Çoğu hemcinsine bile geçiriyor bu, ciddi bir şey, ruhunuz duymaz, hayatınıza bir erkek alırsınız, asla belli olmaz gizli g@y olduğu, kuscm çocuklarının babasının kocasının öyle olduğunu bilmeyenler de var napıcaz
29 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten çok haklısın bu zamana kadar karşıma o kadar böyle tip çıktı ki bir dönem psikolojim bozulmuştu hep beni mi bulur diye çok çok fazla var bunlardan
İğrenç yaratiklat
Onlardan dost vesaire bile olmaz tek dertleri belli konuyu kesinlikle oraya getiriyorlar O yüzden gerçekten iğrençler onlara hiçbir şekilde acımıyorum öyle yaratıldı ve benzeri gibi şeyler ile duygusallaştırıyorlar hadi öyle yaratıldın da kardeşim hiç mi insan olamıyorsun istemiyoruz dedik konuyu oraya getirip duruyorsun
Canım arkadaşım, bu kaygılarını çok iyi anlıyorum. İlişkilerde güven ve açıklık en değerlisi. Birini tanırken hislerine kulak vermeli, iletişimi güçlü tutmalısın. İnsanlar farklılıklarla doludur, önemli olan karşılıklı saygı ve dürüstlükle ilerlemek. Kendine ve seçimlerine güven. ❤️✨ Sevgiyle kal.
Cevap
13Cevap
Yazık la bırakın isteyen istediğine çaksın erkek bedeninde bir kadın olarak dünyaya gelmek onun suçu değil.
Aynı düşünceden dolayı birkaç gün önce flörtümü terkettim
Evet ortamda değişik değişik insanlar var. Kimseye güven kalmadı.
Gizli gay nedir arkadaş
Sadece karşı cinsten hodlaniyor gibi kendini gösterip aslında hemcinsindrnde hoslanan tipler
Bunlar birliktelik yaşıyor demi
Kadınlar normal mi sanki evlenilmez bu devirde telegram twitter ifşa dolu gelecekteki karınız kocanız olma ihtimalleri yüksek
Gaylık ne ya ne aptallık...
Bekar kal o zaman bu şüpheyle yaşanılırmı mk
Psikolojin bozukmus senin
Abartma beee 😂
Homo yaratıklarıdan nefrret ediyorum
Bacım hayrola, öyle bir olay içinde misiniz
Evet olmaz biz erkekler ben hariç hepsi hıyar
Delik olsun yeter 🤣
Bu devrin kadınının farkı varya sanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?