Bazı insanlar diyorum sakın hemen kızmayın :) Bi' kafede vs otururken bile bakışlar bambaşka. Bu ön yargıya sebep olacak ne yapmış olabiliriz ki? Kıskançlık duygusu mu anlamadım gitti. Böyle düşünen insan başlasın motora 6 yıl sonra alsın 1000CC SS. Bunda bizim suçumuz ne. Bazı pizzacılara bende kızıyorum onda hemfikiriz.
Cevabın nedir?
+1 yılBirincisi gürültüden dolayı.. Toplumda ne kadar motor sesini seven insanlar mevcutsa, sevmeyenler ve rahatsız olanlar büyük farkla çopğunlukta.
İkincisi giyiniş tarzı şu Harley ciler denilen tipler saç modelleri sakal modelleri ve giyinişleri çok itici ve kaba bir görünüş sergiliyor. Bu tarz adamları genellikle Hollywood filmleriyle daha çok tanırız ve orda gösterildiği gibi serseri bir tayfa olarak akıllarda canlanır, bu yüzden toplum bütün motorcuları aynı kefeye koyar..
Üçüncüsü ''motorculara özenen motorcular'' yani kısaca pejocular. Derken onlar da genelde serseri tayfadan çıkmış oluyor ve toplumda serseri gözüyle bakılıyor..
Dördüncü olarak ta motor denilen aracın serbest bir araç olarak görülmesi. Mesela otoyolda arabaların arasından gitmesi, rahat makas atabilmesi, kırmızı ışıkta en öne geçebilmesi.. gibi sıralayabiliriz.
Son olarak dediğin gibi kıskançlık üst seviyede hele ki 1000cc lik motorsa, kızların zaten çoğu motor sever buda diğer erkekleri psikolojik baskı altına alıp geriyor..
Bu kadar baya biriktirmişim içimde demek ki :)
yardımcı olabildiysem ne mutlu :)
vesselam01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBence çok yakışıyor. motor süren biri değilim araba kullanırım, motoru da öğrenmeyi isterim. Ama mümkünse adam gibi sürün değerli motor süren güzel kardeşlerim. Trafikte -söz meclisten dışarı- yaptığınız artizlikler çekilecek gibi değil. Çok tehlikeli ve de sinir bozucu. motorun biri arkadan bizim arabaya vurdu adam hastaneye ben karakola... 10 saatim karakolda geçti. Suçlu kendi ama Allah korusun bir ölse haydi uğraş. Vallahi billahi bazen bana makas atmaya çalıştıklarında direksiyonu çevirip bir tane koyasım geliyor. Allah aşkına akıllı akıllı sürün medeniyet trafikte başlar. :))) Sevgiler...
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapanlara bende çok gülüyorum. Adam olsalar piste gelirler.
Benim erkek arkadaşım da motorunu çok sever. Hafta sonu gelince İzmit'e falan gidiyor hatta, Harley'in eğitimleri falan mı ne oluyormuş sanırım. Soruna gelince biraz gürültücü araçlar. Evim giriş kat olmamasına rağmen Murat eve gelince motorun sesinden anlıyorum. Belki insanlar da bu yüzden rahatsız oluyorlardır. Tıpkı kamyonlardan, gürültülü diğer araçlardan rahatsız oldukları gibi.
04 Yorumla
Soran+1 yılbir kadın bıraktırabilmiş erkeğe motoru :)
Soran+1 yılAma gücün sesi tatlı gelir.
motor kullanmak akıl kârı değil bence hele ki hız tutkunuysanız allah sizin annenize babanıza sabırlar versın şahsen benim ilerde oğlum motor kullansa acaba bugün sapasağlam eve gelebilecekmi diye düşünmeden kendimi alamam ya da sevgilim kullansaa her yola çıktığında arkasından hatim indirirdim heralde
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor olur böyle ilişki. Ama kadın isterse bıraktırdır. Net :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
92
Cevap
100Cevap
Amerikan filmlerinden dolayı böyle yanlış bir izlenim oluşmuş toplumda. Motosiklet kültürünü bilmemek ve yaşamıyor olmak bence cehalettir. Büyükşehir trafiği bütün insanların hayatını olumsuz etkilerken bisiklet ve motosiklet kültürünün olmaması büyük eksiklik. Almanyada bakanlar, milletvekilleri işine bisikletle gider.
