29 gü

Annemden nefret ediyorum :') benden ne istiyor?

Çocukluğumdan beri beni diğer kızlarla ve herkesle kıyasladı, başarılı olmama rağmen bir şey buldu eleştirdi sürekli. Lise sonda boşladım, aşık oldum, her şeyi batırdım. Şu an eğitim de yok iş de yok, bana aylık 1.500 TL veriyorlar bu ekonomide ve eve yeterince alışveriş yapmıyorlar. Bana verdikleri 1500 TL ile hem yemek ihtiyacımı, hem kişisel hijyenimi, hem de telefon faturalarımı ödememi bekliyor 🙃 oğlu için ev aldı, benim elimdeki çeyrekleri aldı. Ne sevgi verdi ne maddi bir şey ne de destek; sözel veya maddi anlamda hiçbir iyiliği dokunmadığı halde hâlâ benle uğraşıyor. Bana bugün bi tane kızdan bahsetti, çok akıllı kız diye kızı anlatıyor, bi çocuğu sevip hastanelik olmuş, tırnaklarını on bin TL'ye yaptırmış bilmem ne. Bu mu akıllı olmak diyorum, akıllı kız diyor. E anlat diyorum bi bok anlatmıyor, çalışıyormuş bdhdhdh tebrik ederim. Neyse, annesi de kıza çok iyi bakıyo tek çocuk diye dedi, ben de senin de üç çocuğun var ama tek çocuğun varmış gibi davranıyorsun dedim. Çok bunaldım. En son da bana odadan çıkarken şuraya yazıyorum sen or... pu olacaksın dedi 😂 nasıl bi annesin, senin ben anneliğini s..

Annemden nefret ediyorum :') benden ne istiyor?