28 gü

Eşimle bir konuda anlaşıp sonra görümcem yüzünden fikri değişirse ne yapmalıyım?

Eşime ilk başta park yatak filan dedim, eşim de bana bu dandik bir şey, ben buna para vermem dedi, mobilya olarak alırız dedi, abisi bu işle uğraşıyor, ona yaptırırız dedik, o da öyle olur dedi
Görümcem geldi, bana diyor alacağınız zaman ne alacaksınız filan diye sordu
Ben de aklımızda böyle böyle var dedim, eşim de beğenmiyor dedim ben de
Görümcem de dedi ki bana kız kardeşim de dayımın kızı da ondan almış dedi
Ben de bakarız filan diye geçiştirdim
Sonra gitmiş eşimle konuşmuş yani, eşim de gelmiş onu tekrar düşünsek mi filan gibi bir şey dedi, ben de görümcemle konuştuğundan haberim bile yok
Dün oturuyorduk, dayının oğluna ben de kardeşim de dedim o yataktan filan deyince benim sinir tavan yaptı tabi
Ne diyeyim eşime, mesele yatak değil, mesela eşimle bir şey kararlaştırıp ya da hemfikir olduktan sonra değiştirmeleri, benim yanımda bile değil arkamdan, sonra görümcem ben kimseye gelinlere karışmam diyor
Güncellemeler
28 gü
Sonra ben o yataktan istemiyorum dedim istediğini alırız dedi zaten malzeme parası ödenecek sadece eşim kendi yapar malzeme parası çıksa çıksa 4000 en fazla 5000 park yatakta en uygunu o civarda
Eşimle bir konuda anlaşıp sonra görümcem yüzünden fikri değişirse ne yapmalıyım?