Annem ile kavga ettim benden ne istiyorlar?

Ben (18, erkek) cok fazla disarida takilmayi sevmiyorum ama yine de ara sira arkadaslarim ile yazisiyorum görüsüyorum. Abim anneme onunla konusmadigimi söylemis ama aslinda sadece 2 gündür cok konusmuyorum biraz moralim bozuk oldugu icin. Bi de abimin bahsettigi konular genellikle ayni oldugu icin sikiliyorum. Bunun üzerine annem odama bi geldi bana asosyal dedi abinle niye konusmuyosun dedi onu niye desteklemiyorsun dedi konusmaya konusmaya agzin büzüldü dedi beni gicik bi sekilde taklit etmeye basladi. Ben kendimi hakli olarak savunmak isteyince de cevap verme dedi ve gitti. Bende odamda agladim. Bana bi sey dediklerinde hemen yapiyorum hatta iki seneye yakin okulum olmasina ragmen gece yarisi abim ile ona yardimci olmak icin onun isine gittim ve her yerde de ona arka cikiyorum laf ettirmiyorum. Ama onlar bunlari görmeyip iki gün cok konusmadigim ve genel olarak biraz icime kapanik bi yapim oldugu icin bana demediklerini birakmadilar. Hele annem bazen ne dedigini bilmiyor agir laflar ediyor. En cok zoruma giden de okulumda gayet basarili olup dediklerini yapip onlarin bunu görmeyip sadece beni elestirmeleri. Sizce ne yapmaliyim?
Annem ile kavga ettim benden ne istiyorlar?