kocam evdeydi bende anneme gittim kocam aradı eve diye bende gittim. sonra içeri girdim sonra kocam o üzerinde ki pantolon ne lan dedi bende ne aşkım dedim ulan dap dar lan bu pantolon bende herkes sar giyiyor dedim o da bu nasıl bir pantolon a... mını görüyorum burdan o kadar belli ediyor adam dedi bende saçmalama gömleğin uzun kapatıyor dedim sonra bağırmaya devam etti herkes dar paça giymiyor mu artık?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte zurna nın çartt deriği yer burası bir kere bunu çözmemiz lazım herkesi falan brak herkes kendisinden sorumludur dar giyindiğinde gtünün a.. nın kalıbı ortaya çıkıyor ondan dolayı ha giyinmişsin ha çıplak çıkmışsın hiç fark ettmez. Kimseye abza gerici falan demeyin önce kadın kadın gibi giyinecek bir şehrdeki tüm insanların gözlerini tek tek kapatamazsın ama kendini kapatabilirsin sen düzgün giyineceksin sonra sapığı abazası da hiç seni görmeyecektir
01 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten düzgün giyiyorum sonra lıkla bu ülke Özgür bu ülke Bu ülkenin Anayasası'nda İsteyen istediği gibi giymesi suç değil Ama ve lakin bir adamın bir kadına şehvetle bakması bir tazminat suçu bunu anlatıyorum Bu ülkenin bekası boş çünkü buraya Atatürk'ün ülkesi ve Atatürk Anayasası'nda İsteyen istediği gibi giymeer Ben de sana katılıyorum Ben de çok açık giyinme ye karşıyım Ben zaten hiç açık giyinmiyorum eşimin kuruntusu yani görsen dersin ki bu mu açık hiç yani Yok o Kendi kafasında kuruyor onları öyle bir şey yok Sonra lıkla dediğim gibi yani ben evet açık giyinmiyorum bana yanlış ama giyilen bir kadına da hiç kimse bakamaz onun hayatı Çünkü anayasamız böyle beğeniyorsanız beğenin beğenmiyorsunuz farklı ülkeye
En İyi Cevaplar
yani bu konuda ben de olsam aşırı olmasa da tepki gösterirdim bir de herkesin yaptığı bir şey iyi veya doğru değildir o yüzden herkesi dikkate almamak lazım :D
10 Yorumla
Lan ve amini görüyorum mu dedi. Odunla falan evlisin sanırım. Çok saygısız önce dilini düzeltsin bence. Belki eşini daha kapalı görmek istiyordur orasına karışamam ama terbiyesizmis.
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten Terbiyesiz ve sen de bunu söyledin yani aynı olduğunuz Şu an keşke tekrar etmeseydin
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe saçma sen kaç yaşında insansın bilemezmisin ne doğru ne yanlış üstelik tarzı korkunç.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
32Cevap
Sözlü şiddet var sende bir bireysin unutma kocan bile olsa kimse karışamaz ne giydiğine senin beynin yok mu sen karar verirsin yakışanı giyersin söz sahibi olamaz kimse. Takma kafana sen
12 Yorumla
Soran+1 yılsenin gigi adamlar nerde
Ülkede ki tüm ezik erkekleri bu site de ki kızlar çekiyor galiba.
20 Yorumlaooo salak kocan dışardakilerini görmüyorlarmı yaaa millet içine hiç bir şey giymedne çıkıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılya birde ben açık asla gitmem hep uzun gömlek giyerim üzerine
kocan olayı baya abartmış. böyle yapınca erkeklik hormonları tatmin olanlar var. kadının kıyafetine karışınca erkek hissedenler. kocanı tasvip etmedim
00 Yorumlabir tane vurucan suratına böyle karıların, ahlaksız karı
02 Yorumla
Soran+1 yılHaddini bil haddini bil ahlakı senin gibi bir yer parçasından öğrenecek değilim ahlakı kıyafetlerle ölçenler senin gibi edepsizler sokakta karılara bakmazsan gözünü alamıyorlar şerefsiz
+1 yılGerçekten hala kocam diyebildiğine inanamıyorum senin kendi iraden yok muymuş bir sorar mısın bir ara
10 Yorumla
+1 yılYa herkes göstermek için giyiyor kimse yalan söylemesin şimdi. Sen evlisin kocana göster artık boşver rahat seyler giy. Kocanında gönlünü al güzelce. Hatta nasıl alacağını söylim gel 😊😊😊
05 Yorumla
Soran+1 yılHaddini ve bas bunu bil nasıl erkekler kas yaptığında bunu her şekilde paylaşıyor sa Kadınlar neden fiziğiyle mutlu olup paylaşmasın erkekler bir kas yapıyor her yerde fotoğraflarını görüyoruz kimse dışarıdaki biri için giymiyor Cahil adam kimse dışarıdaki biri için giyinmiyor düşünce şu neden Ben dışarıdaki için kendimi kısık dayım neden kendini kısıtlının neden ben alayım çilekli dondurma çilekli olduğu seviyorsan ya da kadınlar seviyorsa giyside Bu yüzden giyiyoruz ve sen mavi gömleği Neden gidiyorsun Neden ütü yapıyorsun sabahları neden millete baktırmak için mi Hayır düzenli ve güzel giyinmeyi sevdiğim için bunları öğrenmediğini sürece Kültürsüz ve cahil olacaksın ve tek bir kadın bulamazsın etrafında bu kafayla
- +1 yıl
ben mısır patlatmaya gidiyom istermisin 🙄🙄
Soran+1 yılCehaletini mısırla kapatacak sana izin veriyorum
- +1 yıl
Bak güzel ablacım. Ben 4 sene kisede makina okuduum sakarya üniversitesi makina endüstriyel kalıpçılık bölümünü bitirdim. şu an gemi makina montaj işi yapıyorum. Odamın yarısı kitaplık. Dünya klasiklerinden tut cumhuriyet döneminden kapma ilk köy romanı olan ibibik bile var. Ayrıyetten dünyadaki işk medeniyetlerin araştırma sını yapıyorum. Yürklerin tarih sahnesine m. ö 2200 yıllıra kadar uzandığını o tarihten bu tarihe nasıl köklü bir medeniyetle geldiğimizi araştırıp öğreniyorum. Öte yandan endülüs emevi devleti yani bugünkü ispanyaya gitmek için ispanyolca öğrendim. Toplamda 3 dil biliyorum. Divan edebiyatından nabi ile alakalı bir cilt dolusu şiir okuyorum. Diğer yandan arkeoloji dalına ilgim var. Gaziantepteki çingene kızı mozaiğinden tut 3 üncü tutankamonun mezarının buluşunu saniye saniye kayıtlardan takip ettim. Diğer yandan kuantum fiziği işe alakalı 3 raf dolusu kitap bitirdim. Zamanın görecelik kanununu sana anlatırdım uzay zaman formüllerine göre ama burası elverişli değil. Şimdi benim kültürümü cahilliğimi sorgulayacağına evinde kocam dediğin adam dışında senin o dar pantolonundan vücut hatlarına bakıp kendini tatmin etmeye çalışan insanlara bir bak. Sen bencil birisin. Zevk benim zevkim istediğimi giyerim bakmasınlar diyebilirsin ama namus senin olduğun kadar kocanında namusu. Şimdi ben mısır patlatmaya gidiyorum. Geldiğimde adam gibi yorum yapmayı öğren eleştirmeyi değil. Ben seni eleştirmedim çünkü.
