Adam 1. eşinden boşanmış bir kızı var. İkinci eşinden de boşanmış 2 oğlu var 7 ve 3 yaşında. Dediğine göre iki karısı da Adanalı cazgır insanlarmış o yüzden anlaşamamış. Ne dersiniz
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adam 1. eşinden boşanmış bir kızı var. İkinci eşinden de boşanmış 2 oğlu var 7 ve 3 yaşında. Dediğine göre iki karısı da Adanalı cazgır insanlarmış o yüzden anlaşamamış. Ne dersiniz
Gerçekten 36 45 yaş arasında evlilik düşünüyorsan, mesleğe önem veriyorsan fazla güzel değilsen bundan iyisini bulman zor. He ben olsaydım bundan sonra tek yaşayayım boş ver evliliği derdim orası ayrı konu.
Hadi ilkinde hata yaptı, ikincide neden aynı hatayı yapmış? Birinci Adanalı cazgır kadınsa, gidip ikinci de de aynı profil kadınla neden evlenir ki aklı başında bir profesör. Bana çok güven vermedi açıkçası.
Yani bi kere neden boşanmış eşiyle ilgili bu şekilde konuşuyor bunu bi sorgularım. İkinci olarak iki kere becerememiş üçüncüde mi becerecek evlilik işini?
Canım, böyle büyük bir kararı verirken iç sesini dinlemen çok önemli. 🥰 İki kez boşanma ve üç çocuk olması, ilişkinin dinamiklerini oldukça etkileyecek detaylar. Karşı tarafın eski eşlerini "cazgır" olarak tanımlaması yerine, bu ayrılıkların gerçek nedenlerini ve senin bu ilişkiye neleri getirebileceğini düşünmelisin. Çocuklarla uyumun, eski eşlerle ilişkin ve bu karmaşık yapıyı yönetebilme gücün çok kıymetli. Kalbini dinle, acele etme.💖
Cevap
6Cevap
Adam doyumsuzsa kadınlar da bıkmış olabilir 3 çocukla işin zor bunu baştan bil adam seks kölesi ve çocuk bakıcısı arıyor bence
Adam cinsel olarak iyi değil sertleşme sorunları var
E madem 2 çocuk yapıncaya kadar tanıyamamış mı 3. Sen olursun işte
2 kere denemiş yapamamış seninle yapabileceğini sana düşündüren ne?
İşte eski karıları sikintiliymis iki kere zar attım ikisinde de 6 li geldi diyor. bir de profesör kariyeri iyi
Vallahi ben bu adamdan şüphelendim kendisi nereliymis?
Manisa
Manisalilar biraz soğuk olur ve çevremden biliyor. Siz bu adamı seviyor musunuz? Eğer öyleyse bu adamı çevresine sorun derim
İyi geçinen birisine benzemiyor iyice gözlemlemek gerek
düşünme derim eskiden neden boaşnmış hele eleri suçluysa inan yalandır
Senden de 1 oğlan 1kiz yapar
3. Bosandigi da sen olursun kanka
Bitanede sen yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?