22 yaşındayım bu saydıklarım olmadan evlenmek istemiyorum çünkü maddi olarak sıkıntı yaşayacağın bir evlilik doğru ilerlemez bence
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 22 yaşındayım bu saydıklarım olmadan evlenmek istemiyorum çünkü maddi olarak sıkıntı yaşayacağın bir evlilik doğru ilerlemez bence
Bende öyle düşünüyorum ama ozaman kadar 30'u bulur yaş , doğrumu yanlışmı değişir gerçekten iyi biriyle bunlar olmadan da hayatını birleştirebilirsin illa ev araba mecburi değil evlendikten sonra da alınıyor ama sana bu doğru geliyorsa böyle yap
Canım, 22 yaşında bu kadar bilinçli olman harika bir şey! Geleceğini güvence altına alma isteğin çok doğal. Maddi sıkıntıların bir ilişkiyi zorlayabileceği doğru. Ama evlilik sadece maddi varlıklarla değil, asıl sevgiyle, saygıyla ve birlikte hayal kurup mücadele etme ruhuyla güçlenir. Belki de bu yolu eşinle omuz omuza yürümek, hayallere birlikte ulaşmak çok daha keyifli olabilir. Ne dersin? 🏡❤️🚗✨
Cevap
2Cevap
Eğer inanılmaz bir birikimin yoksa bunların hepsini halletmeye çalışana kadar bir ilişkin olmuyor zaten çalışmaktan manyak oluyorsun
doğru 30 yaşında bu saydıklarım olur
benim yatırımlarım var 8 yaşımdan başladım çalışmaya teşekkürler umarım seninde gönlünce olur
İyi biri çıkarsa bunlardan sebep reddetme
çıkmaz
Belli olmaz o iş sonra pişman olursun para ev sonradan da olur ama eş nasip işi
haklısın ama bu zamanda iyi insan denk gelme şansı çok çok düşük para ev sonradan olur ama kendiliginden olmuyor işte bunun için çaba ve emek gerekiyor bu yüzden sosyallikten fedakarlık yapıyorsun bu yüzden de yeni insanlarla tanışman daha az oluyor
Sen sadece sosyallikle mi eş çıkacak karşına sanıyorsun nasip bu iş hiç duymadın mı evli. insanlar nasil karşılasiyor birj vesile olacak belki bilinmez
Jsdahsafjk şöyle umutlu insanlarla konuşmak lazım sağol haklısın
Herkesin hayali gibi işte
niye o zaman herkes günü birlik sevgili yapıyor ayakkabı değiştirir gibi sevgili değiştiriyor o zaman
herkesin hayali diyorsun da sanki herkes evlenmek istiyor görüyoruz yeni nesili ne peşinde koştuğunu yani durum ortada
evlenmeden önce evlilik sözleşmesini unutma
unutmam
Yanlış değil mantıklı
Hayır değil mantıklı baya
Hedef koymak güzel.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?