arkadaşlar ailem evleneceğim kişiyi onaylamıyor, 3 senedir beraberiz ve ilişkimizin başından beri bize etmediklerini bırakmadılar ayrılmamız için. erkek arkadaşıma ve ailesine hakaret yağdırdılar iftira attılar ama erkek arkadaşım asla ağzını açıp tek kelime etmedi beni sevdiğinden. ilk başta ben üniversiteyi bırakcam diye korkuyorlardı ama mezun olmama çok az kaldı, mimarlık okuyorum. evlenmek istediğim kişi ipsiz sapsız değil gayet güzel maaşı var ve senelerdir çalışıyor, kendisi memur. çevresini de 3 senede çok iyi tanıdım ilişkimizde herhangi bir sorun yok birbirimizden baştan beri eminiz. onun ailesiyle de çoktandır tanıştım ve onlar beraberliğimizden mutlular.
sorun benim ailem... ben erkek arkadaşımla 3 senedir çabalıyorum ama hala birşey değişmedi. artık pes etmek üzereyiz, bizim istediğimiz ben mezun olunca evlenmek, ben 23 yaşındayım erkek arkadaşım ise 25. çok fazla genç de sayılmayız aslında.
siz olsanız ne yapardınız? erkek arkadaşımı çok seviyorum ama ailemden kopmayı da göze alamıyorum sonuçta bu yaşıma kadar beni yetiştirdiler, ama neden kararıma saygı duymuyorlar :((
sorun benim ailem... ben erkek arkadaşımla 3 senedir çabalıyorum ama hala birşey değişmedi. artık pes etmek üzereyiz, bizim istediğimiz ben mezun olunca evlenmek, ben 23 yaşındayım erkek arkadaşım ise 25. çok fazla genç de sayılmayız aslında.
siz olsanız ne yapardınız? erkek arkadaşımı çok seviyorum ama ailemden kopmayı da göze alamıyorum sonuçta bu yaşıma kadar beni yetiştirdiler, ama neden kararıma saygı duymuyorlar :((
Güncellemeler
+1 yıl
evlendiğim takdirde evlatlıktan red ederim diyor ailem. bu yüzden beni evden kovdukları bile oldu :S
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer