Bence sosyal medya çok yüzeysel oluyor. Seçenek çok ve sen onlardan birisin bu yüzden gerçekte tanışmak daha doğru.
Sosyal medya da tanışmak
Gerçekte tanışmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence sosyal medya çok yüzeysel oluyor. Seçenek çok ve sen onlardan birisin bu yüzden gerçekte tanışmak daha doğru.
Buluşma ihtimali yoksa ya da 2 haftadan fazla sürecekse sanaldan muhabbet boştur. Buluşmadan ne kadar konuşulursa o kadar yalan dolan olur. Eğer netten tanışılırsa en kısa sürede buluşacaksın, asıl tanıma kısmını yüzyüze yapacaksın ama bizim TR kızları tam tersi düşünüyor nedense, uzattıkça uzatıyor sanal muhabbeti.
Çok mantıklı. Bence sanal da hiç tanışmayacaksın. Çünkü dışarıdan muazzam ama içi kurtlu çıkıyor tanıştıkların. Direkt gerçek hayatta bulacaksın.
İyi de sanalda olan kişiler de gerçek hayatta olan kişiler yani. Ben de reel tanışma derim ama reel tanışma için aynı ortamda olman lazım. Seçenek daha az oluyor. Okul iş vs gibi yerler sana karşı cins ortamı sağlamıyorsa reelden zor oluyor birini bulmak. Rastgele biriyle de tanışamazsın. Şahsen ben reelde dışarda birini beğensem gidip tanışma girişimde bulunmam. Ne olacağı belli olmuyor, kadın durduk taciz ediyor dese, kimsin sen deyip bağırsa sıçtık. Ki gördük yani bunları, çocuğun biri bankta oturuyor, yanına kadın geliyor, "hemen kalkıp burayı boşaltmazsan taciz etti diye bağırırım" diyor, kendine yer açmak için. Reel güzel iki taraf için de ama eğer ortamın yoksa tehlikeli. Sanal sevmiyoruz ama giderek daha da sanal olacak, teknoloji o yöne gidiyor.
İşte gerçekte tanıdığın biriyle olacak işte. En azından güvenirsin ama sosyal medya güven vermiyor sana yazan emin ol 10 kişiye daha yazıyor buluşuyor
Biliyorum canım bilmez miyim. Benim hayatıma giren kadınların %70i reeldi yani. Netten çok fazla flört ettim ama reel her zaman daha iyidir. Ki ben sürekli yer değiştiren biri olduğum için zamanında sürekli yeni kişilerle tanıştım durdum hep. Ama herkes için öyle olmuyor işte. Mesela bir kız arkadaşım vardı benim, küçük bir ofiste çalışıyordu, küçük bir şehir. Ofiste çalışan 10 kişi var 8i kadın. Yıllardır da aynı yerde. Şimdi bu kız nereden bulsun birini
Mesafe aşkı zordur uzağında birini seversen hapı yuttun hep içini kurtlar kemirir napıyo beni aldatıyo mu ya konuştuğu başkası var mı der durursun huzursuz ve mutsuz olursun sosyal hayatta daha sağlıklı aman diyim uzak durun mesafe ilişkisinden ben yandım siz yanmayın.
Bence de. Bir de şöyle düşünüyorum mesajlaşmada yanlış anlaşılma çok fazla oluyor gerçekte öyle olmuyor yüz yüze buluşunca
Yani daha sağlıklı bide bence mesafe ilişkisinde yüzde yüz aldatılıyorsun bence ben öyle düşünüyorum karşı taraf sen yanında olmadığın için çok rahat davranır seni ayakta uyutur hissedersin deliye dönersin ama kanıtlayamazsın ahh ah bu konuda çok doluyum biliyo musun
Aldatmak karakter meselesi bana kalırsa. O konu ayrı
Çok doğru ama karakterini bilemezsin işte sana uzaktan çok farklı harika bir profil çizebilir ayakta uyursun oysa fındık üstüne fındık kırıyordur el alemin p*çi bitmez millet duygusuz olmuş
Cevap
7Cevap
İnsanlar sosyal medyada daha cesaretli olabiliyor. Tabi reelde tanışmak daha iyi fakat, günümüz artık iyice sosyal medya'ya evriliyor.
Sosyal medyada güven daha zor çünkü göremediğin için yaşadığı yeri neler yapıp yapmadığını göremeyiz.
Fotoğraf takı sen misin
Noldu ki?
Güzel görünüyorsun Uz I yüzden sordum
Evet benim. Teşekkür ederim :)
Yanlış anlamazsanız canım sıkılıyor da konuşmak ister misin senin de canın sıkılıyorsa
Yazmıştım.
Bnde yazdım 😊
İkisinde de doğru yanlış insanla tanışma ihtimali var
sosyal medyada tanışmak, kaynaşırsak buluşmak, buluşursak sevişmek vb..
katılmıyorum sosyal medyada tanışmalar daha güzel çünki yazışırken her konuyu konuşmak kolay oluyo reelde bu kadar rahat konulara giremezsin
Ama şöyle bir şey var sosyal medya olmasa o kişiyle reelde girusmen tanisman imkansız
İkside aynı bence
Gerçekte de nasip olmuyor
Reelde tanışmak