Almanyadaki bisiklet nufüsu insan nufüsunun yarısından daha fazladır. Türkiyede ise insanımız rahatından taviz veremiyor. Bir motorcu olarak trafikte rahat ilerlerken, sıkışıp kalan araçlardaki insanlara keyifle bakıyorum.13 Yorumla
Soran+1 yılAynen yahu. Ama onada nasıl tav oluyorlar :) Her arabada tek kişi ama bakıyorum öyle
Soran+1 yılAynen :)
burada ve çevremde olan motor kazalarından neler yaşadığımı ben bilirim. Motor demek hız demektor. Ben motorun iyisini alırım ama hız yapmam diyen adami çıkarın karşıma.. Dolayisiyla bu hiz güvensiz hız kardeş 2 teker üstündesin hayatın 2 vidaya bağlı.. Ya tutuyor birine çarpıp parça pincik ediyor. Ya hızla çarşıdan anayoldan şehirlerarası yoldan geçip dikkst dağıtıp korkutuo kaza yaptiriyor ya da kendi hızını alamayip vuruyor bir yerlere.. Motoru icad edene hep sovmusumdur. Tamam tutukunuysan git trafiğe kapalı alanda yap istediğini ama ergeninden moruğunq herkesin altında zıkkım. Hepsini geçtim hadi burada 3 5 P i ç gece gece motoru ağlata ağlata geçiyor kardeşim korkudan yataktan firliyor. Yana döne arıyorum serefsizleri..
01 Yorumla
+1 yılmotor kullanan erkek çekicidir bu böyle biline :D
40.media.tumblr.com/.../...jgC7Nr1rlzibho1_500.jpg43 Yorumla
Soran+1 yılBu chopper ama :) Hiç sevmem :p
- +1 yıl
motora odaklanmıssın sen biz kızlar motoru görmüyoruz ordaki :D
Soran+1 yılAhha anladım :)
+1 yılküba motorları kullanan apaçiler jiletciler ve bilimum torbacılar dahil onların üst versiyonlarında yani genel olarak bu motor kullananlarda aşırı bir özgüven patlaması var (exten mi bska bisiyden mi bilemicem). . hayır kıskanmıyoruz efendim. . sadece motorunuza herkesin baktığı yok size herkesin baktığı yok siz öyle hissedip havalanıyosunuz tamamen kendi kurgunuz.. milletin bilmemkaç ccss nizle alıp veremediği de yok ben dahil bir çok insan sizin o hastalık derecesnde düskün olduğu ccss yok 5 binccss kelimelerinize dahi çok yabancıyız.. biraz beyninize bakım yapın motorunuzdan ziyade efendim lürfen rica ediyorum
01 Yorumla
Soran+1 yıl%1000 Haklısın :)
+1 yılMotorcularin düzensiz ve keskemes olduğu Amerikan filmlerinden kazındı hafızalara.. bizim sinemamız da copy paste i sevdiği için bize de onu izlettirler.. bilinçaltı ve benligmize isledi artık..
Ayrıca motor sürmek tehlikeli olduğu için, motorcu dediğimiz insanlar da tehlikeyi seven aykırı insanlar olarak kabul görür. Bu psikolojik bir cikarimdir ne yazık ki.
Önyargı ve bu düşüncenin kırılması zor maalesef, ama çok düzgün insanlar da var ben tanıyorum. Sen de onlardan biri olmalısın01 Yorumla
Soran+1 yılBi' çok kişi var. Fakat piste giren trafikte motoru süremiyor. Zevk alamıyor. :)
+1 yılValla 15 yaşından beri motor kullanırım.
Mobilet,125,150,250 derken 600'luk bir gxr almıştım.
bir 6-7 sene kullandım.
Ama kimseden serseri lafı duymadım yani.
