Ortalama kiz, yakisikli erkek olayi hic olmaz mi?

Cirkin, tipsiz erkek, guzel kadin cok goruyoruzda. Tam tersini pek göremiyoruz. Yani tipsiz erkekler yaninda ne hatunlar istiyorlar hatunlar dolastiriyorlar. Kaldi ki yakisimli erkekler tipsiz, cirkin ya da ortalama kizlara sans versin...

Benimde begendigim bir erkek var. Yakisikli, boylu poslu, karizmatik. Bircok kisi de beğeniyor. Bende ortalamayim. Elim yuzum duzgun ama waovluk degilim. Siradan kara kas kara goz ama duzgun bir kizim.

Ama iste tipten dolayi ona yaklasamiyorum. Erkekler en cirkin, maymun halleriyle bile tas gibi hatunlarla beraber, gidip degisik ozguvenleriyle guzel kizla konusadabiliyorlar. Ama iste yakisiklisi ortalama birine bakar mi diye dusunuyorum.

Uzaktan izliyorum, merhaba merhaba var ama iletisim kuramiyorum. Biz kizlarin bu dunyada erkege guzellikten baska verecek bir seyimiz yok galiba. Erkek kariyer, statu, para ya da zeka, ozguven, mizah seviyesi, agzi laf yapmadi falan derken acigi kapatiyor. Ama biz kizlarin acigi kapatacak baska seceneklerimiz yok galiba. Okudugum bolum falanda topluma gore iyi ama iste erkekler bunlardan etkilenmiyor fazla.

Yuruyen, kadin avina cikan daha cok erkekler oldugu icin taktiklerde gelistiriyorlar. ben kiz olarak agzimda iyi laf yapmiyor, taktiklerimde yok haliyle. Okuzun trene baktigi gibi bakiyorum ona.

Ortalama kiz, yakisikli erkek olayi hic olmaz mi?