Daha tanımadan etmeden sırf başka şehirde diye ailem istemiyor. Onları seçerseniz sevmediğiniz insanla evleneceksiniz. Hangisini seçerdiniz?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha tanımadan etmeden sırf başka şehirde diye ailem istemiyor. Onları seçerseniz sevmediğiniz insanla evleneceksiniz. Hangisini seçerdiniz?
Cevap
3Cevap
Ailen istemezse istemesin bu senin tercihin ve sen istersen evlenirsin
Aileni silip gitmen lazim benimkiler bir faha konuşmaz benimle ama burada da kalırsam istemedigim birisiyle evlenmek lazım bende onu yapamam
Hiçkimse seni istemediğin birisiyle evlendirmeye zorlayamaz kardeşim ve kaç yaşında olursan ol evlenmek zorunda değilsin paranı biriktirip ayrı eve de çıkabilirsin veya sevdiğin adamla yuva da kurabilirsin bu senin hayatın ve sonuçlarını da sen yaşayacaksın bir başkası değil
Biliyorum okul bitsin iş bakacağım zaten buraya dönmek istemiyorum ondan sonrada evlenmek istiyorum sevdiğimle ben sevmediğim birisiyle evlenmek istemiyorum yoruldum ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyorum
Ailen bu konuda neler söylüyor sana
Ben balıkesirde yaşıyorum sevgilim de İstanbul'da yaşıyor annemler yaşadığımız yerden birisiyle evleneceksin dedi babam sabah telefonumu kurcaladı görmedi bir şey görse ayıracaktı bizi ben her şey güzelce olsun istedim ama hiç oralı değiller biz başka şehirdeki insani nasıl araştirip bileceğiz diyorlar gelir tanışır ailesi de gelir dedim ama yok sevdigin var mı diye sordular yok dedim mecbur yoksa baban buradan bulur dedi annem ben delirmek üzereyim artık bir çıkış yolu arıyorum nolur akıl ver bana ya
İstiyorlar ki onlarin yakininda olayim hep onlara gelip gideyim yine gelinir dedim ama anlamıyorlar hayattan zevk alamıyorum artık okul açılana kadar mecbur susucam sonra dönmek istemiyorum bu eve sevgilimde arkamda durursa evlenelim diyeceğim
Tam olarak aynı olmasa da benzer hikayeleri yaşıyoruz y*z bana
Bekliyorum
...
Ben yazamiyorum istek attim yazar misin sen
Sevdiğim insanı seçerim hiç düşünmeden
Öyle yapacağım benim ailem aşktan sevgiden anlayan insanlar değil tek amaçlari ayni yerde kalalim sürekli onlara gelip gideyim daha tanımadan nasıl hayır diyebilirler sevdiğin var mi dediler yok dedim mecbur yoksa birisini bulurlar diye korkuyoru
okul açılsın gidicem okulum bitincede iş bulup evlenmeye bakıcam
Benim istediğim, ailemin onayladığı eş
Benim istediğimi ailem sırf başka şehirde yaşıyor diye istemiyor işte napacağım ben
Başkasını bul bebeğem 😏
Aynen git sen bul
Aramıyorum ki bulayım bebeğem 😏
Ailemi seçerdim
Neden peki sevmedigin birisiyle evlenmek icin mi
Aile her zaman haklı çıkıyor. Bu durumu yaşadım.
Tamam olabilir de tanımıyorlar daha tanışmadılar bile ön yargı değilde ne bu kötü bir şeyini görseler neyse diyeceğim beni zorla başkasiyla evlendirmeye kalkarlar sence benim suçum ne burada
Sizin aileniz nasil hakli cikti merak ettim
Kendi istediğim ile evlendim
Boşandım
Zamanında ailemin dediklerini yaşadım
Neden istemediler peki aileniz sadece başka şehirde diye mi benimkilerinin istememesinin mantığı nedir onu söyleyin lütfen
Bana uygun değildi
Sizinde öyle olmuş olabilir
Aileniz ile konuşmanız daha uygun olur
Konusmaya firsat vermiyorlar ben başka sehirden konustugumu söylesem bana başkasini yapmaya kalkarlar ben ne yapabilirim bi durumda
İş o noktaya gelirse
Başka çözüm düşünürsün
Kendini ifade edersin
İfade edince anlamıyorlar ki dinlemiyorlar vermiyorlar sonra kaçmak isteyince biz suçlu oluyoruz
Kaçmak doğru değil
Orta yolu bulmak daha iyi
Tamam bana fikir verebilirsiniz büyüğüm olarak bunlar etraf ne der bir tane kızları var uzağa gitti falan derler diyorlar saçma sapan ben sevdiğim insanla helal bir şekilde evlenmek istiyorum ama anlamıyorlar babam var mi dediğinde yalan söyledim yok dedim var desem anlamayacaklar çünkü nasıl davranacağımı şaşırdım okul açılınca okula gideceğim sonra iş bulup orada kalmak istiyorum o zaman benim sevdiğim birisi var diye direteceğim kabul ettirmeye çalışacağım başka nasıl bulacağım orta yolu
Annen ya da baban
Hangisi ile aran iyi ise
Sevdiğim var
Şimdi kapıda
Gelsin konuşalım dersin
Eve davet ederler
Karar ne çıkarsa sende razı olursun
Anne baba asla yanılmaz
He kapıya kadar çağirsam neler derler içeri almazlarsa bana karşı hiç kötü bir şeyi olmadı sadece başka şehirde diye mi istemeyecekler çok saçma geliyor
Başka şehirde olabilir
Bunda bir şey yok
Ailem öyle demiyor işte illa buradan evlenecekmisim tanımadan etmeden ön yargı bende dayanamıyorum artık
Zamanla her şey çözülür
Aşkın gücü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten çok zorlu bir ikilem canım. 💔 Kalbinin sesini dinlemek, hayatında pişmanlık yaşamamak adına çok önemli. Ailenin endişelerini anlıyorum, belki uzaklık veya bilinmezlik onları korkutuyordur. Ama hayat arkadaşını seçerken kendi mutluluğunu ve huzurunu önceliklendirmelisin. Sevgi ve uyum dolu bir ilişki, ömür boyu sürecek mutluluğun temelidir. Bu kararı verirken iç sesine güven, o sana doğru yolu gösterecektir. ✨💖