Soran+1 yılKardeşim çok uzun okumadım Affet
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıskanmayan erkekten hayır gelmezmis derler tamam eyvallah da tahrik edici giydiysen kocan kıskanmıştır ne var bunda. Ama eğer tesettürlüysen tabiki o giyime kızması daha da normallestiriyor durumu
00 Yorumla- Diğer konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılBelki ki kıyafet kıskandırmış fazla sexsi olmamaya dikkat et
00 Yorumla kocan izin vermiyor rahatsız oluyorsa sende anlayışla karşıla giyme.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgiyiyorda evliler dikkat ediyor bazıları yani adamı kızdırcak kadar giydiysen sende dediği gibi varsa ama var öyle evliler kendileri farketmiyorda birini gördüm dışarıda öyle arka tarafına pislik bulaşmıştı bende söyleyim dedim söylemez olaydım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana bağırıp kısıtladığı anda şeyine tekme at. Birkaç kere yapınca yavaş yavaş senin sözünü dinlemeye başlayacaktır, garantili yöntem 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılA.. mın çok mu büyük nasıl öyle görmüş demek belli ediyorki öyle kızmış
018 Yorumla
Soran+1 yılhakkında tacizden suç duyurusu yapicam
Cevap sahibi+1 yılKocanın mı? Boşver bence zaten herşeyini görüyor.🔥Bence etek giy orda belli etmez. Bu sefer karpuza dikkat etmen gerek işin zor
Soran+1 yılYaptığın yorum karşında tacizden suç duyurusu yapacağım senin hakkında ve bu gün içerisinde Avukat seni aradığında bu şekilde konuşmazsan adam değilsin izle Çünkü bu yorumu da kaldıramıyorum buradan bana ne olur çek davayı diye yalvaracaksın
Cevap sahibi+1 yılYazarken düşünecektin kim olduğun belli değilki. Seni onu giymekle özgürsen insanlarda yorum yapmakla özgürdür
Soran+1 yılÖyle bir şey yok Türkiye Anayasası'nda öyle bir şey yok Türkiye Anayasası'nda öyle bir şey Türkiye Anayasası'nda maddelerden bir insanla istediği gibi giyinebilir amma velakin bir insanın şahsına hakaret ve bir kadına taciz 50 binden başlayan bir anayasa Neyse avukatın seni bugün Aradı zaman böyle dersin Aynen Bir de bunun üzerine anayasa yalanlamak dan tazminat ödersin aradığında böyle onunla konuşuyorsa yoruma bak sen kimi taciz ediyorsun lan bu ül Burası Atatürk'ün ülkesi ve özgür bir ülke ben istediğim şekilde giyinmek gibi bir hakkım var amma velakin senin bana şehvetle bakman bile bir anayasa suçun hem de Hapise kadar yolu var bak avukatım arayacak zaten şu an gizli üye kaydında kızlar soruyorlar geçecekler savcılık ipini ve adresleri ve numaranı bulunca seni arayacaklar Yani bu gün içerisinde olur Korkmana gerek yok Sen ona böyle açıklarsın tamam mı güzel
Soran+1 yılDuruma Bak ben istediğini giymekte özgürüm Bu ülkede Ama senin bana ilk mesajın taciz içerikli cinsel organın çok mu büyük yazmışsın ya İşte bu bir taciz bu taciz suçu Hapise kadar nasıl dövüyor polisler Bu tacizcileri bir görsel Neyse Bugüne kadar senin karşına Demek ki benim gibi okumuş bir kız çıkmadı ki seni anlatamam ama Benim avukatım seni iyi ağlatacak çünkü dedi ki elimden geleni ardına koymam dedi Az önce mesaj attı en
Cevap sahibi+1 yılKocanıda mahkemeye verecekmisin? Çünkü önce o sana hakaret etmiş burdaki insanlar masum hemde çocuk gibi
Soran+1 yılBenim kocam Ama sen benim hiçbir şeyim değilsin onun benim üzerimde hakkı var Onu benim cinsel organın üzerinde de hakkı var amma velakin senin benim cinsel organından bahsetmeye hakkın yok Budan bahsedersen zaten mahkemede görüşeceğiz seninle izle de gör Ben mahkemeye katılmayacağım zaten Ama kızım katılacak Ha bu arada şimdiden kendini savunması için 7000 lira bir avukat tutmaya başlar Çünkü bugün içerisinde Arandığı zaman suratının şekli değişecek ailene mahkeme kağıdını nasıl açıklayacaksın çıkan tazminatı nasıl ödeyeceksin hepsini ayarla
