Hakkında Bilgisi Olan Var Mı?
Burada Askerlik Yapan ya da Bir Tanıdığı Olan Var Mı?
Burada Askerlik Yapan ya da Bir Tanıdığı Olan Var Mı?
askerlik için rahat bir yer olarak biliyorum ben. iskenderun sahili çok güzeldir. sahilde iş bankasının üstünde terrace kafe ye gidip bir çay iç. ve fırsatın varsa antakya merkezdeki tarihi yerleri gez.
Acemi birliğim orası olduğu için çarşı iznine çıkacağımı sanmıyorum yine de teşekkürler :)
ben yaptım. sıradan bir yer. yemekler bol mercimekli. guzel bir yerdir iskenderun. ama artik suriyeli doldu. petek pastanesi. bu ismi unutma. en guzel kunefe ve tatlilar. ve guzel onlarca kız.
Dediklerini dikkate alacağım. Oranın kantininde istediğim şeyleri bulabilir miyim. Kantini büyük müdür. İhtiyaç listesi hazırlıyorum da.
kantini yok say diyebilirim.
Kantini neden yoksa sayayım. Biraz bilgi verir misin. Çok sıra beklendiğinden kantine girilmez mi diyorsun.
hayir kantinde neredeyse su bile yok
Hadi ya. Çok büyük bir yer ama kantini boş diyorsun. Çok gıcık bir durum. İstanbul'dan bir sürü eşya taşıyacağım anlamına geliyor.
9,15 geçe Adana Şakir Paşa Havalimanında olacağım. 13' de askeriyeye girmem lazım. Adana Havalimanından Adana Otogarına geçmem sonra da Adana - İskenderun Otobüsüne binmem lazım. O otobüs ne kadar sürüyor bir bilgin var mı? İskenderun Otogarından Askeriyeye ulaşım kolay mı acaba?
otobus 1,5 saate orda. 15 dk sonra da alaydasın
Çok sıcak oluyormuş. Güneş kremi alayım mı? Bir de etütçülük iyiymiş. Etütçü lafı geçtiğinde hemen atlayayım mı. Rahat edeceğim yer neresidir.
alt ranza seç. ustler sicaktir. sabah aksam duş al.
ben maldivlerden geldim diyordum herkes inaniyordu o derece bronzlasiyorsun
Ben zaten bronzum orada zenci olurum artık :)
Alt ranzayı aklımda bulunduracağım :)
bu arada çok laz astsubay var bilgin olsun.
Belki torpil yaptırırm ne yararı olur bilmiyorum ama. İsmimle komutanın odasına çağrılırım filan. Gerçi kısa dönem askerlikte 3 haftalık acemi birliğinde çok bir fayda etmez.
2010 yılında saldırıya uğramıştı. www.milliyet.com.tr/.../default.htm
İnşallah böyle bir şey olmaz.
Cevap
1Cevap
Bizim orda senin gibiler toto'dan ballı derler.
Ancak bu kadar güzel yer çıkardı.
Sen de mi orada yaptın?
İlla yapmam mı gerek?
Yapan arkadaşlarım oldu kardeş.
Hım totom ballıysa güzel bir şey bu :)
Teşekkürler :)
Orası çok rahat ve kıyak bir yer yatarsın bol bol
Bir tanıdığınız mı askerlik yaptı?
Kantini büyükmüymüş acaba. 20'sinde İskenderuna uçuyorum ona göre ihtiyaç listesi hazırlamam lazım.
Kantini büyükse birkaç eşyayı almayacağım, listeden çıkaracağım.
Benim dayım yapmıştı..
Nasıl bir yer?
Güzel bir yermiş ayrıca yazın çok sıcak kışın ise çok soğuk olurmuş..
güzel bir yer
Bir tanıdığınız mı askerlik yaptı?
gezmeye gittim sehır olarak güzel
Anladım , teşekkürler :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar