Ailem benden ne istiyor, annem neden beni anlamıyor?

Ailem benden ne istiyor anlamıyorum işe giricem iş yok part time doğru düzgün derslerimle uyuşmuyor hocadan izin istiyorum sınıftaki kişiler haksızlık olur diyor veremem izin diyor bugün yurtta yemek yedim ve doymadım anneme mesaj attım anne 200tl yollar mısın dışarı çıkıp yemek yiyeyim 1 aydır canım dürüm çekiyor dedim annem yemesen de olur neden benden para istiyorsun babandan iste diyor babamdan istiyorum babamla aramız iyi değil annemin de annem bunu bildiği için babamdan istememi istiyor babamdan istedim arayıp telefonumu dâhi açmadı çoğu kişi her akşam cafeler de ben asla çıkmıyorum dışarı bile sürekli yurttayım kızlar bana ayrı zorbalık yapıyor niye sürekli odadasin dışarı çıksana diyorlar bahçeye inip geziyorum ve artık canım sıkılıyor

Güncellemeler
5 ay
Kızdığım nokta her şeyi kolay sanmaları sürekli kıyaslama yapmaları kuzenime burs çıktı bana çıkmadı beni suçluyor puanla ilgili dâhi değildi KYK bursu bunu geçtim sürekli kıyaslama onlar yapıyor sen niye yapamıyorsun tıp okuyor komşumuzun kızı bende anneme dedim ki anne sen neden öğretmen değilsin? Bak onun annesi senden büyük öğretmen dedim ani sinirle ve artık kendimi yetersiz görüyorum kendimden utanıyorum örneğin lisedeki arkadaşlarım iyi yerlerde bende iyi bir bölüm okuyorum
Ailem benden ne istiyor, annem neden beni anlamıyor?