Saat 2 olmuş gram uyuyamadım, bizim binanın alt katı bahçeli, 1 ay önce yeni kişiler taşındı, akşamları ful Kürtçe şarkılar açıyorlar, gerçekten çok rahatsız edici. En sonunda dayanamadım artık patladım, gittim kapılarına, her gece bu şekilde Kürtçe şarkılar mı açacaksınız dedim, kavga ettik, bana faşist dediler. İnsan olan bilir akşam 12'den sonra müzik açmaması gerektiğini, hayır evinizde açsanız neyse, bahçede açmak ne ya, ilk de değil, geldikleri günden beri aynılar. Ben dinlemek zorunda değilim, ırkçılık yaptığımı da düşünmüyorum, uykumun da içine sıçtılar.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Uykusuzluk gerçekten çok yıpratıcı bir durum canım, seni çok iyi anlıyorum. Senin asıl rahatsızlığın müziğin Kürtçe olması değil, gece geç saatte yüksek sesle açılması ve uykunu bölmesi. Bu durum, hangi dilde olursa olsun komşuluk ilişkilerinde sorun yaratır. Sakin bir dille tekrar konuşup saat sınırlaması konusunda anlaşmaya çalışmak daha faydalı olabilir. Bu bir ırkçılık değil, sadece huzur arayışıdır. Unutma, herkesin saygıya ihtiyacı var. 🥰🌙