Kocam cimri mi, yoksa sadece para manyağı mı oldu, bu kadar kısıt normal mi?

Ev kira evet ama beni o kadar bunalttı ki üstüme başıma bir şey almaz, ihtiyaç gibi görmez, yırtılana kadar giy diyordu. Çocuklarım küçükken çalışamadım. Ve parasal anlamda kafası acayip saçma çalışıyor mesela ütü masama kılıf alacaktım gitmiş tanıdık halıcı var, ona kesilen halı kenarı oluyor dükkanda, onu istiyor. Dedim ki napacan bunu ütüye kılıf, ben şok. Yahu dedim kaç paralık şey, şu an bir şey bilmem 90’a geliyor... Mikserim bozuldu almak yerine gitti annesine senin bozulan eski mikser vardı eee onun kafasını bizimkine takalım falan... Çocuğun okulda sulunun başı kırıldı.. Eski sulunun kafasını ona takıyor ve acayip bir renk uyumsuz saçma, ben kızdım laf ediyor... Kalemtıraş kırıldı üşenmemiş kaç dakika yapıştırmış. ... Pikniğe gideceğiz sürekli kızıyor masraf gitmesin, 100 tl gidecek gazın kavgasını çıkarırdı. Hatta baba bir kere an fazla mahalle parkına gidin dedi, kavga ettik.. Şimdi durumunu sorun bana o kadar bunları alamayacak durum yok değil.. Ev taşıdık 40000 karta girdi neyse şu an ödedi hiç borcu yok sıfır şu an... Dün dedim ki ya en fazla çarşıya gidiyoruz işte 15 km uzakta bir yer var, hayır dedi şimdi 100 tl otopark veremem dedi. Ee borcun bitti ya işte dedim tamam bir de borç yapamam ben diyor, kızıyor. Arabaya binince klima açmıyor araba bozulur diyor... Dedim ki bak borcun bitti bitti bak biraz huzur ver niye borca mı gireyim diyor... Tatile gidelim dedim 20 sen ver 25 ben, biz hiç güzel tatil yapmadık çocuklar var 6 ve 9 yaş... Bana kızıyor ben borca girmem diyor taksite falan dedi... Bu arada ben işe girdim yarım gün. Ama diyor ki ben cimri değilim eve bakıyorum bak yemeğe içmeye diyor.. Hamileyken de folik asit yazdı sadece özel alınıyor bu devlet ödemez dedi bana dr’dan çıkınca kızdı ben de ağladım niye devlet ödeyen bir şey yazdırmadın dedi... Ben de çocuk için bu mecburmuşuz dedim haa çocuk için mi bu dedi direkt eczaneye gitti. Ve o kadar ucuz tuttu ki değdi mi ağlattığına dedim. Hıyv kralı olmadı bu adam cimri mi sizce değil mi eve bakıyormuş

Kocam cimri mi, yoksa sadece para manyağı mı oldu, bu kadar kısıt normal mi?