Soran+1 yılBir de masum diyor sen evli barklı kadına bu yorumu yazarken nasıl kendini masum görüyorsun e****** kendini ezik de burada tatmin etmeye çalıştığını Kimse fark etmiyor mu sanıyorsun hiçbir kadın sana bakmıyor değil mi yazık senin gibileri Evli barklı kadına yazdığın yoruma bak şükür olsun bizim devlet arkamızda da senin gibileri tactic parayı ödeyemeyince evlerine haciz gönderiyorlar ailelerine de zil ettiriyorlar şükür olsun bir gün vaktin olursa bir karakola git karakolun kapısında kadını takip edenleri nasıl dövüyorlar kadına bakanları nasıl dövüyorlar bir bak bugün Bak bütün karakollara Bak sen ne sanıyorsun Bana Bir de diyor ki kocan işledik ulan o benim kocam istediği gibi benim istediğim her yerinden bahsedebilir Ama sen kimsin yabancı bir adamsın bahsedemezsin bu bir anayasada suç ve bunun Bedelini ödeyeceksin avukatım arayınca o sana gösterecek zaten dünya kaç bucak
Soran+1 yıl@Hakankocaelim Hakan mısın nesin Gerçekten bu şekilde Sürekli her yoruma atladığın için seni KizlarSoruyor o bildirdim hesabına Elveda de bugün bu bir İkincisi de tehdit diyorsun kardeşim Ben Türkiye Anayasası'nın bana verdiği haklarımdan bahsediyorum Bunun neresi tehdit Türkiye Anayasası Bana demiş ki seni taciz eden adama dava açabilirsin bu senenin en büyük Ben de diyorum ki sana dava açacağım haberin olsun senin derdin ne bu arada sen kim oluyorsun ya Neyse ben seni kızarsa bir ara zaten şikayet ettim hesabına elveda de
Soran+1 yıl@Hakankocaelim Ayrıca Bu sitenin amacı soru sormak ben istediğim gibi soru sorabilirim Sen kendini ne sanıyorsun ya her şeyi atlayıp durma Sen kendini ne sanıyorsun Bu sitenin amacı soru sorma Ben burada soru sordum diye bu adam beni taciz edemez Sen kendini ne sanıyorsun senin gibi zihniyetler tecavüzü destekleyen zihniyetler Ben sizi bilmiyor muyum ben burada soru sordum diye kimse beni taciz etmeye hakkı yok çünkü Bu sitenin Amacı zaten soru sormak biraz da haddini aşarsa gerçekten Farklı boyutlarda seninle de görüşeceğim
Soran+1 yılBu arada görüş sahibi gizli üye şu an yaptığın yazdığın hesabın ip cihazına bakalım adresime numaram bulunuyor Avukat bir saat içinde ben onu arayıp dava talebinde bulunacağım dedi Haberin olsun Bundan sonra her önünüze kadını taciz etmezseniz diye düşünüyorum Bir tazminat ödeyen Bir de polisten dayak yiyen Zaten adam oluyorsunuz Siz sonrasında
Cevap sahibi+1 yılSen çoktan haddini aşmışsın Ne dediğini bilmiyorsan
Soran+1 yıl@Hakankocaelim benim anayasada Buna hakkın var ve ben bu davayı açacağım haddini bil seni ilgilendirmiyor bana devlet Böyle bir hak vermiş ve ben açılan adam bana vajinan büyük mü diyor neresi bunun taciz değil Bak seni son kez uyarıyorum Yoksa senin beni Rahatsız etmekten Gerçekten sana da dava açacağım Haddini bileceksin Burası bir anayasa kuralı Ben burada soru sorabilirim Bu sitenin amacı soru sormak ben soru sordum diye bu adam ne hakla benim cinsel organıma bu şekilde yorum yapıyor anana yapsalar hoşuna gider mi e****** Bak sana son kez uyardım son kez uyardım farklı yönden görüşeceğiz anayasa bana bu Hakkı vermiş ve ben de davamı açıyorum Seni ilgilendirmez onunla benim arasında avukatı var polisi var savcısı var bunun seni ilgilendirmez
Soran+1 yılGörüş sahibi ilk yaptığın yorum var ya hani Vajinan çok mu büyük yazmışsın avukatıma bunu attım dedi ki Şu resmen dedi taciz dedi bir kadının en hassas ve cinsel organına yapılan bir taciz dedi karşılığında 100.000 liraya tazminat davası açacağım tazminatı ödemediği takdirde evine haciz gidecek elimden geleni yapacağım dedi avukatım seni aradığı zaman Ona açıklama yaparsın dedim bitti