Binlik alacaktık abimle ona da g. tüm yemedi kaza yaptıktan sonra da bıraktım zaten..02 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun. GSX-R çok şahane idi. Hala fren problemleri yaşamakta :/
- +1 yıl
Sağol dostum eyv yok benim frenler sağlamdı Allahtan ya servisi günceldi hep..
Motor kullanan erkeklerden hoşlanmıyorum..
Gürültü yapıyorlar :(
Neredeyse anormal derecede, ruh hastası oldum, onlara sinir oluşum yüzünden bazı davranışlarım değişti. Sokakta agresif bir harekette bulundum ve kafama işte bu şekilde dank etti ve kendimi topladım ama
gerçekten motor kullanan erkeklerden nefret ediyorum06 Yorumla
Soran+1 yılEnteresan :)
Soran+1 yılPeki çocuk gürültüsünde de aynı tepkiyi veriyor musun. Bu başka bişi olmasın.
Soran+1 yılAçıkçası çok şaşırdım.
- +1 yıl
Çok ciddi rahatsız ediyor beni. İşlek bir sokak arasında oturuyorum. Özellikle ışıklarım yanınca artıyor gürültüler. Gösteri için patlayan egzozla öğlen saatlerinden gece 3'e kadar geçiyorlar iki apartman arasından. Müzik açmak/iş güvenliği kulaklıkları vs bir yere kadar. Işıklarım yanınca daha da artıyor gürültüler. Ya da öyle sanıyorum anormal bişi geliştirmiş olabilirim bu rahatsızlıktan ötürü. Özetle, böyle.
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDeri mont giyip, adam gibi chopper/touring kullandınız da serserisiniz mi dedik? Ya da trafikte kötü mü davrandık?
Allahın kekosu delmiş mobiletin egsozunu, zart-part kafa s.. kiyor ya da almış bir 600'lük, slalom yaparak trafiği tehlikeye sokuyor. Kafada ne kask var ne bir şey..
Serserilik bile değil, alenen salaklık..
...
Zevkle sıkıştırıyor ve kedinin yumakla oynadığı gibi oynuyorum kendileriyle.014 Yorumla
Soran+1 yılBursa' da herkes tam takım geziyor. Ben dahil trafikte şu durumdayım.
Özellikle TMF / TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU' nun yarış tulumunu ve lisanslı yarışçı olarak üstüme giydiğim halde anlamayan herkese salak saçma davranan insanlar var.
Genelde şu durumda geziyorum ki kimse gezmez. Tepki hala aynı. Slalom olayına gelirsek lastik ısıtmak için olabilir çünkü motorların frenlemesi oldukça zor ve durmak çok büyük mesele
https://i.hizliresim.com/38GGp2.jpg- +1 yıl
Evet motorumuz var. Kızlar, ekleyin hemen arkadaşı.
Soran+1 yılÜyelik tarihime ve takip ettiğim kişilere bakarsan bu prim yapma olayın işe yaramaz canım benim :)
Evet kızlar lütfen 43 kızı takip eden benim sanki :) Yapma bunu :)- +1 yıl
Ulan, ben ilk günden beri bu sitedeyim, bilen biliyor beni. Şu altındaki makineye bile karı kız için biniyorsun, bırak şimdi. Hayır, ben de chopper kullandım gençken, iyi tanıyorum bu racingci tayfayı.
Trafikte görmiyeyim; ön tamponumu arka grenajına dayıyacağım.
Uykunu açıcam senin sabah sabah.. :)
upload.wikimedia.org/.../BMW_E34_525i.JPG
Soran+1 yılCanım benim biz pist adamıyız :)
O araban 2. vitesimin top speed' inde değil bilgin olsun :) 240 260 yapan cihazla mı geleceksin 330Km yapan motorun yanına :)- +1 yıl
Bu ülkede yollar erken biter, frene basar durur veya yavaşlarsın..
Motorunun rengini çok beğendim, demir alaşımlı tamponlarıma bir iki önemsiz çizik bıraksın istiyorum..
Soran+1 yılLütfen yaşına uygun davran. Konuyu saptırmayın :) Ben frene basarım dururum kahvaltımı yaparım sen hala yolda olursun :)
- +1 yıl
Beyaz renkli bir e34 görürsen kaç hemen, olur mu..
