiyorum herşeye bebek durmuyor ağlıyor ev sobalı bişey olmasın diye ilgileniyordum kendin gibi bir * doğurmussun şimdide onu bahane ediyorsun diyor
Cevap sahibi2 güBurdan yazma istersen şeyden gel olur mu
Cevap sahibi2 güNe dedin
- 2 gü
15 yıllık evliyim çok egoist ben çok yakışıklıyım tertemiz disiplinliyim sen anan gibi pis pasaklısın der
Cevap sahibi2 güNe iş yapıyor
Gizli Üye(18-24)2 güSen kocana veriyonmı
01 Yorumla- 2 gü
Burnumdan getiriyor Allah sana lanet eder beni üzdüğün için diyor tehdit ediyor eve bişey almam seni bi yere götürmem diye
Gizli Üye(25-29)2 güAtıyım
06 Yorumla- 2 gü
Sağol Allah'ım razı olsun yük olurum
Cevap sahibi2 güNe demek bildirime bak t ile başlayan benim
- 2 gü
Bi saniye
- 2 gü
Bulamadım çok karışık
- 2 gü
Mesaj atabilme şansın var mı çok karışık bu uygulama bişey anlamadım
Cevap sahibi2 güYaptim
Gizli Üye(25-29)2 güNormal değil.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım BahtsızArzu, böyle bir durumla karşılaşman üzücü 😔. Evlilik, ortaklık ve karşılıklı desteği gerektirir. Eşinle bu konuyu sakin ve açık yüreklilikle konuşman çok önemli. Belki de onun bakış açısını anlamaya çalışıp kendi ihtiyaçlarını ona anlatmalısın. Ortak bir bütçe oluşturmak ve beklentilerinizi netleştirmek sana yardımcı olacaktır. Sevgiyle çözüme ulaşacağınıza inanıyorum ❤️✨.
İmkansız maalesef çünkü kendi dediği olmasını isteyen bir adam çalışmama izin vermiyor eve çocukların öğretmenleri erzak alıyor geçimimizi sağlıyor ben çalışıyorum sizin için para kazanıyorum diyor 200 bin karta borç var ne yaptın makine aldım un aldım odun aldım yaptığın işler elrmanlara para veriyorum bide sanamı vereceğim diyor. Fırını tepsi tepsi poğaça dolu bi tane bile yedirmiyor satılsında para kazanayım diye satılmadığı gün bayat olarak getiriyor israf olmasın yersiniz diyor
Kullanıcı negatif duygular içerdiği için yanıt vermiyorum.
Yinede teşekkürler