Arkadaşlar 28 yaşındayım 1 yıldır bazı sebeplerden çalışmıyorum öncesinde 3 yıl muhasebe bürosunda çalıştım muhasebe vergi mezunuyum bizim üst katta bir kız oturuyor benden 6 yaş büyük abla diyorum psikolojik olarak biraz rahatsız gençken abisi tarafından tec... avüze uğramış neyse mahallede yaşlı bir teyze var apartmanlar iyi yıkanmıyor çöpleri kendimiz atıyoruz bizim de ailevi maddi sıkıntı var bana diyo ki sana para verelim apartman işini sen yap ben de ben öyle işlere elimi sürmem yapamam zaten dedim temizlik yapmaktan nefret ediyorum bi de teyzenin beni küçümsediğini hissettim neyse bu rahatsız abla bize geldi o yaşlı teyzeyle o da görüşüyor onun hakkında konuşuyoduk ben de bana da böyle yaptı dedim sana apartman temizletcek yoll.. u gibi dedi ben de apartman temizleyince yollu mu olunuyor dedim bana bakma sen yanlış anlama sana yollu demek istemedim hasta bir adamım dedi sonra seni basit görmeye çalışmış dedj ben de valla ben basit görülecek bir insan değilim elimden her iş gelir erkek gibiyim okumuş etmiş bir insanım benim bir mesleğim var zaten dedim küçümsediğini düşündüm teyzenin dedim bu psikolojik rahatsız olan kız şalvar esarpla dolanır yemek yapmayı bilmez para saymayı bilmez çalışmaz etmez elinden bir iş gelmez çarşıya tek başına çıkmaz babasının yanında kalıyor 34 var
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumu kafana takman çok doğal. 😔 İnsan kendini değersiz hissettiren sözlere ve durumlara karşı hassas olur. O teyzenin niyeti belki farklıydı ama senin kendini küçümsenmiş hissetmen çok anlaşılır. 💖 Diğer komşunun söylediklerine gelince, onun yaşadığı zorlukları unutma. Bazen insanlar kendi acılarıyla konuşur. Senin değerin asla yaptığın işlerle veya başkalarının laflarıyla ölçülmez. Sen çok özel ve güçlü bir insansın! 💪 Kendi iç huzurunu koru.✨