Soran+1 yılHı-hı :) Şey hıımm
Şu vikimedia da bulduğun mu gelecek hani GOOGLA "E46 Resmi" yazınca gelen resimdeki araba mı:) Hani baya bir uzak olur da o yüzden sordum. Bi' youtubeden baksan örnek araba göstersen belki o gelir ha? :)
Bide şu hızla kaçsam yeterli olur mu acaba abi :)
https://i.hizliresim.com/j4aqBL.jpg- +1 yıl
Plakayı verirsem tadı kaçar oğlum.
Temsili resim kullanıyorum..
Bu arada evet, ibreyi de koyduğuna göre hatunların sıraya girmesi gerekiyor sanırım?
Hadi kızlar..
: ))
Soran+1 yılTabi arkamda biri otururken 320 yapacak kadar salağım :) KS kızlarını bu kadar aşaladığın yeter :) Takip ettiğin 43 kişinin gözünde küçülme bak. Temsilinin gerçeğini özel mesajda görmek isteriz :) Dur bakalım ya da buradan yaz birazdan sen jetide geçeceğini falan söylersin kaçırmak istemiyorum :)
- +1 yıl
Aferin çocuğuma..
İşe bakayım, daha da uzağa işeyebiliyor musun? :))
Soran+1 yılYok ya senin kadar menzilimiz yok. Abi idolümsün çok üstünsün benden
E46 ile beni geçeceğine inanmışsın buna mı inanmıyorsun :)
Motosiklet kullanan ve bunu yaparken gerekli tüm önlemleri alan ve trafik kurallarına sonuna kadar uyan arkadaşlara saygı duyuyorum. Aslen ömrümün hiç bir döneminde motosiklete karşı ilgim olmadı. Trafik kurallarının bu kadar hiçe sayıldığı, sürücülerin bu kadar kaba ve cahil oldukları bir ülkede motosiklet kullanmak bana oldum olası çok riskli gelmiştir. Trafik te de elimden geldiğince her zaman motosikletlilere öncelik tanırım
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 778 cevap paylaştı. bazılarıda napıcaksın motoru enayimisin de o kadar para vereceksin onu alacağına git araba al diyorlar anlamazlarki içimdeki tutkuyu
11 Yorumla
+1 yılÖn yargı kardeşim motorcular genelde halkın gözünde serseri trafiği riske atanlar kızlarla takılan tip diye görüyorlar bende almayı düşünüyorum ama babam izin vermiyor bizim halkımız böyle sen motora binersin hız yaparsın sana kötü gözle bakarlar onlara ne oluyorsa artık adam kaza yapsada kendine olan olacak bunu anlatamıyorum cevreye
01 Yorumla
+1 yıldostum motorsikletten korkuyorlar... onu kullanan adam tekin değildir yapıyorlar... ulan ceketimden bile rahatsızlar adamlar... fesle mi girmem lazım bir yere giderken anlamıyorum kask ile bir kafeye girdiğimde pis pis bakıyorlar sanki birazdan uzerimde bomba var diye bagırcakmışım gibi... neyse onlar baksınlar ben artık takmıyorum :D
03 Yorumla
Soran+1 yılSana şöyle diyim.
Tulumlar üstümdeyken AVM ye girmek zorunda kaldım arkadaşımın isteği üzerine 10dk sürecek ise işim 20 dk sürdü. O bakıyor bu bakıyor cidden rahatsız ediyor :) En başlarda 19 lu yaşlarda hoşuma giderdi şimdi saklamaya calısıyorum- +1 yıl
baba korumasız mı çıkayım yola... kaza yaptım geçen yaz kask filan olmasa ölmüştüm... köprücük kemiğini kırdım sol omuzu çıkarttım... tehlikenin farkındayız ki kullanıyoruz...