Soran+1 yılBu arada Evli barklı kadına vajinam çok mu büyük yazıyorsun bu cümleyi yazıyorsun Evli barklı kadına Bak bir de gelip burada hattan mi bahsediyorsun ya Biliyor musun Bak benim Hayatta en değer verdiğim bir şey oğlum oğlumun üzerine yemin ederim seni ailene rezil edeceğim bu yorumlarını ailene göstereceğim mahkemede seni tazminat ödeyemediğim İçin evine haciz getireceğim ailen suratına Baktığı zaman seni bitirdiği zaman bugün hatırla bundan sonra hep önünüze gelen kadını taciz Ben sana öğretirim
Soran+1 yılHani görüş sahibinde edep olsa zaten döner der ki hanımefendi özür dilerim ama o da yok bunun için de ben çok sinirlendiğim için daha da beter tazminat davaları açacağım Yani var ya evinde bir tane eşya bırakmayın Çünkü bunun onu ödeyecek parası yok ve evine haciz gelecek Büyük ihtimalle şu an yani böyle bir taciz ediyor Bir de üstüne üstlük tereyağ gibi üste çıkmaya çalışıyor Ben Bunu yanına Bırakır Sam namerdim zaten avukatım gitti şimdi Cumhuriyet başsavcılığına bakalım nerede olacak izleyelim arayacaklar zaten 1 saat içerisinde ararım ben onu dedi
Cevap sahibi+1 yılRastgele sana bol şans
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok abartmış hepimiz dar pantolon giyiyoruz * ... gözükmüyo yani. burdakilerde ahlak bekçisi olmuş davarlar. eşin çok edepsizmiş
00 YorumlaBazı pantolonlar cidden 4mını belli ediyor ama insanın haklı adam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılondan hemen bosanmaz isen yakında seni dövmeye başlar ve çok uzun sürmez kadın cinayeti haberlerinde seni izleriz.. bye
00 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. Öküz bu ya koca değil
02 Yorumla- +1 yıl
neden senin vajınan gözükse giydiğin tayt ya da dar pantolandan nasıl olur acaba
Soran+1 yılKardeşim bu adam da müsait muhattap olma ben buna zaten hem KizlarSoruyor şikayet ettim hem de savcılığa şikayet edeceğim bana tacizde bulundu Sonuç olarak ilgilenecek ler
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes caddede sktirmiyor mu artık ben de sktiririm diyosun yani
00 YorumlaHerkes ne alaka. Sen ona o da sana saygı duymalı
01 Yorumla
Soran+1 yılYa işte gerçekten erkeklerin hiçbiri buna takılmamış çünkü erkekler bile bunu anlamış bizim kızlarımız anlamamış ya bizim kızlarımız anlamamış ya Kadın Neden herkes Ne alaka biliyor musun herkes giydiği için bir şey normal olur dikkat çekmekten çıkar bundan bahsediyorum
+1 yıladam haklı beyler dağılın
00 Yorumla- Diğer konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılSansürü çok güzel koymuşsun bacım. 👏🏻
00 Yorumla Giyse bile, bekar olanlar giyiyordur.
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGörmedik ama eğer öyleyse adam haklı
00 Yorumla Yatakta eksik mi kocan?
10 YorumlaNe kadar saçma ya giyim üçin eşine kızılır mı
00 YorumlaDiğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Adam goruyosa baskasida gorur
06 Yorumla
Soran+1 yılya ne alakası var o kocam. yoksa ben gömlek giyiyorum uzun üzerine.
Soran+1 yılNeden mi gördük Çünkü koca yani o Break bakıyor gömlek uzun bir tane düğmesini kapatma mişim ya oradan nasıl gördü bilmiyorum Yani normalde dışarıda görünmüyordu yani
Soran+1 yılYok çok var Sen Görmemişsindir
Çözüm basit giyme çok dar..
00 Yorumlaevet herkes öyle giyiniyor neden böyle davrandı ki
00 Yorumla- Diğer konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılKiskaniyorsa giymicen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe var ki bunda giyebilirsin
10 YorumlaGotmek gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocayı kızdırma
00 YorumlaBosan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSalla sen tanışalım
02 Yorumla
Soran+1 yılIstersen hesabını Kocama vereyim bir onunla tanış ama Ağzını yüzünü geri yerde işin Cadı şaşırma
Soran+1 yılahahaha ahahaha 😂😂😂 hakkında tacizden suç duyurusu yapicam
+1 yılKocan haklı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan haklı
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!