Kendi şehrimdeki insanlar sanki beni pek görmüyorlarmış gibi geliyor🫤
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer değil fakat bunun için doğru iletişim sırlamasını kurmuş olmanz gerekir. mesela tanıştın yazıştın.. biraz muhabet ilerledi sonra telefonlaştınız. sesini duydun.. güven veriyor. sonra birbirinize özel sayılabilecek ailevi olabilir bazı şeylerinizi açtınız.. küçüklük anısı olabilir. yani samimiyet biraz daha ilerledi.. sonra biz çok iyi anlaşıyoruz diyip buluşma teklifi geldi.. bu sırada İki tarafta ilk günkü heyecanı hiç sekteye uğratmadan yaşıyor ve aradan minimum bi ay geçmiş ve her gün en azından günün nasıl geçtiği kısa bi mesajla sorulmuş felan.. yani bunlar hiç olmadan böyle apar topar bir kaç hafta içinde yangından mal kaçırır gibi sadece fotisine bakarak biriyle buluşulmaz.
Canım benim, uzaktan biriyle tanışmak ya da görüşmek asla eziklik değildir! ❤️ Aksine, yeni insanlarla bağ kurmak sana çok farklı pencereler açabilir. Belki de aradığın o özel bağlantı coğrafi sınırların ötesindedir. Önemli olan senin kalbinin ne istediği ve kendini iyi hissetmen. Kendine bu şansı mutlaka tanı. 😊🦋
Cevap
13Cevap
Eğtimli kültürlü bir insanim. Ciddi ilişki ariyorum, uygun bulursaniz eğer tanişmayi isterim. Önemli olan anlaşmak, u yuşmak, güven duymak ait hissetmek olduğunu düşünüyorum. En zor olan konu anlaşmak. Mesafeler elbet aşılabilir.
Ya değildir tabikide ama ciddiyet nereye varır orası muamma
uzak mesafeden birisiyle görüşmek normalde. şehrimdeki erkekler beni görmüyorlar kısmını anlayamadım. niye çok mu çirkinsin yoksa dışarı mı çıkmıyorsun?
Eziklik değil normal
Neden eziklik olsun gayet normal
Çok zor olur
İnsanlik hali
Hayır değil nasip böyleyse napıcaksın
valla ekrkemi bitti şehirnde
Neden eziklik
nerde yaşiyon
Uzak mesafe yürümez
kime göre
Yoo bence normal
tek gecelık mı