Soran+1 yılBen daha yeni iyleşiyorum diyeyim sana :)
+1 yılmotorsiklet ile özgürlük arasında; kullananlar arasında bir bağ kurulduğundan dolayı genelde özgür ruhlu insanların tercihi oluyor.. takdir edersin ki özgür ruhlu insanların mizaçları düzgün olmaktansa, asi çocuk ya da serseri çocuk yakıştırmalarına daha uygun yapıdadır buna kıskançlıktan ziyade tümevarım da denebilir motorcuların çoğunun kafa yapısı bu dediğine daha uygun burdan da genelleme yapılıyor bence..
01 Yorumla
Soran+1 yılBuda mantıklı :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıltakıldığın yerleri bilemiyorum ama şunu söyleyebilirim nerede yargılayan gözler görsem orada cehaleti hissederim bu hep böyledir :) boşver sen takılma gayette yakışıyor fotonda gördüğüm kadarıyla.. sen ben o bu şu tutkularını ya da heveslerini bunlarla köreltirse bizlerden geriye ne kallır
01 Yorumla
Pizzacılardan ziyade Antalya gibi bir yerde insanların motordan nefret etmemesi elde değil nerde keko var apaçi var alıyorlar ybr125 cbf 150 dylan runner beat teke kalkıyolar artislik yapıyolar düşüyorlar kaldırımdan gidiyorlar adam gibi sürmüyorlarki bende motor tutkunuyum ve adam gibi tüm trafik kurallarına uyarak sürülmesinden yanayım. Artislik yapacaksam trafiği ve insanları riske atmayacak mekanlarda yaparım...
01 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
+1 yılmotordan değil o, motora binen dünyalı değilmiş gibi davranıyo da ondan. iki teker üstünde neyin kibri, hiç anlamamışımdır...
ha normal davranışlar sergileyenlere lafım yok. kimse üzerine alınmasın.11 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu kişi kullanamıyor ya ondandır :)
+1 yılSen bile markasina gore.. cc sine gore adam yargilarsan bir gram tanimadigin halde ezmeye ugrasirsan karsindaki motosiklet sureni disardan bu isin icinde olmayan adamin onyargi yapmasi cok normal birsey bence
12 Yorumla
Soran+1 yılDominoscu ile bir değiliz kabul edersen.
- +1 yıl
Kuryelerde ekmek parasinda ama hareketleri biraz can sıkıcı evet ben ondan bahsetmemiştim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu algı, amerikan filmlerinden kaynaklanıyor.
Pek çok amerikan yapımı filmde, motor kullananlar, serseri ve hatta çete olarak gösteriliyor.
Çocukluğundan bu yana sürekli olarak bu filmlerle karşı karşıya kalan insanların büyük bölümünün bilinçaltlarına motosiklet kullanan serseridir algısı yerleşmiş oluyor01 Yorumla
+1 yılSaçmalama motor arabadan öndedir benim gözümde. E tabi arabalarda kalite farkına bile farklı bakıyoruz bir Şahin e bak bir de Alfaromeo. Aynı kız ikisine de farklı bakar.
Bir dönerci motoru bir de honda binlik? E yani!01 Yorumla
Soran+1 yıl1000 lik bilen kız :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılcevap senin gibi hava atmayi seven kendini bisey oldum sanan tipler yuzunden esas motor severlere kotu bakiliyor yazdigin her cevapta motordan dustum bilmem kacinci virajda sukadar hiz yaptim soyle gittim boyle bastim biz 8 sn onceyi gormeliyiz falan ne bu havalar kendini Rossi mi saniyorsun sen
11 Yorumla
Soran+1 yılYoo TMF de pilot olmak başlı başına bir iş. İşim bu.
+1 yılarabanın da motorunda yeri ayrıdır. motoru hobi olarak kullanırsan sorun olmaz.
bazı ortamlar resmiyet ister. normalde motor kullanan bir iş adamının hiç işine motoru ile gidip geldiğini gördün mü.01 Yorumla
Soran+1 yılBazen gidiyorum :)
+1 yılGenelde 100 cc lük motor kullanan erkeklere o gözle bakıyorlar ben de motor kullanmama ve motor tutkunu olmama rağmen granaji küçük olan ve 100 cc lük mondial tarzı motor kullanan erkeklerden hoşlanmıyorum heleki o egzoz dan tuhaf sesler çıktığında çok itici oluyor tabiki kendini gelistirecektir ama düzgün kullansa en azından itici olmaz 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :) Tamamen haklısın
+1 yılRacing motor görünce üstüme üstüme araba süren dallamalar yüzünden kaç kez kaza yaptım. Hepsi de çok ciddi kazalardı ama Allah korudu. Bir şey demiyorum artık ben olmayacak bu iş
01 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun :/
+1 yılNetice itibari ile kurallara uyan motorsiklet kullanicilarina bir sozumuz yok
Ancak kurallara uymayanlar gercekten trafikte hem yayalari hemde arac suruculerini tehlikeye atiyor01 Yorumla
Soran+1 yılUymayanları ifşa ediyorum :)
+1 yılyok ne alakasi var motorla serserinin tam tersine çok seviyorum ben. keşke bende kullanabilsem ama ne yazik ki denge zayıflığim var bisiklet bile kullanamiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılDeneye deneye aşabilir siniz.
+1 yılmotoru herkez kullanamaz diye düşünüyorum yetenek işi motorlu gordugum zaman durdurup sorarım nası kullanıyosunuz zormu kolaymı diye kullanabılsem bende alıcam valla :D
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru düşünüyosun :)
Motordan kastın? yamaha ybr ile kıçını sağa kaydırmış sanki eşeğe binen gibi motor sürenlerden değilse serseri karşılanmaz. Veya 1500-2000 TL lik motorla ara gaz çekmediğin sürece.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok yahu ben. Bana bizzat desiler serseri diye :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılMotorculara serseri gözü ile bakmam ama motora genel olarak sinir olurum , bisiklet gibi araçla trafiğe çıkıyorlar , aramızdan geçmeye felan çalısıyorlar , yol zaten darkende üstümüze kırıyorlar vb. diyorlar ve artık gerçekten motor gördümmü üstüne kıracağım noktaya geliyorum.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAllah vermiş 4 teker , onu ikiye indirmek niye :)
Serseriliğin olumsuz çağrışım yapmadığı bir kitledir motorcu tayfası benim için. Karizma adamla
https://i.hizliresim.com/7o0jkr.png
Darryl..03 Yorumla
Soran+1 yılBu adamada artist derler olmadı :)
Soran+1 yılZombilerin arasında o sesli motorla geçmek... Senarist napıyorsun :)
Şu motorlarınızı avazı çıktığı kadar öttürmüyor musunuz? Bir de o zaman bebek uyanmıyor mu!
Valla o zaman karşıma çıkan ilk motorcuyu boğazlayasım geliyor.14 Yorumla
+1 yılMotorcuların çoğu serseri olmayabilir ama serserilerin çoğu motor kullanıyor ki insanların gözünde özellikle şu kuryeciler yemek taşıyanlar vs.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa onların çoğu felaket :)
- +1 yıl
Hacı zaten meselenin komplesi onlar sen durumu kişiselleştirme senlik bişey yok :D Motor hayatında başarılar, kazasız belasız günler dilerim.
Aile & Toplum konusunda 492 cevap paylaştı. Bakarlar bakarlar bizim toplumda ön yargi ile karsilasmayan insan var mı ki acaba? Herseye bir ön yargi kötü bakislar zateen...
05 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum :)
Soran+1 yılNerede yaşamaktasın :)
Soran+1 yılMüthiş. Bence çok güzel yer :)
Motorcu denince arkasına kızı atmış hız yapan genç imaji canlanıyor insanın gözünde. bir de filmlerin falan da etkisi olabilir tabi.
01 Yorumla
Soran+1 yılAhhaha hiç alakası yok ama :)
+1 yılErkek arkadaşımın vardı motoru yazın çok güzel oluyor du ama araba sürücüleri yüzünden bende korku oluştu bu yüzden satmasini söyledim araba aldık bizde. .
ozlemiyor değilim motoru. .:)04 Yorumla
Soran+1 yılMotor özlenmez Mi :)
- +1 yıl
Aman dikkat ette sen özlemi boşver; )
Soran+1 yılAahha :)
- +1 yıl
:) )
Ne motoru motor neymiş iyi bir yarış motoru alacağıma Corvette c5 alırım sanamı çok bakarlar banamı ;)
011 Yorumla
Soran+1 yılBakma olayına gelirsek bana. Geçme olayına gelirsek gene ben geçerim :)
- +1 yıl
1-) motorla arabayı yarışdırmak teknik olarak doğru değil
2-) motorun okadar iyi değil 1400 cc lik motorlar Kawasaki Hayabusa vs var
3-) gel kalabalık bir yere gidip ikimizde 5 dk aralıklarla bağırtarak geçelim hangimiz daha çok bakacaklar ( kim daha çok küfür yiyecek desek daha doğru olur) ;))
Soran+1 yılMotor o kadar iyi değil mi? 2012 R1 ?
Soran+1 yılSaol sanada C5 li günler :) V8 in sesi yeter. İsterse 120 130 yapsın :)
Motorun kolay hareket etmesi gençlerin kullanması falan insanlara özgürlüğü çağrıştırıyor elimde olursa benim de kullanmam lazım uzuuuun bir süre
07 Yorumla
Soran+1 yılNe bekliyosun ki. Scooter ile başlayabilirsin.
Soran+1 yılOo daha öğrenmesi cabası. Düşeceksin ailen kızacak Uzun iş :)
Soran+1 yılTrafikte önüne kırdılarmı değişir iş :)
Soran+1 yılDüşmez isen yoluna devam et. Gerek yok öyle şeylere. Kask kameran olsun savcılıkta görüşürsünüz. :)
Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. bekle gelıyor asdf geldekızma
https://hizliresim.com/585jmM23 Yorumla
Soran+1 yılUlann :)
+1 yılŞimdi iki tür motorcu var; 1. Işi gücü olmayan kro tipli kızlara laf atan tipler
2. Ise çok cool sadece hobi haline getirmiş tipler. 2. Asla önyargı ile bakmam hayran kalırımda 1. Ler yüzünden önyargı olabilir ☺️☺️😂03 Yorumla
Soran+1 yılBenimki hobi :)
- +1 yıl
Süpersin o zmn :)
Motor sahip olunması kolay ve kullanılması tehlikeli bir araç. O yüzden kullananlara normal insan gibi bakmayız. Kesin bir sorunu vardır. O da genelde ergenlik oluyor
02 Yorumla- +1 yıl
Düzgün çalışan bir arabaya vereceğin parayla çalışan bir motor çetesi kurabilirsin. İnsanlar hızlı giden veya yüksek ses çıkartan araç aramıyor güvenliği yüksek araç alıyorlar. Bana göre motor kullananlar normal değil. Lunaparkta bir makineye binsen daha eğlenceli ve güvenli bir yolculuk olur.
+1 yılBirader bende seviyorumda çoğu darat datt datt daratttt diye bağırtıyor ben bile motordan soğuyorum gerisini sen düşün
01 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorun :)
+1 yılBende motora binen bazi erkekler cok seksi duruyo yani :D
12 Yorumla
Soran+1 yılMotor yüzünden mi ekipman yüzünden mi :)
- +1 yıl
Bilmem
Ya boşversene, motor candır, canandır, kimin ne dediğini ne diye umursuyosun? Herkes kendi hayatını yaşar bak keyfine 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılUmursamıyorumda. Sıktırdılar ben pist adamıyım amele gibi trafikte apaçilik yapmam zatende dokunuyor sonuçta :)
Aynen ya bir keresinde motor sürüyodum dinlenmek için bir yerde durdum, motordan indiğimde yaşlı bir amca ben kavgacı değilim dedi ya sanki dövücem adamı
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahah :)
bence süper bir sey :) insan toplumda alısık olmadıgı tarzda birini görünce elbet dikkatini cekecek bakıslar bundan kaynaklanıyor olabilir yani pizzacılara karsı sizin daha tecrübeli olmanızda bir gercek
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. Haklısınız :)
bence kendeilerinin cesaret edip binemediklieri cok güzel bir makina oldugu için
https://hizliresim.com/YvXmzA02 Yorumla
Soran+1 yılbir kısmıda öyle düşünüyor :)
+1 yılMotor arabadan daha fazla zevk veriyor bence. İlk motorla başladım araç kullanmaya ve arabaya değişmem. Kıskandıkları içindir sıkma canını
01 Yorumla
Soran+1 yılTamamen katılıyorum :)
+1 yıladamlar haklı dostum serseriyizde ondan öyle bakıyorlar..
01 Yorumla
hepsi serseri degl ama snde goruyosundur serserilerde baya kullanıyo
01 Yorumla
Soran+1 yılGörüyorum. Hemde çok
+1 yılSimdi motor suren adam var motor suren adam var :) tarzı var krolar gibi hareket ederse serseri denilir. Ama düzgünce bin gez problem yok
01 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün olsanda önyaegı işte :)
Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Şeytna rabası diyorum ben motora. Türkiyede akıllı insanların kullanacağı bir şey değil.
01 Yorumla
Şu mahalle aralarında günde 10 defa kafa ütüleyerek geçenlere bende serseri gözüyle bakıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnların yaa :)
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Motora gore degisir o.. ve motorun uzerindeki adamin hali tavrins gore.
01 Yorumla
+1 yılöyleki bir bayan motorcu gördüklerinde üstüne kırıp yoldan etmeye bile çalışıyolar resmen hayatımızla oynuyorlar farkında değiller çok başıma geldi lanet olsun
01 Yorumla
+1 yılmotor kullanan erkek her zaman 9836474 adım ondedir serserilik değil bu tutku bence :p
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu anladım :)
+1 yılmobiletçiler ve paket büfeciler yüzünden kardeşim. Tatıtı taaa taat :D
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlara bazen gülüyorum bazen sövüyorum :) Adamına göre
- Aile & Toplum konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılO değil de ben motor kullanan kadınlara bayılıyorum esas.
06 Yorumla
Soran+1 yılKadınlarda supersport kullanan bayan göremedim :)
- +1 yıl
Name Ekin'i bilmiyorsun o zaman. Ne üzücü.
Soran+1 yılName ve arkadaşları başka canım. O SuperBike kullanıyor :) Trafikte diyorum. Üstelik çok iyi bi' anne.
- +1 yıl
Kadınlar erkeklere nazaran daha endişeli yaratıklar oldukları için genel itibariyle motora pek merak sarmıyorlar. Araba gibi insanı çevreleyen, haliyle daha fazla güven veren araçları tercih ediyorlar. Sen bunu bir tercih değil de bir yetersizlik gibi dile getirdiğin için o şekilde cevap verdim. Motorun markası önemli değil, sürenin ruhu önemli benim için. Motor kullanan kadınları takdir edişim de motorlarının kalitesinden değil, ruhlarının kalitesinden kaynaklanıyor. Bilmem şimdi anlatabildim mi?
Soran+1 yılAnlatabildiniz. Sert bi' anlatım hissetsem de :) Öyle demek istememiştim. Gruplandırma yapmadım.
- +1 yıl
Eksi veren de siz değildiniz o vakit?
+1 yılMotoru olanlar saçma hareketlerde bulunuyor ve artık bilinç altına yerleştiği için hepsine karşı tepkili hissediyorum kendimi.
01 Yorumla
Soran+1 yılTrafiktekiler öyle dakar çok azı.
+1 yılbazıları serserilik için kullanıyor da ondan ön yargıyla bakılıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖn yargı :/
motoru bağırtarak gezenleri gömesim geliyor, diğerlerine lafım yok ama acırım uzun ömürlü olmuyorlar pek :)
03 Yorumla
Soran+1 yılO ölenler keko. Ne kazalardan döndüm pistlerse.
Soran+1 yılBen piat adamıyım :)
+1 yıltoplumun koyun psikolojisi, eğer bir kalıp olmuşsa o sürer gider. hani derler ya adın çıkacağına canın çıksın onun gibi bir şey..
02 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum :)
- +1 yıl
:))
- Devamını Gör (132)
Devamını Gör(177)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Toplumda neden bazı insanlar "motor" kullanan erkeklere serseri gözü ile bakmakta?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler